Resultaten voor wat is een vanillemolentje

Karamelsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/karamelsaus

... Karamelsaus - Smelt de suiker met het water en laat koken tot karamel. Blus met de room en je verkrijgt een boter karamelsaus. Serveer het ijs met de karamelsaus en versier met munt. Overstrooi met het PH Vanillemolentje. Ingrediënten 5 el suiker 8 bolletjes vanille-ijs ...

Rijstpap met bruine suiker | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstpap-met-bruine-suiker-0

... Rijstpap met bruine suiker - Zet de melk op en voeg er de gewassen rijst aan toe met suiker en 1 doorgesneden vanillestokje. Laat opkoken en roer voorzichtig de rijst los van de bodem, laat verder koken op en licht vuurtje gedurende 25’ à 30’ minuten. Laat afkoelen. ...

Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/verloren-brood-met-bruine-suiker-en-vanille-ijs

... het eiermengsel en bak het bruin in de boter. Overstrooi met bruine suiker en zet onder de grill. Serveer met een bolletje ijs en wat PH Vanillemolentje. Ingrediënten 4 sneden brood 2 eierdooiers 2 dl melk 2 el suiker boter bruine suiker 4 bolletjes vanille-ijs PH vanillemolentje ...

Terrine van ganzenlever | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-ganzenlever

... te groot is, het is belangrijk dat hij goed gevuld is. Zet in de koelkast gedurende 3 uur om op te stijven. Doe in een ovenschaal water en zet deze op het vuur, kook het water. De terrine staat ondergedompeld in de ovenschaal. Per kg moet hij 45 minuten koken. In ...

Sabayon | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sabayon

... Sabayon - Giet alles samen en klop op een licht vuurtje schuimig gaar. De sabayon is klaar als de strepen van de klopper er mooi blijven instaan. Serveer met een bolletje ijs en vanille van het molentje. Ingrediënten 6 eischaaltjes suiker 6 eigelen 6 eischaaltjes ...

Zo maak je rijstpap met bruine suiker | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zo-maak-je-rijstpap-met-bruine-suiker

... Bereiding Zet de melk op en voeg er de gewassen rijst aan toe met suiker en 1 doorgesneden vanillestokje. Laat opkoken en roer voorzichtig de rijst los van de bodem, laat verder koken op en licht vuurtje gedurende 25’ à 30’ minuten. Laat afkoelen. Meng op het laatst ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het Piet Huysentruyt vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...

Panna cotta | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/panna-cotta

... Panna cotta - Week de blaadjes gelatine in water. Neem ondertussen de room en breng deze samen met de suiker, de vanillestok en het vanille-extract aan de kook. De suiker moet goed gesmolten zijn. Zet het vuur af en voeg de geweekte gelatineblaadjes toe. Goed roeren ...