Resultaten voor wonton deeg
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/chinese-eend
... k deze 6 minuutjes zachtjes aan elke kant. Haal de pan van het vuur dek hem af en laat de inhoud afkoelen. Frituur ondertussen de wonton-blaadjes Snij de afgekoelde eend in dunne plakjes, bewaar de marinade. Spreid de plakjes eend uit en leg er wat lente-ui en komkommer op en rol de eend tot een stevig pakketje. Prik er een vorkje door, leg ze op een schotel of bordje en sprenkel er wat marinade o ...
Jeroen Meus - Krokante wonton-ravioli met geitenkaas en groene asperges - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/krokante-wonton-ravioli-met-geitenkaas-en-groene-asperges
... Krokante wonton-ravioli met geitenkaas en groene asperges - wonton deegvellen (dumplingvelletjes) kan je kopen in de Aziatische winkel. De dunne vellen van bloem, ei en zout worden in de traditionele Oosterse keuken gevuld met varkensgehakt of gehalkte garnalen. (Je ...
Ravioli met eekhoorntjesbrood | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-met-eekhoorntjesbrood
... illon, laat dit inkoken, doe er het truffelsap en de Alpro soja cuisine bij. Op het einde nog wat truffelpasta toevoegen. Neem de wonton vellen, leg 1 vel voor je, smeer 1 vel in met eigeel, op het andere vel leg je een lepel van het eekhoorntjesbrood, leg het besmeerde vel erop en druk goed aan. Zet in een oven van 120 graden op 4 minuten. Leg de ravioli in een bord, giet de saus er over, strooi er nog wat bieslook over en eventueel wat truffel. Ingrediënten 24 wonton velletjes 250 gr eekhoorntjesbrood 1 el truffelpasta 50 ml truffelsap 1 eigeel peper en zout 3 dl kippenbouillon 1 sjalot 4 el porto Truffel (indien mogelijk) notenolie 2 dl alpro bakken ...
Wortelsoep met een ravioli van coquilles, prei en spekjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/wortelsoep-met-een-ravioli-van-coquilles-prei-en-spekjes
... blokjes en de rest in fijne julienne. Meng de prei blokjes, coquilles blokjes en de het spek en breng op smaak met peper. Leg de wonton velletjes open en plaats in het midden de vulling. Smeer de randen in met eigeel, plak dicht met een ander velletje en duw de lucht eruit. Steek ze vervolgens uit met een ronde uitsteekvorm. En kook ze gaar in gezouten water. Leg de prei julienne in gezouten ijs water zodat ze mooi gaan krullen. Paneer de 4 andere coquilles in het eiwit en de panko en frituur goudbruin op 180°C. Smeer de bieslook in met ...
Amuses à la Bram: asperges, wonton en gebakken langoustine | Hobbykok van Vlaanderen
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/amuses-la-bram-asperges-wonton-en-gebakken-langoustine
... Amuses à la Bram: asperges, wonton en gebakken langoustine - Asperges Mix de rucola samen met de druivenpitolie in een blender en laat het geheel goed doormixen. Laat de massa in een fijne zeef goed uitlekken en breng nadien op smaak met zout, peper, sushiazijn en ...
Jeroen Meus - Millefeuille van wonton met frambozen en ricotta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/millefeuille-van-wonton-met-frambozen-en-ricotta
... Millefeuille van wonton met frambozen en ricotta - Dit torentje van pure zaligheid met wontons in de hoofdrol ziet er complex uit, maar is eigenlijk heel eenvoudig te maken. Dankzij de frambozen, koud en warm, in combinatie met de verse kaas en frisse limoen haal je ...
Jeroen Meus - Millefeuille van wonton met frambozen en ricotta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/millefeuille-van-wonton-met-frambozen-en-ricotta
... Millefeuille van wonton met frambozen en ricotta - Dit torentje van pure zaligheid met wontons in de hoofdrol ziet er complex uit, maar is eigenlijk heel eenvoudig te maken. Dankzij de frambozen, koud en warm, in combinatie met de verse kaas en frisse limoen haal je ...
Wontonsoep met zoete garnalen | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/wontonsoep-met-zoete-garnalen
... , de look, het pepertje, ongeveer 1 cm gember, een eetlepel sesamolie en een eetlepel sojasaus in een blender. Mix fijn. Vul de wontonvellen met de vulling. Meng maïzena met water. Lepel vulling op het vel. Wrijf de rest in met het maïzenamengsel. Kleef dicht. Zeef de bouillon. Snij het bovenste deel en het voetje van de paksoi weg. Halveer de stammen en snij daarna in kleinere stukken. Hak de pijpajuin fijn. Snij de citroengrasstengel in stukken. Hak wat koriander fijn. Voeg toe aan de bouillon en laat opnieuw inkoken. Voeg de wonton toe aan de bouillon. Laat 2 minuutjes koken op een zacht vuurtje. Leg sojascheuten in een diep bord met wat grof gehakte koriander. Lepel er wat bouillon in. Voeg wat groenten en wonton toe. Werk af met geroosterde sesam en verse koriander. Ingrediënten 800 g tijgergarnalen 30 wontonvellen 1 bot lente-ui 1 el sesamolie 3 el sojasaus 2 el vissaus 5 cm gember 3 stengels citroengra ...
Jeroen Meus - Wonton-millefeuille met appel en zoete mascarpone - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wonton-millefeuille-met-appel-en-zoete-mascarpone
... en zoete mascarpone - Jeroen maakt een dessert dat er indrukwekkend uitziet, maar tegelijk supersimpel te bereiden is. Koop dunne wontonvellen – geschikt om te frituren – in de Oosterse winkel. Samen met staafjes appel en een zoete mascarpone heb je alle bouwstenen in handen om deze ...
Ravioli van spinazie met mascarpone-looksausje | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-van-spinazie-met-mascarpone-looksausje
... r de ravioli en serveer met de saus. Overstrooi met bieslook, wat Parmezaan en pijnboompitten. Ingrediënten 8 ravioliblaadjes of wonton-velletjes 4 bolletjes spinazie (diepvries) boter 300 gr mascarpone 1 dl room 2 teentjes look 4 el gehakte peterselie nootmuskaat 1 eierdooier bieslook Parmezaan pijnboompitten ...