Resultaten voor www.pruimentaart

Pruimentaart met gezouten karamelijs | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pruimentaart-met-gezouten-karamelijs

... Pruimentaart met gezouten karamelijs - Meng alle ingrediënten voor het deeg. Voeg wat Sweet Mix en een mespunt kaneel toe. Meng tot homogene massa. Laat opstijven in folie in de koelkast. Snij de pruimen grof.                                          Rol ...

Franse pruimentaart (Far Breton)

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2013/11/franse-pruimentaart-far-breton.html

... Franse pruimentaart (Far Breton)In Bretagne gebruikt men voor dit typische streekgerecht Armagnac. Ik heb dit alleen niet in huis: wel Calvados en daarom geef ik er een Normandische draai aan.Verder kan je een "Far" ook met andere (gedroogde) vruchten maken. Deze taart kan je ...

Jeroen Meus - Pruimentaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pruimentaart-0

... Pruimentaart - Dit is een pruimentaart die je waarschijnlijk niet bij de bakker vindt omdat Jeroen er een lekker laagje frangipane aan toevoegt. Hemels! - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Vet een taartvorm in met boter en bestuif met bloem. Leg een vel kruimeldeeg in ...

Pruimentaart - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/taart/pruimentaart

... Pruimentaart 1 taart 10 min voorbereiden 45 min bereiden 30 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen GebakVegetarischHollands Ingrediënten voor het deeg 180 g bloem 90 g koude boter 3 eetlepels suiker 1 middelgroot ei voor de vulling 1½ eetlepel suiker (of 3 eetlepels ...

Jeroen Meus - Pruimentaart met nootjes en havermoutcrumble - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pruimentaart-met-nootjes-en-havermoutcrumble

... Pruimentaart met nootjes en havermoutcrumble - Wat is er gezelliger tijdens de herfst dan een lekker stukje taart? Jeroen maakt voor de gelegenheid een pruimentaart waar hij uiteraard zijn eigen draai aan geeft. - 0. Neem boter uit de koelkast en laat ze mals worden. Bewaar een ...

Jeroen Meus - Far Breton met Armagnac - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/far-breton-met-armagnac

... Far Breton met Armagnac - Jeroen maakt een klassieke Bretoense pruimentaart klaar met gemarineerde pruimen in Armagnac. Verrassend eenvoudig en ontzettende lekker. Deze flan is lauw op z’n best! - Verwarm de oven voor op 185°C.Meet de juiste hoeveelheid Armagnac af. ...

Recept voor pruimenvlaai met zelfgemaakte pruimencompote | njam!

http://www.njam.tv/recepten/pruimenvlaai-met-zelfgemaakte-pruimencompote

... maak de compote: Doe alle ingrediënten in een grote kookpot. Breng aan de kook, draai het vuur lager en laat alles verder gaar pruttelen. Verwijder het vanillestokje en mix de compote fijn. maak het boterdeeg: Stort de bloem uit op het werkblad. Maak een kuiltje in de bloem ...