Resultaten voor zurkel soep

Zalm met zurkel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-zurkel

... Zalm met zurkel - Was de zurkel en snijd hem in fijne reepjes. Laat het water opkoken met de azijn en roer er de boter door tot de saus bindt. Meng de zurkel met olijfolie, peper en zout. Schik de zurkel op een bord. Grill de stukken zalm naargelang de grootte 8 à 10 ...

Zalm met zurkel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-zurkel-0

... Zalm met zurkel - Beboter 4 borden met gesmolten boter. Bestrooi het bord met peper en zout. Snijd de zalm in plakjes en schik op het bord. Kruid de zalm met peper en zout. Beboter de zalm bovenaan. Snijd de zurkel fijn. Kook de witte wijn, water, maggi PH visbouillon, ...

Recept voor Zurkelsaus | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/zurkelsaus/

... n Toevoegen Solo Vloeibaar Toevoegen 1,5 dl droge vermout Toevoegen 2,5 dl Solo delifine Toevoegen 200 g zurkel Toevoegen peper en zout Toevoegen 1 limoen Toevoegen Bereidingswijze Pel en snipper de sjalotten. Stoof ze in een klein beetje Solo Vloeibaar. Doe ze met de vermouth tot de helft inkoken. Voeg de room toe en laat weer inkoken. Verwijder ondertussen de stengels van de zurkel ...

Toatjespap met gepocheerd ei en spekkaantjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/toatjespap-met-gepocheerd-ei-en-spekkaantjes

... n klontje boter toe en bak het spek tot het krokant is. Giet het vet af en laat de spekblokjes uitlekken op keukenpapier. Snij de zurkel fijn. Hou nog enkele blaadjes over voor de afwerking. Pocheer de eieren 4’ in gezouten water met wat azijn. Voeg de fijngesneden zurkel en gepocheerde eieren bij de toatjespap. Strooi er de spekkaantjes over en werk af met enkele blaadjes zurkel. Kruid eventueel met extra peper. Ingrediënten 400 gr gekookte aardappelen (=restje) 2 dl karnemelk nootmuskaat 1 el groentebo ...

Toatjespap | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/toatjespap

... p tot net voor het kookpunt. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Pocheer het ei in water met een scheutje azijn. Snijd de verse zurkel fijn en leg dit in een diep bord. Leg een plak kaas in het bord. Schep de pap hierover. Smelt 125 g echte boter in een steelpannetje (tot beurre noisette) en giet dit over de pap. Werk af met het gepocheerd ei en enkel blaadjes zurkel Ingrediënten 500 gr aardappelen (bintjes) 4 dl karnemelk 2 dl melk 12 blaadjes verse zurke ...

Zalm met zurkel en een spiegeleitje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-zurkel-en-een-spiegeleitje

... peper en zout. Snijd de zalm in plakjes en schik op het bord. Kruid de zalm met peper en zout. Beboter de zalm bovenaan. Snijd de zurkel fijn. Kook de witte wijn, water, maggi PH visbouillon, laurier en tijm Laat tot de helft inkoken. Voeg er de room bij en laat opnieuw voor de helft inkoken. Voeg een beetje citroensap toe. Plaats de bord ...

Zalm met zurkel en een spiegeleitje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-zurkel-en-een-spiegeleitje

... peper en zout. Snijd de zalm in plakjes en schik op het bord. Kruid de zalm met peper en zout. Beboter de zalm bovenaan. Snijd de zurkel fijn. Kook de witte wijn, water, maggi PH visbouillon, laurier en tijm Laat tot de helft inkoken. Voeg er de room bij en laat opnieuw voor de helft inkoken. Voeg een beetje citroensap toe. Plaats de bord ...

Gebakken zalm met citroen, zuring en gebakken krieltjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-zalm-met-citroen-zuring-en-gebakken-krieltjes

... ng en gebakken krieltjes - Was de zuring. Spoel goed en zwier droog. Hak fijn. Neem een ruime pot. Smelt een klont boter. Voeg de zurkel toe. Stoof aan. Kook room in tot de helft. Tip: leg er een pollepel in, zodat het niet overkookt. Was de krieltjes. Stoom gaar in 10 à 12 minuten.  Warm 2 el ...

Toatjespap of karnemelkstampers | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/toatjespap

... melk er al roerend bij. Warm dit zachtjes terug op tot net voor het kookpunt. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Snij de verse zurkel fijn en leg dit in een diep bord. Schep de pap hierover. Smelt 125 g echte boter in een steelpannetje (tot beurre noisette) en giet dit over de pap. Ingrediënten 500 gr aardappelen 4 dl karnemelk 2 dl melk 12 blaadjes verse zurkel 100 gr boter 125 gr echte boter peper en zout nootmuskaat ...

Parmentiersoepje met aardpeer, oester en kaviaar | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/parmentiersoepje-met-aardpeer-oester-en-kaviaar

... . Leg nu de garnituren, aardpeer met kaviaar en de oester, in het bord. Werk af met wat kerveltakjes, de schijfjes aardpeer, rode zurkel en eventueel wat (hazel)notenolie. Smakelijk! Giet de soep er aan tafel bij. Smakelijk! Ingrediënten voor de soep 1 ui 1 wit van prei 300 g aardappelen 400 g aardperen 1½ l kippenbouillon peper en zout 100 ml room klont boter voor de garnituur 50 g Belgische kaviaar 12 diepe oesters 200 g boter 1 bot citroenverbena 100 g mascarpone hazelnootolie paar takjes kervel paar takjes rode zurkel scheut melk ...