Resultaten voor baktijden voor vleessate

Eendenborstfilet met witloofsaus | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/eendenborstfilet-met-witloofsaus

... . Het vet zal smelten en daarom moet je geen extra vetstof gebruiken. Zorg dat het vlees op kamertemperatuur is. Anders zullen de baktijden niet kloppen. Bak beide zijden gedurende 3 à 4, misschien wel 5 minuten, afhankelijk van de grootte van de eendenborst. Haal het vlees uit de pan en giet het vet weg. Laat het vlees rusten onder aluminiumfolie. Als we straks het vlees snijden komt er niet te veel jus uit. Al het bloed verdeelt zich terug mooi over het vlees. Onder de aluminiumfolie blijft het goed warm terwijl je de sal ...

How to: Pompoen roosteren » Kokerellen Snel en gemakkelijk

https://www.kokerellen.be/how-to-pompoen-roosteren/

... jk is elke pompoen anders. Ik gebruik hier een pompoen van ongeveer 3 kilogram, gebruik je een grotere of kleinere, dan zullen de baktijden verschillen. Je kan testen of je pompoen gaar is door met een vork door de schil te prikken. Gaat de vork er vlotjes door, dan is je pompoen klaar! Aan de slag met je geroosterde pompoen Afhankelijk van waar je je pompoen voor wil gebruiken kan je twee dingen doen. Maak er pompoenpuree van of gebruik hem in blokjes, reepjes of sneetjes. Recepten met pompoenpuree Wil je de pompoen gebruiken om soep of een dip mee te maken? Neem dan gewoon een lepel en schep het pompoenvlees uit de schil en doe het pompoenvlees in een grote pot. Enkele toffe recepten met pompoenpuree: Voedzame pompoencake Pompoenspread Pompoensoep met courgette Pompoen en pastinaaksoep Pompoen mac & cheese Indrukwekkende pompoencake met frosting Recepten met stukjes geroosterde pompoen Wil je de pompoen gebruiken in een salade of andere maaltijd waarbij je blokjes nodig hebt? Snij de pompoen dan in stukjes (zó gemakkelijk!). Je kan de schil mee opeten of heel gemakkelijk verwijderen. Enkele toffe recepten met stukjes pompoen: Salade met brie, appel en pompoen Quiche met rode biet, pompoen en geitenkaas Pladijs met geroosterde pompoen Gevulde butternut met parelcouscous Romige pasta met pompoen en spek Parelcouscous met gegrilde pompoen, ui en walnoten Nu ben je klaar om aan de slag te gaan met je eigen pompoen! Veel rooster plezier! Liefs, Ellen ...

Pompoencake » Kokerellen Snel, gemakkelijk én super lekker!

https://www.kokerellen.be/pompoencake/

... bakken. Een traditionele cakevorm (rechthoekig, hoge kanten) zal langer moeten bakken dan een ronde vorm. Ook het materiaal doet baktijden variëren. Ik gebruikte een siliconen vorm, maar een zilveren bakvorm zal bijvoorbeeld langer nodig hebben dan een donkere bakvorm (want die trekt meer warmte aan). Je oven zelf. Alle ovens variëren in temperatuur en hebben ook niet altijd een goede verdeling van hitte. De enige manier om de exacte temperatuur te weten is door er een externe thermometer in te plaatsen. Hou dit in het achterhoofd bij het bakken van deze, maar ook al je andere baksels! Zo krijg je het meest perfecte resultaat! Maar hoe ga je nu te werk? Zet je timer op de kortste baktijd die is aangegeven in het recept. Neem een satéprikker of mes en prik in het dikste gedeelte van je cake. Hangt er nog deeg aan? Plaats terug in de oven voor 5-10 minuten. Test opnieuw (en op een andere plaats). Geen deeg meer? Haal je cake dan uit de oven. Nog een laatste tip voor het werken met een tulbandvorm of eigenlijk elke vorm. Ik krijg vaak van lezers de opmerking dat hun cake breekt of niet mooi uit te vorm komt. 1) boter hem heel goed in! en 2) laat de cake altijd eerst 15-20 minuten afkoelen in de vorm. Niet korter, maar ook niet langer. Zo krijgt de cake een vastere structuur en kan je hem er gemakkelijker uithalen zonder scheuren. Laat hem er ook niet langer in want dan gaart ie nog te lang verder (aka wordt ie droog). Hou dit in het achterhoofd bij het bakken van deze, maar ook al je andere baksels! Zo krijg je het meest perfecte resultaat! Maar hoe ga je nu te werk? Zet je timer op de kortste baktijd die is aangegeven in het rece ...

Pizza bianca met courgette en burrata

http://eetplezier.blogspot.be/2014/11/pizza-bianca-met-courgette-en-burrata.html

... de oven en bak de pizza, afhankelijk van je apparaat, tussen de 10-15 minuten goudbruin. (Opm: voor twee bakplaten gelden andere baktijden).Het geheel ziet er dan zo uit. Maagdelijk blank.Het resultaat …. een overheerlijke pizzabodem! Aan de rand fijn luchtig en “ ...