Resultaten voor warme voorgerechten

Hobbykok Pluis: Inspiratie voor de kerst: voorgerechten

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/inspiratie-voor-de-kerst-voorgerechten.html

... Inspiratie voor de kerst: voorgerechten ? Zalmbonbon ?? ? Mosterdsoep ? Geplaatst door Pluis op 12/17/2010 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: kerst, voorgerechten ...

Warme of koude aardappel-preisoep (vichyssoise) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/preisoep/warme-koude-aardappel-preisoep-vichyssoise

... t voor een koude soep. Roer door de vichyssoise dan nog extra room.Serveer met wat fijngesneden wit van de prei. TipEen winterse, warme aardappel-preisoep verandert op zomerse dagen in een koele vichyssoise. Gebruik alleen het wit van de prei, dat geeft een mooie lichte kleur en een scherpere preismaak. Ook heerlijk met een paar druppels truffelolie. KookboekHet recept 'Warme of koude aardappel-preisoep (vichyssoise)' is afkomstig uit het kookboek... Amuse & voorgerechtAnaïsa BruchnerDit boek staat vol kleine gerechten die naar meer smaken. Anaïsa Bruchner schreef eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en soepen... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Sas Kookt!: Salade van pekelharing, appel, selder en witloof

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/salade-van-pekelharing-appel-selder-en.html

... Salade van pekelharing, appel, selder en witloof Een heerlijke salade voor op een warme zomermiddag (laat die zon maar komen!).Dit heb je nodig voor 2-3 personen: 2 stronkjes witloof 5 stengels selder 1 zoetzure appel 1 potje haring in zure room (te koop bij Ikea of ...

Hobbykok Pluis: Pittige kipspiesjes

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/03/pittige-kipspiesjes.html

... filet die je kruid naar eigen inzicht en smaak. Schep in 8 glaasjes een theelepel yoghurt en een theelepel mangochutney. Steek de warme spiesjes erin en serveer direct.   Bron: AH In het recept wordt gebruik gemaakt van kant en klare spiesjes, echter wij hebben deze zelf gemaakt. De spiesjes kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Geplaatst door Pluis op 3/01/2011 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: amuse, hapje, voorgerechten ...

Sas Kookt!: Courgettesoep

http://saskookt.blogspot.be/2010/04/courgettesoep.html

... Courgettesoep Ik had nog wat soepgroentjes over van de kreeftensoep en toevalig waren de courgettes in reclame, dus werd het een lekker courgettesoepje.Voor 3 personen:1 prei2 stengels witte selder1 grote courgetteeen klontje boter1 liter water1 laurierblaadje1,5 g ...

Sas Kookt!: Erwtensoep met munt

http://saskookt.blogspot.be/2012/10/erwtensoep-met-munt.html

... Erwtensoep met munt Vroeger maakte ik regelmatig het erwtensoep met munt en chili van The Lady chooses, maar gisteren heb ik de de versie van Photo-Copy Ann geprobeerd en die beviel ons eigenlijk nog meer. Voor 4 personen heb je nodig: 1 el olijfolie 1 ui, grofgehakt ...

Warme chocolademelk à la Française - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/chocolademelk/warme-chocolademelk-francaise

... ardering7.5obv 2 waarderingen DrankVegetarischFrans Ingrediënten 250 g pure chocolade, in stukjes 1 zakje vanillesuiker 4 glazen warme melk kristalsuiker Bereiden Smelt de chocolade au bain-marie met een kopje kokend water.Roer de vanillesuiker en de warme melk erdoor en laat de chocolademelk even koken, zodat hij een beetje indikt en lekker romig wordt. Voeg suiker naa ...

Warme spruitjessalade met ham recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7470/warme-spruitjessalade-met-ham

... warme spruitjessalade met ham - - - 400 g spruitjes, 30 g walnoten, 0.5 zakje verse bieslook, 3 eetlepels (olijf)olie, 1 eetlepel azijn, 1 mespunt mosterd, 1 mespunt suiker, 0 zout, 0 peper, 100 g hamreepjes ...

Speculaas met een twist

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/warme-melk-met-cognac

... warme ...

Warme geitenkaas met portrozijnen recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7526/warme-geitenkaas-met-portrozijnen

... warme geitenkaas met portrozijnen - - - 75 g rozijnen, 1 ml witte port, 1 zakje vanillesuiker, 0 (versgemalen) zwarte peper, 1 mespunt kruidnagelpoeder, 4 sneetjes witbrood, 1 zakje walnoten, 1 pakje geitenkaas ...