Resultaten voor zalm stomen in thermomix

Lauwwarme aardappelsalade met gegrilde zalm - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/lauwwarme-aardappelsalade-met-gegrilde-zalm/

... Lauwwarme aardappelsalade met gegrilde zalm Ik maakte een heerlijke lauwwarme aardappelsalade met gegrilde zalm, geïnspireerd op Scandinavische smaken met radijsjes en dille. Een heerlijk fris gerecht wat je heel makkelijk zelf kunt maken. Het is geen traditionele ...

Coquilles aan vanillestokjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/coquilles/coquilles-vanillestokjes

... espiesjes in de pan stomen. Dat duurt 3 tot 4 minuten. Variatietip Je kunt de gedroogde ham vervangen door dunne plakken gerookte zalm. KookboekHet recept 'Coquilles aan vanillestokjes' is afkomstig uit het kookboek... Het stomen boekJean-Charles KarmannSchotels die gezond en licht verteerbaar zijn, zonder vet, maar met volop vitaminen. stomen is nog nooit zo makkelijk en lekker geweest. Geniet nu van de lekkerste... lees verder© Good Cook Publishing. ...

Frisse en pittige groene salade met warmgerookte zalm - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/frisse-pittige-groene-salade-warmgerookte-zalm/

... Frisse en pittige groene salade met warmgerookte zalm We hadden dus die grote warmgerookte zalm waarvan ik porties in de vriezer had gedaan. De zalm kwam gelukkig nog steeds hartstikke lekker uit de vriezer. Op de site van BBC Good Food kwam ik dit recept tegen. Ik ...

Groene asperges met linten verse zalm - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/asperges/groene-asperges-linten-verse-zalm

... Groene asperges met linten verse zalm 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen BijgerechtVisHollands Ingrediënten 20 middelgrote groene of witte asperges 600 g dun gesneden zalmfilet 1 bosje verse dille 100 ml olijfolie ...

Recept voor Gegrilde Zalm met Spinazie op Catalaanse wijze | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-zalm-met-spinazie-op-catalaanse-wijze/

... 450 g bladspinazie Toevoegen 5 eetlepel(s) rozijnen Toevoegen 4 eetlepel(s) pijnboompitten Toevoegen 2 x 300 g zalmfilet Toevoegen vijfkruidenpeper Toevoegen Bereidingswijze Kook de spinazie gaar. Giet af en laat goed uitlekken. Pel de ui en snipper hem fijn. Pers de look. Verhit de Solo en bak daarin de ui en de look. Voeg de uitgelekte spinazie toe en roer goed. Doe hierbij de rozijnen en de pijnboompitten en meng goed door elkaar. Kruid met peper. Dek af met een deksel en laat even stomen. Kruid de zalm ...

Venkelsoep

https://www.prinsessenboontjes.be/post/venkelsoep

... l wordt goed verzacht door de prei.Benieuwd of jullie er fan van zijn!Deze soep is ook heel lekker met gerookte forel of gerookt ...

Spicy gestoomd vispakketje - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/spicy-gestoomd-vispakketje/

... oomd vispakketje Hoe vaak per week eet jij vis? En wat is dan je favoriete vis? Een van mijn favorieten is nog steeds de good old zalm! zalm is zo lekker veelzijdig en goed te combineren. Dit keer ging ik voor een spicy vispakketje waarbij je de vis stoomt in de folie. Dit heeft ...

Warmgerookte zalm met rode biet

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89912/warmgerookte-zalm-met-rode-biet-1

... Warmgerookte zalm met rode biet - Je kunt deze zalm ook in een traditionele barbecue met deksel bereiden. - Steek het vuur van de houtoven aan. Leg de halve bol knoflook met de platte kant op de bakplaat. Snij de bieten in plakjes of heel fijne partjes. Meng ze met ...

Recepten - Gemarineerde zalm met preigroen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gemarineerde_zalm_met_preigroen

... Bereidingswijze Meng het grof zeezout met de peper, de suiker en de gehakte dille. Wrijf de zalm royaal in met het mengsel, overgiet met de witte wijn en laat de vis 2 uur marineren in de koelkast. Haal de blaadjes van het preigroen, was ze en laat ze 10 minuten stomen ...

Gerookte kip en zalm in de wok | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gerookte-kip-en-zalm-in-de-wok

... Gerookte kip en zalm in de wok - Neem je wokpan en leg er boomzaagsel in, zodat de bodem van je wok met een dun laagje bedekt is. Leg er een dekseltje over. Zet het vuur aan en het deksel op de wok. Zo ga je de rook maken. Kruid de zalm en de kip. Doe er niet te veel ...