Resultaten voor de keuken van sofie recepten varkensgebraad

Varkensgebraad met saffraan en sinaasappel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-saffraan-en-sinaasappel

... varkensgebraad met saffraan en sinaasappel - Snijd de aardappelen, wortelen, de tomaat en de sinaasappelen in stukken. Ontvouw het zakje en steek er het gekruide gebraad, de groenten, de partjes sinaas en de saffraandraadjes bij. Voeg er de maggi kruidenmix bij en ...

Supersappig varkensgebraadje uit de oven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/supersappig-varkensgebraadje-uit-de-oven

... Supersappig varkensgebraadje uit de oven - Snij de groenten grof (look, ui, champignons, oesterzwammen zonder steel). Ontvouw het maggi braadzakje. Doe het varkensgebraad in de braadzak, overstrooi met de bijgevoegde kruiden. Doe er de overige groenten en het spek ...

Varkensgebraad met erwten en wortelen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-erwten-en-wortelen

... maal met gebakken aardappelen of als feestelijke klassieker met kroketjes, varkensgebraad kun je altijd serveren.  Bak het gekruide gebraad aan alle kanten bruin. Voeg er de in 2 gesneden sjalotten bij en de tijm en laurier. Blus met het water en voeg er de (PH) rundbouillon bij. Laat 35 minuten garen met het deksel op ...

Varkensgebraad met zuurkool | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-zuurkool

... varkensgebraad met zuurkool - Bak het varkensgebraad langs beide kanten bruin in een kom. Voeg er de versneden sjalotten aan toe en laat rustig garen onder deksel gedurende 30 à 40 minuten Stoof de versneden ui aan met de gehakte ui en het spek Voeg de zuurkool ...

Gevuld varkensgebraad met courgette en maïs | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevuld-varkenshaasje-met-courgette-en-mais

... Gevuld varkensgebraad met courgette en maïs - Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kommetje. Snij het varkensgebraad open. Vul met de geitenkaas, filet d’anvers en de gedroogde pruimen. Kruid met peper en zout, vouw toe en bind op. Strijk in met de ...

Koud varkensgebraad - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-varkensgebraad

... rd : 2 el koud varkensgebraad : 20 schijfjes fijngehakte peterselie : 2 el Alpro Soya Cuisine : 2 el water : 2 el azijn : 1 el Vandemoortele arachideolie : 12 el honing-mosterdkruiden Directions: 1. Meng de graanmosterd samen met de azijn, de Alpro soya Cuisine, het water en de Vandemoortele Arachideolie tot een vinaigrette. 2. Schik de schijfjes varkensgebraad op een bord. Strooi het ei, de kappertjes, peterselie en sjalot en de saus eroverheen. 3. Werk af met de PH Honing-mosterdk ...

Varkensgebraad met spek en oesterzwammen | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/varkensgebraad-met-spek-en-oesterzwammen

... raad met spek en oesterzwammen - Kruid het vlees goed met peper en zout. Smelt een beetje bakboter en braad het vlees mooi aan beide kanten aan in een braadpan. Snijd de oesterzwammen, de sjalotten en het spek in stukjes en voeg ze eraan toe. Blus het geheel met rode wijn ...

Varkensgebraad boulangère

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensgebraad-boulangere

... - Bak het vlees rondom goudbruin in een braadpan in boter en olijfolie. Kruid het met peper en zout.  Zet het al naargelang de dikte 15 à 20 minuten in de oven op 175° C.Boen de aardappelen goed schoon en snijd ze in grote stukken. Bak ze aan in olijfolie en doe ze in een ovenschaal.Maak de knoflookteentjes ...

Varkensgebraad met champignons

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensgebraad-met-champignons

... varkensgebraad met champignons - varkensgebraad met champignons - Verwarm de oven voor op 200 °C.Snijd de champignons in stukjes en bak ze aan in boter. Kruid met peper en zout. Spoel de peren verwijder het klokhuis en snijd in kleine stukjes. Doe samen met de ...

Varkensgebraad in mosterdsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/varkensgebraad-in-mosterdsaus

... varkensgebraad in mosterdsaus - Smelt de boter in een braadpan Kruid het gebraad met peper en zout. Leg het gebraad in de pan en zet het vuur iets lager. Snij de sjalotjes grof en leg ze rond het gebraad. Bak 5 min. aan langs elke kant. Voeg tijm en laurier toe. ...