Resultaten voor zalm voor koud buffet recept

Hobbykok Pluis: Zalm-sandwichrepen

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/zalm-sandwichrepen.html

... :4 blaadjes kropsla 1 bosuitje 1/2 citroen 100 g verse roomkaas (op kamertemperatuur) (versgemalen) zwarte peper 1 pakje gerookte zalm (100 g) 8 sneetjes wit-casinobrood Bereiden: Bereiden (kan 1/2 dag van tevoren): Sla wassen, nerf eruit scheuren en sla droogdeppen. Bosui schoonmaken en fijn snijd ...

Zalm en groenten op de teppanyaki | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zalm-en-groenten-op-de-tepanyaki

... zalm en groenten op de teppanyaki - Verwarm de tepanyaki plaat op 240°C. Kruid de zalm langs beide kanten en doe er een beetje bloem over. Pocheer de groentjes kort in kokend water en spoel ze onder koud water. Giet arachideolie op de plaat. Leg de zalm met velkant ...

Rijstnoedels met zalm en bieslook | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstnoedels-met-zalm-en-bieslook

... Rijstnoedels met zalm en bieslook - Kook de rijstnoedels gaar en spoel ze onder koud water. Verwarm de room, voeg de noedels toe en meng er de zalmblokjes door. Serveer en overstrooi met bieslook. Ingrediënten 250 gr verse zalm (in blokjes) 200 gr rijstnoedels 2 dl ...

Hobbykok Pluis: Snelle zalmsalade

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/snelle-zalmsalade.html

... Snelle zalmsalade Eigenlijk wil ik zo veel mogelijk alles vers maken, zonder pakjes en zakjes e.d. Maar als je verschillende dingen moet maken of weinig tijd hebt is het soms wel erg makkelijk...  In dit recept gebruik ik een bak kant en klare huzarensalade als basis. ...

Recept voor carpaccio van zalm | njam!

http://www.njam.tv/recepten/carpaccio-van-zalm

... bereiden: Vries de zalm kort in. Snijd de zalm in zo fijn mogelijke sneetjes met een trancheermes. Leg de plakjes onmiddellijk op een koud bord. Besprenkel met olijfolie, kruid af met grof zeezout en zwarte peper. serveren: Leg de kappers middenop de zalm, bestrooi ...

Recept voor Carpaccio van zalm met tuinkruidendressing | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/carpaccio-van-zalm-met-tuinkruidendressing/

... g: Voorgerecht Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 400 g verse zalm, zonder vel en graten Toevoegen 2 dl olijfolie Toevoegen 1 limoen Toevoegen 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Tuinkruiden Toevoegen ...

Rijstpapierrol met gerookte zalm en ricotta - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/rijstpapierrol-met-gerookte-zalm-en-ricotta

... Rijstpapierrol met gerookte zalm en ricotta By: Jeroen Meus Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: ricotta : 250 gr gerookte zalm : 4 mooie plakken rijstpapiertjes : 4 kervel (gehakt) : 2 peterselie (gehakt) : 2 bieslook ...

Recept voor wintersalade met linzen en zalm | njam!

http://www.njam.tv/recepten/wintersalade-met-linzen-en-zalm

... op de verpakking). Giet de linzen af en spoel ze in koud water. Verhit 1 el olie in een antikleefpan op middelhoog vuur. Kruid de zalm met zout en peper. Kerf de huid in en leg de zalm op de huidkant in de pan. Bak gedurende 3 min., draai hem om en bak 1 tot 2 min. afhankelijk van de dikte. Laat de zalm afkoelen. Was de groenten en snijd de venkel en radijsjes in fijne plakjes. Maak een vinaigrette met de dijonmosterd, het citroensap en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. serveer: Meng de linzen ...

Quiche met zalm en kruidenkaas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/quiche-zalm-kruidenkaas

... Quiche met zalm en kruidenkaas 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering6.9obv 7 waarderingen LunchgerechtVisFrans Ingrediënten 5 plakjes bladerdeeg 1 zakje geraspte kaas 1 blik zalm (400 g) 1 doosje kruidenkaas (125 g) 3-4 eieren 1 pakje ...

Pasta met noten, zalm en roquefort | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pasta-met-noten-zalm-en-roquefort

... Pasta met noten, zalm en roquefort - Kook de pasta. Spoel de pasta onder koud water. Warm de room op met de roquefort en voeg er de pasta en de zalm aan toe. Warm het geheel op. Bestrooi het geheel met de gehakte noten, de parmezaan, wat peterselie en olijfolie. I ...