Resultaten voor wortelsoep met honing pascale naessens
Budget: wortelsoep met honing - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/budget-wortelsoep/
... Budget: wortelsoep met honing Ik had een paar weken geleden een voordeelverpakking wortels gekocht en had nu nog een halve zak over. Wat maakte ik ermee? Wortelsoep, lekker en supermakkelijk! Voor deze soep heb je alleen wortels, water, een bouillonblokje, gemberpoeder, ...
Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven
http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html
... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...
Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes
... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum bal ...
Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten
... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 Directions: ...
Pittige wortelsoep | Klaar in 25 minuten! - Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/pittige-wortelsoep/
... Pittige wortelsoep Zelf wortelsoep maken? Maak deze pittige variant. Super lekker en in 25 minuten klaar! Snijd de wortels in stukken. Schil de aardappel en snijd in blokjes. Snipper de ui en snijd de knoflook in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui en ...
Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda
... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen of ...
Wortelsoep met frisse, fruitige toets – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/lunch/wortelsoep-met-frisse-fruitige-toets/
... wortelsoep met frisse, fruitige toets Stoof de wortelen, uien en knoflook aan in olijfolie. Voeg groentebouillon, kurkuma en zwarte peper toe. Laat +- 15 minuten doorkoken en mix. Voeg het sinaasappelsap toe en meng. Werk net voor het opdienen af met een beetje verse peterselie ...
Wortelsoep met amandelen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/wortelsoep/wortelsoep-amandelen
... en droge koekenpan goudbruin. Pureer de soep met een staafmixer. Voeg de smeerkaas toe en laat deze al roerende smelten. Schep de wortelsoep in twee diepe borden en strooi de amandelen en de peterselie erover. Extra benodigd Staafmixer Het recept 'Wortelsoep met amandelen' wordt je aangeboden door okoko recepten. ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/courgette-rolletjes
... Courgette-rolletjes Maar met dit prachtig najaarsweer toch nog even genieten van een frisse lunch. Die nog gezond is bovendien. Super lekkere als lunch maar zeker ook als aperitiefhapje of voorgerecht.Ingrediënten:Bereidingswijze:Vet een schaal in met 2 lepels olijfolie ...
Scampi met tomatensaus van Pascale Naessens | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-tomatensaus-van-pascale-naessens
... Bereiding Snij 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een flinke scheut olie in een pan en bak hierin de tomaten. Laat ze zachtjes 20 minuten pruttelen. Voeg geen water toe, maar roer regelmatig. Snijd intussen de stukjes ...