Resultaten voor vissaus jeroen meus
Recepten - Witloofsalade met vinaigrette van vissaus en verse munt
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Witloofsalade_met_vinaigrette_van_vissaus_en_verse_munt
... een keukenrobot of plet ze in een stamppot. Snijd de muntblaadjes in fijne reepjes. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette van vissaus. Doe het limoensap en de rietsuiker in een kom. Meng tot alle suiker is opgelost. Voeg dan de vissaus, look en Spaanse peper toe en meng goed. Neem een slakom en meng het witloof, munt en de vinaigrette van vissaus voorzichtig onder elkaar. www.witl ...
Eend met roerbakgroenten en vissaus
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/338/eend-met-roerbakgroenten-en-vissaus-1
... Eend met roerbakgroenten en vissaus - Recept voor een lichte en evenwichtige maaltijd - Maak de groenten schoon. Verdeel de broccoli in roosjes. Haal de peultjes af. Snij de paprika in repen, verwijder de zaadjes. Snij de Chinese kool in fijne repen. Stoom de broccoli ...
Gestoomde dim sums van rundvlees | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gestoomde-dim-sums-van-rundvlees
... Gestoomde dim sums van rundvlees - Meng het rundgehakt met de sojasaus, vissaus, look, het pepertje en de gesnipperde lente-uitjes. Verdeel in het midden van de wontonvelletjes en plooi ze dicht in de vorm van een beursje. Knoop er eventueel een stengeltje bieslook rond. ...
Jeroen Meus - Thaise kipsaté met pindasaus en komkommersla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/thaise-kipsate-met-pindasaus-en-komkommersla
... toof de look, de sjalot en een fijngesneden chilipeper erin aan.Voeg de pindakaas, de bruine suiker, de kokosmelk en een scheutje vissaus toe en breng de saus aan de kook. Laat vervolgens verder pruttelen.Snijd de komkommers in ringen en doe ze in een kom, evenals de fijngesneden chilipeper en sjalot.Pers er het sap van een limoen bij, gevolgd door een flinke scheut vissaus. Voeg er een lepel suiker aan toe en meng alles goed onder elkaar en laat wat trekken.Haal de pindasaus van het vuur en doe ze in de pot van de blender en mix ze fijn. Voeg het sap van de citroen eraan toe en mix nog eens.Meng voor de marinade de ketjap manis, de sriracha, de ketchup en het sap van de limoen onder elkaar in een kom.Rijg het kippenvlees op satéprikkers en ...
Jeroen Meus - Noedels met paksoi en restjes BBQ-vlees - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/noedels-met-paksoi-en-restjes-bbq-vlees
... stukken en bak mee in de pan.Doe ook de paksoi en de noedels in de wok. Voeg de sambal toe, en een snuifje zout (of een scheutje vissaus).Serveer het wokgerecht in een diep bord en leg er een spiegeleitje bovenop. Werk af met plukjes koriander. ...
Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje
... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert ...
Jeroen Meus - Oosterse spinaziesoep met rivierkreeftjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/oosterse-spinaziesoep-met-rivierkreeftjes
... sta en de grofgesneden groene chilipeper aan toe.Blus het geheel met de groentebouillon en breng verder op smaak met een scheutje vissaus.Schil de aardappelen en snijd ze grof boven de soep. Laat de soep gedurende 60 minuten ongeveer garen op het vuur.Haal de stengels citroengras en de limoenblaadjes uit de soep. Meng er de spinazie en de kokosmelk onder en mix de soep vervolgens fijn.Werk de soep af met een extra scheutje vissaus.Serveer de Oosterse spinaziesoep in een kommetje en werk hem af met enkele rivierkreeftjes, een likje kokosmelk en een paar pluksels koriander. ...
Jeroen Meus - Tom Yum Goong - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tom-yum-goong
... e ze bij de bouillon.Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Laat ze mee garen in de groentebouillon. Voeg er een scheutje vissaus en de suiker aan toe.Snipper de lente-uien.Werk de Tom Yum Goong af met de gesnipperde lente-ui en enkele blaadjes koriander. ...
Jeroen Meus - Woksaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/woksaus
... n. 1. Doe alle ingrediënten in de vijzel en stamp ze tot een fijne maar vezelige pasta. 2. Voeg er de sojasaus, de sesamolie, de vissaus, het limoensap en de honing aan toe. 3. Laat het geheel zo lang mogelijk trekken, liefst een nacht lang. 4. Neem een fijne zeef en giet de saus erdoor. Druk de vezelige restjes stevig aan, zodat je alle aroma’s eruit perst. 5. Giet de saus in een fles en bewaar ze in de koelkast. ...
Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood
... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...