Resultaten voor witte druivensaus recept

Jeroen Meus - Piepkuiken met druivensaus en aardappelbolletjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/piepkuiken-met-druivensaus-en-aardappelbolletjes

... oen gebruikt voor zijn versie verse druiven in plaats van druiven uit blik en brengt de saus op smaak met druivensap en witte wijn. Klassiek maar lekker. - Halveer de piepkuikens. Smelt een klontje boter in een diepe pan. Kruid de piepkuikens met peper en zout en kleur ze rondom in de boter. Pel en snipper de ui. Haal de kuikens uit de pan en bak de ui in dezelfde vetstof. Doe een takje tijm en enkele blaadjes laurier bij ...

Recept voor duif met druif | njam!

http://www.njam.tv/recepten/duif-met-druif

... bereiden: Haal de ingewanden uit de duiven of koop al schoongemaakte duiven. Spoel goed uit. Versnijd de duif in stukken en omwikkel elk stukje borstfilet met spek. Kruid met versgemalen peper en zout. Haal de druiven van hun takken en was ze. Verhit 1 el boter en olijfolie ...

Witte pens met kaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witte-pens-met-kaas

... witte pens met kaas - Snijd de witte pensen in 2 en vul ze met de kaas. Leg het spek voor je en rol de pensen erin, zorg dat het spek goed rond de kaas gewikkeld is. Steek de pensen elk op 2 stokjes. Doe er een klein beetje olijfolie over. Gril de pensen langs beide ...

Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/eigentijdse-dame-blanche-panna-cotta-van-chocolade-en-bitterkoekjes

... ne Buyens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vanille-ijs zwarte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade Directions: 1. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water en melk. 2. Laat de witte choco ...

Papillot van witte vis | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/papillot-van-witte-vis

... Papillot van witte vis - Kruid de vis met peper en zout. Snij de groenten en aardappelen in fijne reepjes. Halveer de kerstomaatjes. Vouw een enveloppe van zilverpapier. Leg de groenten in de papillot, leg de vis erbovenop en voeg de witte wijn en de visbouillon toe. ...

Recept voor Bruschetta van kwartel met gebakken witloof en saus van blauwe druiven | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/bruschetta-van-kwartel-met-gebakken-witloof-en-saus-van-blauwe-druiven/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 70 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 kwartels Toevoegen 1 ciabattabrood Toevoegen 4 stronken witloof Toevoegen 500 g druiven gehalveerd ...

Witte wijn punch | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witte-wijn-punch

... witte wijn punch - Snijd alle fruit in gelijke stukken. Doe er de witte wijn bij en zet enkele uren goed fris. Net voor het serveren strooi je er wat lavendel in. Serveer in een bowl met kopjes. Ingrediënten nectarine perzik Charantais meloenen kersen lavendel 2 flessen ...

Kruidige witte boontjes recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R133228/kruidige-witte-boontjes

... Kruidige witte boontjes - 200 g haricots verts, 0 zout, 1 blik witte bonen, 1 grote ui, 7 g verse dille, 2 bakjes rucola, 2.5 eetlepels olijfolie extra vierge, 200 g panklare spinazie, 1 teentje knoflook, 125 ml tomatenblokjes, 0 versgemalen zwarte peper ...

Recept voor bearnaise | njam!

http://www.njam.tv/recepten/bearnaise

... Bereiden: Maak de gastrique. Laat de witte wijnazijn met de witte wijn, sjalot, dragon en peperkorrels inkoken. Klaar de boter. Smelt de boter en verwijder het schuim. Verwijder met een pollepel het botervet. Meng de eidooiers met 1 dl gastrique en witte wijn. Roer ...

Chocoladefondue van witte chocolade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/chocoladefondue/chocoladefondue-witte-chocolade

... Chocoladefondue van witte chocolade 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 125 ml glucosestroop of golden syrup 170 ml slagroom 60 ml Cointreau of andere sinaasa ...