Resultaten voor coquille komkommersoep

Koude komkommersoep - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/koude-komkommersoep-2/

... Koude komkommersoep Zin in een lekker zomers soepje? Probeer deze variatie op een gazpacho: de komkommersoep. Gazpacho is een koude soep gemaakt van tomaat. Tomaten gebruiken we in de komkommersoep niet, maar koud is ie wel. Lekker verkoelend als bijvoorbeeld een voor- ...

Koude komkommersoep - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/koude-komkommersoep/

... Koude komkommersoep Koude komkommersoep is eigenlijk een soort gazpacho op basis van komkommer in plaats van tomaat. Een heerlijk verkoelende en makkelijke soep. Ideaal als bij- of voorgerecht op warme dagen. Instructies Snijd de courgette en komkommer in kleine blokjes. ...

Komkommersoep

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/komkommersoep

... komkommersoep - Met dit basisrecept voor komkommersoep maak je een heerlijke soep die lekker smaakt op een wat koudere dag in de zomer of herfst.  - Snijd een komkommer overlangs verwijder de pitjes en snijd in kleine blokjes. Schil de aardappelen en snijd ze in ...

Koude komkommersoep | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/koude-komkommersoep

... Koude komkommersoep - Rasp de komkommer boven een zeef en laat een kwartier uitlekken. Druk zo veel mogelijk vocht weg. Meng alle ingrediënten, met uitzondering van de zalm. Kruid naar smaak met peper. Zet 2 uur koel. Snij de gerookte zalm in reepjes. Verdeel de soep ...

Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/coquille-monet-met-pompoen-en-lavendel-van-tableo

... . Laat een halfuurtje trekken. Zeef door. Doe in een maatbeker. Schuim op met een beetje vetstof, peper en zout. Voor de gebakken coquille: dep de coquille droog. Bak in vetstof zeer kort: één minuut langs elke kant. Kruid met peper en zout. Afwerking: neem een schelp. Plaats die op een bord. Leg er eventueel wat zout onder. Spuit wat pompoencrème in de schelp. Verdeel de coquille, gebakken pompoen en gemarineerde pompoen lukraak over de schelp. Lepel er quinoa en bisque bij.  Werk af met eetbare bloempjes en wat cress of groen. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Komkommersoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/komkommersoep

... komkommersoep - Smelt een klontje boter in een pot en stoof de fijngesneden groenten gedurende 4 à 5 minuten. Kruid met peper en zout. Voeg 2 liter water toe en doe er de eetlepel PH groentebouillon in. Laat het geheel opkoken en dan gedurende 25 minuten verder pruttelen ...

Komkommersoep met yoghurt en garam masala - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/komkommersoep/komkommersoep-yoghurt-garam-masala

... komkommersoep met yoghurt en garam masala 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen VoorgerechtVegetarischIndiaas Ingrediënten 3 komkommers 3 g ingelegde citroen 250 ml Griekse yoghurt 120 ml room 2 g garam masala 1 bosje ...

Komkommersoep met knoflook en bieslook - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/komkommersoep/komkommersoep-knoflook-bieslook

... komkommersoep met knoflook en bieslook 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 10 waarderingen VoorgerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 1 grote komkommer 400 ml Griekse yoghurt 200 ml crème fraîche 175 ml koude groente- ...

Komkommersoep

http://www.omasrecepten.com/recepten/Soepen/Komkommersoep.html

... class="recipe">Komkommersoep Ingrediënten :1 liter bouillon1 grote komkommer250 g tomaten1 kleine ajuin peper zout30 g bloem30 g boter peterselie citroensap Bereiding : Schil de komkommers en snijd ze samen met de tomaten en ajuin in kleine stukjes. Smelt een beetje boter ...

Turkse koude yoghurt-komkommersoep - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/komkommersoep/turkse-koude-yoghurt-komkommersoep

... Turkse koude yoghurt-komkommersoep 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 30 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen VoorgerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 1 komkommer, geschild en grof geraspt 800 ml Bulgaarse yoghurt 2 teentjes knoflook 2 eetlepels ...