Resultaten voor zwaardvis met pasta en tomaten
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/221/zwaardvis-met-korianderpesto
... oe er eventueel iets meer olie bij, maar maak de pesto niet te vloeibaar! Kruid naar smaak bij peper en zout. Dep de gemarineerde zwaardvis goed droog. Bak de stukken vis 2 tot 4 minuten aan elke kant in een pan met antiaanbaklaag, of rooster ze op de tafelgrill. Serveer de vis warm, met de lichtjes gekoelde pesto. Lekker met (verse) pasta. ...
Gebakken zwaardvis | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-zwaardvis
... Gebakken zwaardvis - Snij de pijpajuin en het loof van de venkel fijn. Vermeng met het sap van één limoen. Hak enkele olijven fijn en voeg deze samen met 3 eetlepels en wat droge witte wijn toe aan de kruiden. Zorg ervoor dat ze net onder staan. Snij de zwaardvis in grove ...
Zwaardvis op z'n Siciliaans | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zwaardvis-op-zn-siciliaans
... een scheut witte wijn en voeg de uitgelekte kappers en pistachenoten eraan toe. Breng op smaak met enkele kruiden. Gril of bak de zwaardvis. Leg de gegrilde of gebakken zwaardvis op een bord en doe de tomatensaus eroverheen. Werk het gerecht af met enkele basilicumblaadjes. Ingrediënten 4 moten zwaardvis 250 gr rijpe kerstomaten 1 glas witte wijn 2 el pistachenoten zout peper bakboter oregano 10 blaadjes basilicum 2 ansjovisfilet in olie 1 el kappers op zout ...
Papillot van zwaardvis met gebakken volkoren capellini | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/papillot-van-zwaardvis-met-gebakken-volkoren-capellini
... Papillot van zwaardvis met gebakken volkoren capellini - Verwarm de oven voor op 200 graden. Plooi het aluminiumfolie dubbel. Snij de courgette in twee en dan in schijfjes. Leg er wat in het midden van een vel aluminiumfolie. Plaats er een stukje zwaardvis op. Let ...
Gegrilde zwaardvis met aardappel-tomaat-kappertjes en basilicumstoemp | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/gegrilde-zwaardvis-met-aardappel-tomaat-kappertjes-en-basilicumstoemp
... Gegrilde zwaardvis met aardappel-tomaat-kappertjes en basilicumstoemp - zwaardvis is zeker geen alledaagse vis maar zijn stevige vruchtvlees maakt van hem een ideaal vis om te grillen. Licht kruiden en een beetje citroensap, meer heeft hij niet nodig om aangenaam te verrassen. ...
Recept voor Carpaccio van zwaardvis met oesters en passievrucht | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/dungesneden-zwaardvis-met-oesters-en-passievrucht/
... grediënten - voor 4 personen 4 oesters Toevoegen 1 passievrucht Toevoegen 2 el sojaolie Toevoegen 120 g zwaardvisfilet Toevoegen grof zeezout Toevoegen peper Toevoegen 4 blaadjes koriander Toevoegen Bereidingswijze Maak de oesters open, zeef het vocht en haal de oesters er voorzichtig uit. Hak de oesters in grove stukken. Meng de jus ...
Jeroen Meus - Zwaardvis met avocadosalade en gremolata vinaigrette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zwaardvis-met-avocadosalade-en-gremolata-vinaigrette
... kjes.Verzamel de blokjes tomaat, komkommer en avocado in een kom. Meng voorzichtig en kruid met peper en zout. Bewaar koud.Leg de zwaardvis op een diep bord. Besprenkel langs beide kanten met olijfolie en kruid met cayennepeper. Strooi er ook wat grof zout en grof gemalen peper over. Besprenkel met het citroensap.Rits de blaadjes van de takjes tijm. Hak ze fijn en strooi over de vis. Laat even intrekken.De gremolata Doe het sap van de citroen in de beker van de blender. Voeg de mosterd toe.Kneus en pel de knoflook. Snipper de teen en plet met een mes. Doe de pulp in de beker.Hak de peterselie fijn en doe in de beker.Giet er een flinke scheut olijfolie bij. Voeg ook de slaolie toe.Mix alles tot saus.Afwerken en serveren Doe wat olie op de grill van de barbecue. Gril de vis kort en krachtig.Snijd de vis in fijne reepjes.Serveer met de fijngesneden groentjes en enkele blaadjes kropsla. Werk af met de gremolata. Geef er eventueel een stukje brood bij. ...
Jeroen Meus - Venkelsalade van gegrilde zwaardvis en gamba’s met romescosalsa - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/venkelsalade-van-gegrilde-zwaardvis-en-gambas-met-romescosalsa
... Venkelsalade van gegrilde zwaardvis en gamba’s met romescosalsa - Een rijke salade met stukjes gegrilde zwaardvis en gamba’s afgewerkt met een typische Spaanse romescosalsa. Onze versie is helemaal niet pikant, zo kan jong en oud mee genieten. - De ...
https://koken.vtm.be/recept/pasta-amatriciana
... pasta amatriciana - Kook de pasta beetgaar en spoel in koud water. Pel en ontpit de tomaten en snij in grote stukken. Stoof de ui, de chilipepers en de tomaten in wat olijfolie en boter en meng er de pasta doorheen. Serveer met parmezaanse kaas. Ingrediënten olijfolie ...
Recept Gebakken sla met zwaardvis – Salades & zo
http://www.saladesenzo.nl/476/gebakken-sla-met-zwaardvis/
... Gebakken sla met zwaardvis2 kropjes little gemsla 300 gr zwaardvis 1 tomaat 1 el kappertjes 1 bosje peterselie 2 el (frisse) olijfolie schil van 1 biologische citroen Halveer de little gems. Stoof de sla in 2 el olijfolie met peper en zout, in een lage pan met deksel, in ...