Resultaten voor warme looksaus jeroen meus

Jeroen Meus - Naanbroodje met varkensvlees en looksaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/naanbroodje-met-varkensvlees-en-looksaus

... Naanbroodje met varkensvlees en looksaus - Naan is het belangrijkste bijgerecht in veel landen in Centraal en Zuid-Azië. jeroen serveert de helft van zo’n brood met een frisse en kleurrijke groentemengeling, krokante varkensreepjes en een zelfgemaakte looksaus. - ...

Recept voor durum met looksaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/durum-met-looksaus

... bereiden: marineer het vlees: Meng het vlees met de oesterzwammen en de ingrediënten voor de marinade. Breng op smaak met zout en peper en laat 30 minuten marineren op een koele plaats. maak de looksaus: Meng alle ingrediënten voor de looksaus. maak de durums: Grill ...

Jeroen Meus - Pannenkoeken met banketbakkersroom en warme chocoladesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pannenkoeken-met-banketbakkersroom-en-warme-chocoladesaus

... Pannenkoeken met banketbakkersroom en warme chocoladesaus - Een mikado is voor Jeroen een pannenkoek gevuld met crème patissière en afgewerkt met chocoladesaus. De versie met vanille-ijs, is de snelle oplossing en volgens Jeroen nèt iets minder lekker… ...

Pita met kip en looksaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pita-met-kip-en-looksaus

... Pita met kip en looksaus - Snij de kip in fijne reepjes. Kruid ze met de gewenste kruiden. Snij de broodjes in twee en warm ze op. Snij de sla fijn. Meng de mayonaise met de gehakte look, de room en de peterselie. Bak de kip stevig aan tot ze gaar is. Vul het broodje ...

Tortilla met kip, sla en looksaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tortilla-met-kip-sla-en-looksaus

... Tortilla met kip, sla en looksaus - Mix de mayonaise met de look, de peterselie en het water. Snijd de kippenborsten in fijne blokjes. Bak de blokjes krokant samen met de kruiden. Warm de tortillabladen even op. Beleg ze met sla en lookmayonaise. Schik er de kippenblokjes ...

Jeroen Meus - Vanillewafels met vanille-ijs en warme krieken - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vanillewafels-met-vanille-ijs-en-warme-krieken

... Vanillewafels met vanille-ijs en warme krieken - Een supereenvoudig dessertje dat je nog lang zal heugen. Zo lekker dat het is! We hebben het over Jeroens vers gebakken vanillewafeltjes met een bolletje vanilleroomijs en warme krieken. Meer hoeft het toch echt niet ...

Falafelburger in pita met looksaus en koriander | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/falafelburger-in-pita-met-looksaus-en-koriander

... Falafelburger in pita met looksaus en koriander - Doe de kikkererwten en 1/2 van een sjalot in een blender. Voeg hier naar smaak chilipeper, look, sesamzaadjes en komijn aan toe. Voeg er het geweekte en uitgeknepen pitabrood aan toe. Mix het mengsel. En maak er een ...

Jeroen Meus - Hoeve-ijs met warme kersen en sabayon met kriekbier - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hoeve-ijs-met-warme-kersen-en-sabayon-met-kriekbier

... Hoeve-ijs met warme kersen en sabayon met kriekbier - Verse kersen, da’s zoiets waar je blijft van eten. Ze zijn ook bijzonder geschikt om er desserts mee te maken. Dit is in elk geval een boeiend glas zoetigheid om de maaltijd mee af te sluiten. Het ijs, de warme ...

Jeroen Meus - Warme wrap met ham, kaas en omelet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/warme-wrap-met-ham-kaas-en-omelet

... warme wrap met ham, kaas en omelet - Deze 'wrap monsieur' is een eigenzinnige warme wrap met ham, kaas en omelet. Geserveerd met een fris slaatje met een friszure Granny Smith appel is het een ideaal hartig tussendoortje, snelle ...

Scampi’s in looksaus van Sofie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/scampis-in-looksaus-van-sofie

... van de peterselietakjes. Hak enkel die blaadjes grof. Kruid de scampi met zout en peper langs beide kanten. Smelt de boter in een warme pan. Voeg de scampi toe. Bak kort langs één kant. Voeg extra boter toe. Draai ze om en laat ze ook langs deze kant kort aanbakken. Voeg ondertussen de look en sjalot toe. TIP: bak ze zeker niet te lang! Voeg nog een extra klont boter toe. Stoof kort aan. Haal van het vuur en meng met de peterselie. Verfris met het sap van een halve citroen. Snij de andere helft in partjes. Serveer de scampi met saus, citroenpartjes en met wat stukjes brood.  Ingrediënten 1 stokbrood 150 g boter 4 tenen look ½ bot platte peterselie 12 scampi (black ...