Resultaten voor wedges
Potato wedges & bladerdeegster met chorizo | De Keuken van Sofie
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/potato-wedges-bladerdeegster-met-chorizo
... Potato wedges & bladerdeegster met chorizo - Een week lang is Sofie te gast bij Rob. Voor de laatste aflevering nodigt Rob zijn band uit. Sofie verwent hen met allerlei heerlijke hapjes. Voor de bladerdeegster: verwarm de oven voor op 190°C. Leg een vel bladerdeeg op ...
Jeroen Meus - Gemarineerde drumsticks met sla en pittige aardappelpartjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gemarineerde-drumsticks-met-sla-en-pittige-aardappelpartjes
... roen maakt een combinatie van smakelijke ‘drumsticks’ - de kuiten van de kip -, met pittige partjes aardappel – wedges, op z’n Engels - en een gemengde groene sla. Ideaal voor wie graag peuzelt aan zo’n lekker stukje kip en tegelijk houdt van een beetje pit in z’n bord. - 0. Verwarm de oven voor tot 180°C. 1. Neem een vlakke mengschaal of b ...
Vegetarische quinoa met sweet potato wedges | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vegetarische-quinoa-met-sweet-potato-wedges
... Vegetarische quinoa met sweet potato wedges - Verwarm de oven voor op 200 graden. Schrob de zoete aardappelen en pel de look. Snij de aardappelen vervolgens in dikke stukken en doe ze in een ovenschotel. Doe er ook nog een scheut olijfolie bij. Snij een ajuin fijn. ...
http://boeddhamumglutenfree.blogspot.be/2015/05/geroosterde-bloemkool-en-aardappel-met.html
... organic salmonhandful of fresh basil leaves Pre-heat the oven on 200°C.Peel or wash the potatoes and cut them lengthwise in 6-8 wedges. Option to pre-cook them for 5 minutes.Break the cauliflower into not too small florets. Cut the onion into half-moon wedges and the garlic into thin slices.Season with salt and pepper and a royal gush of olive oil. Bake on a baking tray in the middle of the oven for about 30 minutes till golden brown, turn halfway.In the meantime cut the cherry tomatoes in half and the salmon in 6 thin slices, season with salt and pepper. I add them the last 6 minutes on top of the vegetables with the sprinkled capers. They are done very quickly!On the plate sprinkle with some fresh basil.Enjoy this simple, but great-tasting dish! ...
Traybake met aardappelwedges, groenten en kip
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/traybake-met-aardappelwedges-groenten-en-kip
... Traybake met aardappelwedges, groenten en kip - Met deze ovenschotel met kip, tomaten en paprika zet je een hartverwarmende maaltijd op tafel én weinig afwas. Je maakt deze hoofdmaaltijd op één bakplaat, easy toch! - Verwarm de oven op 200°CWas ...
Jeroen Meus - Oekraïense gehaktballetjes met aardappelwedges - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/oekraiense-gehaktballetjes-met-aardappelwedges
... Oekraïense gehaktballetjes met aardappelwedges - Om de vluchtelingen uit Oekraïne een hart onder de riem te steken maakt Jeroen een gerecht dat kan doorgaan voor Oekraïense Dagelijkse kost: sappige gehaktballetjes met krokant gebakkenaardappelen ...
Jeroen Meus - Tongschar met aardappelen en groene pepermayonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tongschar-met-aardappelen-en-groene-pepermayonaise
... 0°C.Was de kropsla in koud water en laat uitlekken.Spoel ook de aardappelen even. Schil ze niet maar snijd ze meteen in partjes (wedges) en leg ze in een ovenschaal.Kruid de aardappelen met peper, grof zout en geef ze wat olijfolie. Meng de partjes even onder elkaar. Schuif de schotel in de voorverwarmde oven op 180°C gedurende 25 minuten.Kook de peperbolletjes af in water en giet ze af. Herhaal dit nog twee keer maar ververs het water telkens. Dit zorgt ervoor dat de pepersmaak milder wordt.Scheid de eieren. Doe het eigeel in een maatbeker of hoge kom. Hou de eiwitten apart in een schaaltje w ...
Loaded aardappel schotel met kip uit de Airfryer
https://www.kokerellen.be/loaded-aardappel-schotel-uit-de-airfryer/
... d dan hoef je de schil er niet af te halen. Snij de grotere doormidden. Gebruik je gewone vastkokende aardappelen, snij ze dan in wedges. Om ze extra krokant te maken voegen we een scheutje zonnebloemolie toe (een theelepel is voldoende). Zet ze goed onder elkaar om de olie gelijk te verdelen. Van zodra de aardappelen in de Airfryer zitten, start ik met de ui en paprika. Die snij ik in hapklare stukken. Zodra alle groenten gesneden zijn voeg ik ze toe aan het mandje van de Airfryer. Daarna bereid ik het vlees voor deze aardappel schotel door de kip in kleine stukjes te snijden en goed te kruiden. Die gaat dan weer bij in de Airfryer. Als laatste stap rasp ik de kaas terwijl alle bovenstaande ingrediënten gaar bakken en voeg deze toe aan de ingrediënten die ik in het bakmandje heb gedaan. Even 2 minuutjes terug in de Airfryer om lekker te smelten. En klaar is kees! Dankzij de Airfryer XXL-versie kan je zo heel gemakkelijk voor 4 personen een volledige eenpansmaaltijd bereiden. Je favoriete toppings voor deze aardappe ...