Resultaten voor basilicumsaus

Ciabatta met garnalen in basilicumsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/ciabatta/ciabatta-garnalen-basilicumsaus

... Ciabatta met garnalen in basilicumsaus 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HapjeVisOverige keukens Ingrediënten 2 eetlepels yoghurt 1 eetlepel halvanaise 2 eetlepels basilicum, fijngesneden 250 g roze garnalen 1 groot ...

Hartige bonensoufflé met basilicumsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/souffle/hartige-bonensouffle-basilicumsaus

... Hartige bonensoufflé met basilicumsaus 4 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 6 waarderingen HoofdgerechtVegetarischItaliaans bevat per portie705 kcal 25 g eiwit 59 g vet 20 g koolhydraten Ingrediënten 2 potjes witte bonen (nettogewicht ...

Schol met tomaatjes en basilicumsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/schol/schol-tomaatjes-basilicumsaus

... Schol met tomaatjes en basilicumsaus 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 10 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans bevat per portie715 kcal Ingrediënten 2 hele schollen 1 eetlepel citroensap 4 eetlepels bloem 5 eetlepels olijfolie 250 ...

Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/sint-jacobsvruchten-met-basilicumsaus

... Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus - Boen de citroen schoon, rasp de schil en pers 2 eetlepels citroensap. Dep de sint-jacobsvruchten goed droog met keukenpapier en kruid ze met een snufje zout en peper. Smelt een halve eetlepel boter in een pan met anit-aanbaklaag en bak ...

Gebakken schol met basilicumsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/schol/gebakken-schol-basilicumsaus

... Gebakken schol met basilicumsaus 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisHollands bevat per portie470 kcal 43 g eiwit 24 g vet 20 g koolhydraten Ingrediënten 30 g verse basilicum 1 eetlepel sherryazijn of ...

Visfondue - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/heinz/visfondue

... ehakt 1 scheutje olijfolie 600 g vis: zalm, kabeljauw, Noorse garnalen, griet, zeewolf, mosselen, in blokjes van 1 cm 2 eetlepels basilicumsaus (kant-en-klaar) zonnebloemolie Voorbereiden Meng de ui en de knoflook met een lepel citroensap, bleekselderij en een flinke scheut olijfolie. Wentel de helft van de stukjes vis erdoor en laat het geheel een paar uur in de koelkast marineren.Meng 2 eetlepels basilicumsaus (pesto) met een flinke scheut olijfolie en een lepel citroensap. Wentel de overgebleven stukjes vis er ...

Asperges met hollandse garnalen en basilicumsaus | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/asperges-met-hollandse-garnalen-en-basilicumsaus/

... ullie deze heerlijke combinatie graag door. Niet alleen de hollandse garnalen passen geweldig bij de asperges maar vooral ook die basilicumsaus. Simpel te maken door heel veel basilicum door de keukenmachine c.q. de blender te draaien samen met 2 eetlepels water, 1 eetlepel citroensap en 1 ei. Dat meng je dan vervolgens door 125 gram gesmolten boter (dus toch ja!). Het lijkt me heerlijk. Nou ben ik gek op basilicum dus dan is het al snel goed. Ik zit erover te denken om de boter eens te vervangen door geklopte room. Maar eerst maak ik de saus zoals hierboven in combinatie met asperges en hollandse garnalen. Ik durf dat. Ik ben helemaal niet bang van de aspergepolitie. Oh ja, en dat kleine aardappeltaartje rechtsbo ...

Asperges | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/tag/asperges/

... ullie deze heerlijke combinatie graag door. Niet alleen de hollandse garnalen passen geweldig bij de asperges maar vooral ook die basilicumsaus. Simpel te maken door heel veel basilicum door de keukenmachine c.q. de blender te draaien samen met 2 eetlepels water, 1 eetlepel citroensap en 1 ei. Dat meng je dan vervolgens door 125 gram gesmolten boter (dus toch ja!). Het lijkt me heerlijk. Nou ben ik gek op basilicum dus dan is het al snel goed. Ik zit erover te denken om de boter eens te vervangen door geklopte room. Maar eerst maak ik de saus zoals hierboven in combinatie met asperges en hollandse garnalen. Ik durf dat. Ik ben helemaal niet bang van de aspergepolitie. Oh ja, en dat kleine aardappeltaartje rechtsbo ...