Resultaten voor zeewolf met venkel mosselen en pommes duchesse
Jeroen Meus - Zeewolf met venkel, mosselen en pommes duchesse - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeewolf-met-venkel-mosselen-en-pommes-duchesse
... oier zorgt ervoor dat de torentjes mooi kleuren in de oven. Het is de perfecte aardappelbereiding bij een stevige ovenschotel met zeewolf, mosselen en flink wat garnituur. - Kook de aardappelen gaar in gezouten water.Smelt een klont boter in een grote kookpot (cocotte).Pel en snipper de uien. Stoof ze in de boter.Kneus en pel de knoflook. Snipper de teen en plet met een mes. Stoof de knoflookpulp met de uien.Snijd de selder ee ...
Jeroen Meus - Stoofpot van zeewolf met mosselen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-zeewolf-met-mosselen
... Stoofpot van zeewolf met mosselen - zeewolf leent zich uitstekend voor allerlei stoofpotten. Het is een stevige vis met een uitgesproken maar bijzonder fijne smaak, die verkrijgbaar is van april tot augustus. Jeroen bereidt hem op Provençaalse wijze met mosselen, pa ...
Pommes Duchesse | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pommes-duchesse
... pommes duchesse - Snij de aardappelen in gelijke stukken en kook ze in koud, gezouten water. Prik om te testen of ze gaar zijn. Giet ze af en schud ze droog. Draai ze door een passé-vite en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de eigelen toe en meng goed met een ...
Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/pladijsrolletjes-in-spek-met-rode-wijnsaus
... Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus - Schil en kook de aardappelen. Snijd de spinazie, de champignons en 1 sjalot fijn. Stoof de groenten aan in olijfolie. Maak puree van de aardappelen, doe die in een spuitzak en spuit pommes duchesse. Plaats de pommes duchesse ...
Lotte met prei en pommes duchesse | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lotte-met-prei-en-pommes-duchesse
... Lotte met prei en pommes duchesse - Verwarm de oven voor op 180°C. Schil en kook de aardappelen gaar met een snuif zout bij. Snij de donkerste groene uiteinden van de prei af. Snij de prei doormidden en kuis goed. Snij de prei in reepjes. Smelt een klontje boter in een ...
Mosselen ‘Duchesse Anne’ | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/mosselen-duchesse-anne
... mosselen ‘Duchesse Anne’ - Maak de kruidenboter: meng de gesnipperde ui, peterselie, bieslook en cognac met de boter. Kruid met peper en zout. Laat dit opstijven in de koelkast. Stoof de mosselen gaar in de witte wijn. Kleur de grof gesneden ui blond in boter. Doe ...
Jeroen Meus - Ovenschotel met kabeljauw, mosselen en pommes duchesse - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ovenschotel-met-kabeljauw-mosselen-en-pommes-duchesse
... Ovenschotel met kabeljauw, mosselen en pommes duchesse - Een snel vispannetje, zoals Jeroen het zelf noemt. Helemaal niet moeilijk en toch overheerlijk. De kabeljauw kan je makkelijk vervangen door een andere vaste witte vis, zoals heek of schelvis. - Schil de aardappelen, ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/romige-gratin-van-zeewolf-met-venkel
... Romige gratin van zeewolf met venkel - Romige gratin van zeewolf met venkel - Kook de pasta bijna beetgaar in gezouten water volgens de richtlijnen op de verpakking.Snijd de venkel in fijne repen. Fruit aan in boter. Strooi het venkelpoeder erover en laat garen onder ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Zeewolf_op_spies
... fijn en leg ze in een mengkom. Voeg citroensap en mierikswortel toe. Meng dit alles met olijfolie, peper en witte wijn. Spoel de zeewolffilet onder koud water en dep hem droog met keukenpapier. Leg de zeewolf in de marinade en laat een uurtje rusten. Snijd de zeewolf nu in gelijke blokjes. Prik afwisselend de vis en de paprik ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelsoep-met-mosselen
... Aardappelsoep met mosselen - Tijdens de feestdagen mag het allemaal wat meer zijn. Voeg daarom wat gerookt spek en mosselen toe aan je aardappelsoep. Heerlijk! - Snijd de aardappelen en venkel in blokjes en doe ze in een kookpot. Bevochtig met de witte wijn en bouillon. ...