Resultaten voor witte invriezen
Tonijn op 3 wijzen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/tonijn-op-3-wijzen
... Tonijn op 3 wijzen - Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, afkruiden met peper en zout. De tonijn snijden, en verder afkruiden met limoensap & rasp + olijfolie. Tartaar van tonijn: De zijstukken ...
Jeroen Meus - Visfumet - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/visfumet
... tie. - 0. Ui en selder aanstoven in een beetje boter. 1. Doe er de visgraten bij en laat ze ook even meestoven. 2. Blussen met de witte wijn. 3. Voeg het koude water toe en breng aan de kook. 4. Doe er de peperbolletjes, de tijm, de laurier en de peterseliestengels bij. 5. Citroen en look toevoegen. 6. Breng aan de kook op een zacht vuurtje en laat dan een half uur trekken. 7. Zeven en klaar! ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/groentebouillon
... Groentebouillon - Groentebuillon maken is de eerste stap in heel wat lekkere gerechten. Denk aan groentesoep, risotto of een stoofpotje van groenten. Handig: je kan groentebouillon invriezen voor later gebruik. - Breng het water in een grote kookpot aan de kook ...
Groene doperwtensoep met munt - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/groene-doperwtensoep-met-munt/
... diepvriesdoperwten. In het kader van besparen was het ook nog eens een keer een topper, want je hebt er bar weinig voor nodig! De witte wijn maakt de soep net wat frisser. Je kunt hier gewoon een restje droge witte wijn voor gebruiken. Ik heb standaard een fles "kookwijn" staan in mijn koelkast: een wijn die te oud is om zo te drinken, maar nog prima i ...
Witte pens met kaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witte-pens-met-kaas
... witte pens met kaas - Snijd de witte pensen in 2 en vul ze met de kaas. Leg het spek voor je en rol de pensen erin, zorg dat het spek goed rond de kaas gewikkeld is. Steek de pensen elk op 2 stokjes. Doe er een klein beetje olijfolie over. Gril de pensen langs beide ...
Vegan havermoutkoekjes met walnoten - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/havermoutkoekjes-walnoten-vegan/
... ar deze lekkere havermoutkoekjes van te maken. Havermout is gezond omdat het rijk aan vezels en koolhydraten is. Het bevat meer eiwitten en vet dan andere graansoorten. Daarnaast bevat het ook nog eens belangrijke mineralen en antioxidanten. Dit zijn stoffen die ons lichaam helpen bij een goede stofwisseling en het beschermen tegen schadelijke stoffen. Daar lees je meer over in mijn blog: is havermout gezond? Variatie in het recept En waarom dit mijn favoriete havermoutkoekjes recept is? Omdat het basismengsel heel simpel is om te maken. Je kunt het uiteindelijke koekje veranderen met nieuwe ingrediënten zoals rozijnen, witte chocolade, pure chocolade of frambozen. Door deze variatie maak je telkens weer een nieuw koekje, maar met dezelfde lekkere basis. Havermoutkoekjes invriezen Heb je ...
https://koken.vtm.be/recept/margarita-ijsjes
... Margarita ijsjes - Alles mengen en in de vormpjes gieten. Laat minstens 6-8 uur invriezen. Ingrediënten 250 ml vers limoensap 120 ml suikersiroop 80 ml cointreau 80 ml tequila materiaal ijsvormpjes stokjes ...
Aardbei yoghurtijsjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/aardbei-yoghurtijsjes
... Aardbei yoghurtijsjes - Doe alle ingrediënten in een blender en mix goed. Giet in ijslollyvormpjes en laat minstens 4 uur invriezen. Ingrediënten 250 gr aardbeien 200 gr Griekse yoghurt 1 zakje vanillesuiker 2 el suiker ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/gembershotje
... Gembershotje An apple a day, keep the doctor away. Zeker als er nog eens citroen en gember wordt aan toegevoegd. Instant vitamientjes. Ingrediënten:Bereidingswijze:Was en snij een gember van ongeveer 40/50g met schil in fijne stukjes.Pers 2 citroenen uit (80 / 90 ml ...
Jeroen Meus - Visfumet - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/visfumet-0
... kselder in een beetje bruisende boter. Doe er vervolgens de visresten bij en laat die enkele minuten meestoven.Blus de pot met de witte wijn.Voeg het koude water toe en breng het aan de kook. Doe er intussen de peperbollen, de tijm, de laurier en de peterseliestengels bij. Voeg ook twee halve citroenen en de gekneusde tenen look toe. Breng de fumet aan de kook op een zacht vuur en laat alles 30 minuten pruttelen.Zeef de fumet.Deze visbouillon is de basis voor soepen en sauzen met vis en/of zeevrucht ...