Resultaten voor witloofconfituur

Vegetarische glutenvrije hamburger, groentenfrietjes met rodebiettartaar | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vegetarische-glutenvrije-hamburger-groentenfrietjes-met-rodebiettartaar

... look, platte peterselie en een ajuintje toe.Tip 3: de groentefrietjes zijn ook lekker met de dipsaus als aperitiefhapje.Tip 4: de witloofconfituur vind je hier (link). Het recept van verse mayonaise vind je hier. Voor de groentenfrietjes: schil alle groenten en aardappelen. Snij ze in frietjes. Doe ze in een kom.  Kruid de frietjes met zwarte peper, zout en lookpoeder. Meng royaal met olijfolie. Stort uit op een bakplaat met bakpapier. Leg ze mooi naast elkaar.   Verwarm de oven voor op 190°C. Bak de frietjes 20 à 25 minuten tot ze gaar zijn. Haal ze uit de oven. Leg ze op wat bakpapier en serveer met de rode tartaarsaus (zie onder).  Voor de rodebietentartaar: Snij de augurken en zilveruitjes in kleine stukjes. Doe drie eetlepels mayonaise in een kom.  Maak je hand nat met ...

Bosduif met jus van Banyuls, wentelteefje van ganzenlever en confituur van witloof | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/bosduif-met-jus-van-banyuls-wentelteefje-van-ganzenlever-en-confituur-van

... n wentel ze in het "ei-met-melkmengsel". Bak ze krokant langs beide kanten en gaar ze nog een minuutje mee in de oven. Serveer de witloofconfituur in het midden van het bord, leg bovenaan de het wentelteefje. Schik de duivenfilet op de witloof en druppel de saus rondom. Ingrediënten 4 sneetjes toastbroad scheutje balsamico 6 pijltjes witloof 100 gr rauwe ganzenlever 2 bosduiven (ontbeend) 1 dl melk 2 eieren 1 sjalot 1 dl banyuls (of Porto) 1 dl rundsfond (ingekookt) 1 suiker snuifje nootmuskaat peper en zout 1 tijmtakje ...