Resultaten voor welke wijn bij mechelse koekoekrood ofwit

Welke wijn waarbij? | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/welke-wijn-waarbij/

... welke wijn waarbij? Onder de titel welke wijn waarbij bracht Hubrecht Duijker een jaar of twaalf geleden een handig boekje uit. Dit voorjaar kwam er een heruitgave, opnieuw van Inmerc. Mooi. Maar voor de Volkskrant ontwikkelde ik een net zo handig programma om ...

Signature dish Art Kwizien: Salade van Mechelse koekoek | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/signature-dish-art-kwizien-salade-van-mechelse-koekoek

... Signature dish Art Kwizien: Salade van mechelse koekoek - mechelse Koekoek: Doe peper en zout op de mechelse koekoek. Zet de mechelse koekoek aan in olie zodat het vel goudgekleurd wordt. Smeer nu de mechelse koekoek in met tijm en olijfolie. Doe de geraspte citroenschil ...

Mechelse koekoek | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mechelse-koekoek

... mechelse koekoek - Smelt een klontje boter in een braadpan. Kruid de stukken mechelse koekoek aan alle kanten en bak de stukken aan beide kanten mooi bruin aan. (Leg eerst de kant met het vel in de pan en bak nadien de andere kant- beide kanten gedurende 4 minuten.) ...

Mechelse koekoek | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mechelse-koekoek

... mechelse koekoek - Smelt een klontje boter in een braadpan. Kruid de stukken mechelse koekoek langs alle kanten en bak de stukken mooi bruin aan langs beide kanten. Leg eerst de kant met het vel in de pan en bak nadien de andere kant, beide kanten gedurende 4 minuten. ...

Mechelse koekoek gebakken op hooi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mechelse-koekoek-gebakken-op-hooi

... mechelse koekoek gebakken op hooi - De koekoek kruiden met peper en zout en korsten in de helft olijfolie en ½ boter. Kleuren aan elke zijde. Uithalen. Breng een laag hooi (zodat de bodem helemaal bedekt is) aan in een grote gietijzeren pot en leg hierop de gebruinde ...

Jeroen Meus - Koekoek-au-vin - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koekoek-au-vin

... Koekoek-au-vin - De mechelse koekoek is een vleeskip met geschiedenis. Omdat ze met zorg gekweekt worden, geven de kippen kwalitatief en smaakvol vlees. Op basis van een klassieke coq-au-vin maakt Jeroen een stoofschotel met uien en paddenstoelen in een heerlijke wijnsaus. ...

Mechelse koekoek met kruidenkaas en gepofte aardappel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mechelse-koekoek-met-verse-kruidenkaas-en-gepofte-aardappel

... mechelse koekoek met verse kruidenkaas en gepofte aardappel - mechelse koekoek is een klassieker uit de Belgische feestkeuken. Wij serveren hem hier met verse kruidenkaas en gepofte aardappel. - Verwarm de oven voor op 180°C.Doe de boter knoflook zout en kruiden ...

Stoofpotje van Mechelse koekoek met sharon, sterfruit en sesamkroketjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-mechelse-koekoek-met-sharon-sterfruit-en-sesamkroketjes

... Stoofpotje van mechelse koekoek met sharon, sterfruit en sesamkroketjes - Wrijf de kip in met olijfolie. Kruid ze langs binnen en buiten met peper en zout. Steek ook een halve citroen en een takje rozemarijn in de kip. Doe een klontje boter en wat olijfolie in een ...

Mechelse asperges met schuimige Parmezaanmelk | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mechelse-asperges-met-schuimige-parmezaanmelk

... mechelse asperges met schuimige Parmezaanmelk - Schil de asperges en kook ze beetgaar, daarna direct in ijswater laten schrikken,versnijden en bewaren. Zet de parmezaan met melk op in een bain-marie, laat zachtjes smelten. Passeer het mengsel door een dun zeefje en ...

Mechelse koekoek met spinazie en shiitake | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mechelse-koekoek-met-spinazie-en-shiitake

... mechelse koekoek met spinazie en shiitake - Blancheer de bladeren savooikool en koel af in ijswater Snij de kippenborsten in dunne plakken en klop ze plat Snij de prei en wortelen in brunoise en stoof ze zachtjes aan in olijfolie. Voeg een takje fijngehakte verse tijm ...