Resultaten voor warmoes soep

Witloofsoep met rookworst | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/witloofsoep-met-rookworst

... en laat het mee met de ui aanstoven. Snij nu de bovenste blaadjes van het witloof in fijne reepjes. Die komen straks samen met de warmoes in de soep. Spoel de aardappelen en schil ze. Snij de aardappelen doormidden en vervolgens in stukjes. Laat de aardappelen mee aanstoven met de ui en het witloof. Bevochtig alles door het restje aan witloofvocht er bij te gieten. Kruiden met peper en zout. Ciseleer de warmoes. Dit doe je door de blaadjes op elkaar te leggen, op te rollen als een sigaar en vervolgens zo fijn m ...

Ossenstaartsoep met Madeira, paddenstoelen en warmoes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ossenstaartsoep-met-madeira-paddenstoelen-en-warmoes

... Ossenstaartsoep met Madeira, paddenstoelen en warmoes - Rundsbouillon of ossenstaartsoep, het is en blijft een klassieker van formaat. Sofie Dumont tovert de soep om tot een heerlijk soepje. Met Madeira, paddenstoelen en warmoes of snijbiet wordt het meer dan een gewone ...

Sas Kookt!: Pasta met warmoes en worstjes

http://saskookt.blogspot.be/2011/04/pasta-met-warmoes-en-worstjes.html

... Pasta met warmoes en worstjes De pasta met warmoes (of snijbiet) en worstjes van Mme Zsazsa die we gisteren maakten viel zo in de smaak dat ze een eigen post verdient. Hieronder vinden jullie het recept zoals het ook te vinden is op de blog van Madame, maar dan met de ...

Sas Kookt!: Warmoes op Griekse wijze

http://saskookt.blogspot.be/2010/11/warmoes-op-griekse-wijze.html

... lekker! Wij aten het met zelfgemaakte rundsbrochettes en rijst. Ik paste het recept wel wat aan hier en daar.Voor 2 personen:300g warmoes (bladeren en stelen)2 kleine teentjes lookenkele blaadjes salie400 g tomatenstukjes uit blik (eigenlijk de helft volgens het recept, maar ik dat vond ik zo'n verspilling)olijfolie5 olijven, in ringetjes2 el yoghurt Snij de stelen van de warmoes in stukjes en de bladeren in repen, houd ze apart want de stelen moeten iets langer stoven.Laat de geperste look en de salie even fruiten in de olie en voeg er dan de tomaten, de stukjes warmoessteel en de olijven aan toe.Laat 5 minuten stoven.Voeg dan de repen warmoesblad toe en laat nog 10 minuten stoven.Breng op smaak met peper en zout, roer de yoghurt erdoor en serveer. Dit e-mai ...

Sas Kookt!: Quiche met warmoes, geitenkaas en chorizo

http://saskookt.blogspot.be/2011/08/quiche-met-warmoes-geitenkaas-en.html

... Quiche met warmoes, geitenkaas en chorizo Dit receptje vond ik op de One Life Live It blog. Het originele recept spreekt van snijbiet in plaats van warmoes. Beide groenten lijken op elkaar, al heeft warmoes veel dikkere nerven die je ook kan eten, terwijl van snijbiet ...

Gebakken kabeljauw met warmoes en aardappeltjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-kabeljauw-met-warmoes-en-aardappeltjes

... Gebakken kabeljauw met warmoes en aardappeltjes - Het lievelingsgerecht van Vincent Banic. Vincent is een enorme visliefhebber, dus voor één keer is woensdag visdag. Sofie kiest voor kabeljauw met stoofpot van warmoes (Kroatisch: blitva) . De vis en warmoes brengen ...

Jeroen Meus - Kippenvinken met warmoesstoemp met pickles - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kippenvinken-met-warmoesstoemp-met-pickles

... Kippenvinken met warmoesstoemp met pickles - Snijbiet of warmoes is een minder bekende groente. Het lijkt wat op spinazie, maar smaakt anders – een heel klein beetje zoals bieten. Je kunt zowel de bladeren als de stengels gebruiken, maar hou er wel rekening mee dat ...

Sas Kookt!: Quiche met warmoes, wortels en geitenkaas

http://saskookt.blogspot.be/2012/06/quiche-met-warmoes-wortels-en.html

... Quiche met warmoes, wortels en geitenkaas Mijn man is er niet dit weekend dus ik heb er van geprofiteerd om heel veel gluten te eten :). Normaal volg ik zijn glutenvrij dieet mee (op het brood na dan), maar soms smaken zo wat gluten toch. Dus at ik bloedworst met appelmoes ...

Sole meunière met bladspinazie en gekookte aardappelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sole-meuniere-met-bladspinazie-en-gekookte-aardappelen

... tziet wegsnijdt. Verwijder ook de graten van de vis door die er in tegengestelde richting af te knippen. Spoel de bladspinazie en warmoes onder koud water. Zet alles op een zacht vuur zodat de groenten rustig kunnen aanstoven. Kruid de zeetongen met peper en fleur de sel. Laat een klontje boter smelten in de pan. Doe 4 grote eetlepels bloem in een plastic zak. Leg de zeetong erin en hou het uiteinde van de zak gesloten met je handen. Schud de zak zacht heen en weer zodat er genoeg bloem aan de zeetong blijft kleven. Herhaal dit 4x. Leg de zeetongen in de pan en laat beide kante ...

Recept voor warmoes met gerookt spek | njam!

http://www.njam.tv/recepten/warmoes-met-gerookt-spek

... bereiden: Sauteer de snijbiet tot de bladeren gaar zijn. Snijd het spek in dobbelsteentjes en bak goudgeel in een ruime pan. Haal de gebakken spekblokjes uit de pan en fruit er de ui in. Bestrooi met de bloem. Meng er de snijbiet en spekblokjes onder en laat nog 2 minuten ...