Resultaten voor vlaswijting
Vlaswijting met garnalen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vlaswijting-met-garnalen
... op de vis en versier met de garnalen, de saus en strooi er de rest van de lente uitjes over. Ingrediënten 100 gr garnalen 200 gr vlaswijting (Alaska pollack) tagliatelle sjalotjes boter 1 dl room peterselie lente-uitjes 1 dl citroenjenever ...
Marshmallow van erwten, munt en basilicum, gestoomde vlaswijting, gepofte rijst | VTM Koken
https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/marshmallow-van-erwten-munt-en-basilicum-gestoomde-vlaswijting
... Marshmallow van erwten, munt en basilicum, gestoomde vlaswijting, gepofte rijst - Fileer de vlaswijting, ontgraat en hou koel in de koelkast tot gebruik. Voor de marshmallow: Kook de erwten gaar in de bouillon gedurende 5 min, koel de bouillon af en voeg wat ijsblokjes toe. ...
Jeroen Meus - Vlaswijting met prei, mosterdsaus en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vlaswijting-met-prei-mosterdsaus-en-gekookte-aardappelen
... el op de pan en braiseer de groente op een zacht vuur, gedurende 10 tot 15 minuten. Controleer tijdig of de prei gaar is.Kruid de vlaswijting op de velkant met peper en zout.Smelt een klont boter in een pan en bak er de vis in.Afwerken en serveren Giet de aardappelen af.Serveer de vis met de prei en de gekookte aardappelen. Lepel er de homemade mosterdsaus over. ...
Jeroen Meus - Vlaswijting met kruidenkorst, geplette aardappel en postelein - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vlaswijting-met-kruidenkorst-geplette-aardappel-en-postelein
... vlaswijting met kruidenkorst, geplette aardappel en postelein - Een kruidenkorst maken voor de vis is een geweldige tip om de vis te pimpen en ze net dat tikkeltje spannender te maken. Kies gerust voor een stukje vis dat je op de graat bakt, want dat is ontzettend lekker! ...
Recept voor vlaswijting op grootmoeders wijze | njam!
http://www.njam.tv/recepten/vlaswijting-op-grootmoeders-wijze
... rk af met peterselie en zeezout. (voor meer recepten van Johan Segers klik hier) Ingrediënten voor 4 personen 800 gvlaswijting 1 ui, in fijne ringen 4 aardappelen, in fijne schijfjes 1 laurierblad 1 takje verse tijm 2,5 dlvisbouillon 1 dlwitte wijn 1 handje broodkruim 1 flinke klont boter + een beetje extra om de braadslee mee in te vetten 2 elfijngehakte peterselie vers gemalen peper - zeezout ...
Jeroen Meus - Vissoep met schelvis en saffraanaardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vissoep-met-schelvis-en-saffraanaardappelen
... - Met de vissoorten die onze Noordzee rijk is kan je hoge toppen scheren op culinair vlak. Deze zuiderse vissoep met schelvis en vlaswijting is een smaakbom tjokvol kraakverse ingrediënten! - Laat een klont boter smelten in een grote pot.Pel de uien, snijd ze grof en stoof ze aan. Spoel de selder en de prei o ...
Jeroen Meus - Vislasagne puttanesca - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vislasagne-puttanesca
... en: tomaten, ansjovis, olijven, kappertjes en look. Je gebruikt voor dit ovengerecht best een stevige vissoort zoals kabeljauw of vlaswijting. - Doe de semola met de eieren en een scheutje olijfolie in de pot van de blender of in de keukenmachine en meng het geheel tot het deeg begint te ‘bollen’. Laat de bol deeg even rusten in de koelkast in vershoudfolie.Snijd de courgettes in dunnen plakken met de mandoline en besprenkel ze met wat olijfolie en wat zout.Laat de grillpan heet worden en gril de plakjes ...