Resultaten voor wilde asperges

Tagliatelle met groene asperges, zalm en ei - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/tagliatelle-asperges-zalm/

... witte goud' zijn zacht en delicaat). Met de witte asperges maak je bijvoorbeeld een lekkere soep of je eet de witte asperges met (wilde) zalm en ei. Of natuurlijk klassiek, met ham en ei. Met de groene asperges kun je ook veel! Het lekkerste vind ik de tips. Die kun je bij Albert Heijn los kopen. Dit keer ging ik voor de hele groene asperge. Door er met een dunschiller linten van te maken, wordt het meteen feestelijk! Ook zo'n feestelijk recept zijn mijn groene asperge rolletjes met pastrami. Zeker ook eens proberen als je houdt van groene asperges! Instructies Schi ...

Tuin van groene asperges Régalys in een fris lentejasje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tuin-van-groene-asperges-regalys-in-een-fris-lentejasje

... oensap, de wasabipasta, peper en zout. Dresseren: Bloemen en kruiden uit de tuin en uit het wild (kaasjeskruid, primula, daslook, wilde geraniumbloemen, bergamotplant…) en basilicum, kervel, atsina cress, paarse shiso… Leg de kaas op het bord, bestrooi met de â ...

Gestoofde asperges - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/gestoofde-asperges

... Gestoofde asperges 2 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 20 asperges 250 g kruidenboter of roomboter nootmuskaat 100 g (boeren)ham, heel fijngesneden 4 eieren, gekookt ...

Groene asperges met pastrami en Parmezaan - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/groene-asperges-pastrami/

... l de onderste centimeter eraf te snijden en de asperges te wassen. Groene asperges met (parma)ham zijn een bekende combinatie. Ik wilde dat effect benaderen zonder varkensvlees te gebruiken en ging daarom voor groene asperges gewikkeld in pastrami (rundvlees dus). Door de dressing van de romige, zilte Parmezaan en de frisse citroen is het gerecht helemaal in balans. Eet met bijvoorbeeld gebakken zoete aardappeltjes. Instructies Breng een kookpan met water aan de kook. Was de asperges. Snijd de onderste 2 centimeter van de asperges en gooi de onderkanten weg. Leg de asperges in het kokende water en laat ze gedurende 2 minuten koken. Haal ze daarna met behulp van een tang of zeef uit het kokende water en laat ze afkoelen in een kom met ijswater. Laat de asperges goed uitlekken en grill circa 3 minuten i ...

Asperges à la Flamande | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/asperges-la-flamande

... asperges à la Flamande - Maak de asperges schoon met een dunschiller. Leg ze in koud water en kook ze 10 à 15 minuten, afhankelijk van hun dikte. Laat de asperges uitlekken en leg ze op een bord. Plet de eieren en hak de peterselie fijn. Smelt de Fama. Haal de vetstof ...

Recepten - Gegratineerde groene asperges met Finettes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gegratineerde_groene_asperges_met_Finettes_1

... Bereidingswijze Kook de asperges gedurende 4 minuten in hard kokend gezouten water. Giet af en spoel de asperges met koud water tot ze afgekoeld zijn. Peper en zout de Finettes en verdeel ze over een vuurvaste schotel. Leg er de asperges op. Bestrooi met Parmezaanse ...

Witte asperges met zalm en ei - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/witte-asperges-met-zalm-en-ei/

... tte asperges naar binnen te werken. Ach, dat vond ik helemaal niet zo erg :-). Vaak zie je aspergerecepten met ham en ei, maar ik wilde een lekker alternatief voor dit gerecht, zonder ham. In plaats daarvan gebruikte ik gerookte wilde zalm en om het af te maken een holandaisesaus. De holandaisesaus heeft de naam moeilijk te zijn, maar zo lang je zorgt dat je kom het water niet raakt, komt het helemaal goed! Instructies Schil de asperges en snijd circa 2 centimeter van de onderkant af. Zet de asperges rechtop in de pan met de topjes naar boven. Giet er net zoveel water bij totdat de asperges helemaal onder water staan, maar de topjes niet. Kook gedurende 8 minuten met ...

Asperges met peterselievinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-peterselievinaigrette

... asperges met peterselievinaigrette - Schil de asperges en kook ze gaar. Was de peterselie en frituur de helft. Meng de rest van de peterselie met de azijn, de olie, Alpro soya Cuisine, het eigeel en de mosterd. Serveer de lauwe asperges met de vinaigrette en de gefrituurde ...

Asperges met spiegelei en truffel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-spiegelei-en-truffel

... asperges met spiegelei en truffel - Schil de asperges en kook (in licht gezouten water) of stoom ze gedurende 8’ à 10’ gaar. Koel de asperges af. Warm de Alpro Bakken en Braden op in de pan en bak een spiegelei. Warm de asperges op in wat gesmolten Alpro Bakken ...

Puree met asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/puree-met-asperges

... Puree met asperges - Schil de asperges en snijd de topjes eraf en hou apart. Snijd de rest van de asperges heel fijn. Schil de aardappelen en kook deze gaar samen met de fijngesneden asperges met een eetlepel maggi PH groentenboullion. Giet ze af en pureer ze met olijfolie ...