Resultaten voor visrolletjes

Kookvideo - Gepocheerde visrolletjes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gepocheerde_visrolletjes

... een prikker.  Leg alle opgevulde visfilets tegelijk in de bouillon, zet een deksel op de pan en houd tegen het kookpunt. Gaar de visrolletjes. Haal de vis uit de bouillon en voeg er een beetje room bij. Mix tot een schuimige massa. Zet 2 visrolletjes rechtop op een bord en giet er de saus over. Serveer met gekookte natuuraardappelen. ...

Recept voor Visrolletjes in geroosterde paprikasaus | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/visrolletjes-in-geroosterde-paprikasaus/

... filets op en leg deze in de ovenschaal. Pureer het paprika-tomaat mengsel in de keukenmachine of blender. Verdeel de saus over de visrolletjes en strooi de kaas erover heen. Plaats de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven. Geniet van visrolletjes in geroosterde paprikasaus ...

Italian cuisine: Gevulde visrolletjes uit Sicilië (involtini) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/gevulde-visrolletjes-involtini/

... Italian cuisine: Gevulde visrolletjes uit Sicilië (involtini) Een aantal jaar geleden was ik op Sicilië en een van de typische gerechten van daar waren de involtini. Soms waren dit vleesrolletjes, soms groente- of visrolletjes. Er was 1 restaurant in de buurt waar de involtini ...

Rolletjes van tongschar met paddenstoelen en kervel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongschar/rolletjes-tongschar-paddenstoelen-kervel

... e strak op en steek ze vast met een cocktailprikker. Leg de rolletjes naast elkaar in een ovenschotel. Schenk de bouillon over de visrolletjes en maal er peper over. Dek dit af met een deksel of aluminiumfolie en zet het gerecht 15 minuten in het midden van de oven. Snijd de champignonhoedjes in plakjes. Verhit de olie en bak de paddenstoelplakjes 2 minuten. Schep de visrolletjes uit de schaal en houd ze warm. Voeg tomatenpuree, cayennepeper en kookvocht bij de kastanjechampignons en laat dit iets inkoken. Serveer de visrolletjes met wat saus eromheen. Lekker met broccoli of peultjes en tagliatelle. Extra benodigd Cocktailprikkers Variatietip Vervang kastanjechampignons eens door gemengde bospaddenstoelen zoals oesterzwammen, shii-take en bundelzwammen. Vervangende visSchol, tong, tilapia KookboekHet recept 'Rolletjes van tongschar met paddenstoelen en kervel' is afkomstig uit het kookboek... Over VIS & VIShet Nederlands Visburea ...

Griet met waterkerssaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/griet-met-waterkerssaus

... bosje waterkers voor de puree fijn en meng erdoor samen met de zure room. Kruid met peper en zout.Rol de grietfilets op steek de visrolletjes vast met een prikker en stoom ze in 7 à 10 min. gaar.Maal of hak de hazelnoten fijn. Meng de gehakte kruiden 1 eetlepel olijfolie en het citroensap erdoor en kruid met peper en zout. Serveer de visrolletjes met de puree saus en crumble. ...

Recepten - Rolletjes met zuring en dragon

http://www.lekkervanbijons.be/recept/rolletjes-met-zuring-en-dragon

... of het lapje samen met enkele blaadjes zuring en dragon op. Zet vast met een prikker. Stoom de kippenrolletjes 4 à 5 minuten, de visrolletjes 7 à 8 minuten. Maak ondertussen de vinaigrette. Stoof de overige zuring en serveer deze als extra garnituur. Dien op met de vinaigrette. Lekker met aardappelpuree. Me ...

Tongrolletjes met zeekraal en grijze garnalen

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/165/tongrolletjes-met-zeekraal-en-grijze-garnalen

... Tongrolletjes met zeekraal en grijze garnalen - Verrukkelijke visrolletjes - Snipper de sjalotjes fijn. Leg de tongfilets open op een werkblad. Breng op smaak met peper en zout en leg op elke filet 2 basilicumbladeren. Rol de filets op en steek ze vast met een houten prikker. ...

Scharretong met gevulde courgettes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-courgettes-met-visrolletjes-van-schartong

... Gevulde courgettes met visrolletjes van schartong - Dit superlekker visje mag je niet over het hoofd zien. Zo’n opgerolde schartong smaakt hemels! - Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pompoenblokjes gaar in de groentebouillon en mix samen met de bouillon ...

Gourmet recept: kabeljauw in een jasje met dragon - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/gourmet/gourmet-recept-kabeljauw-jasje-dragon

... pannetje wat ui in boter. Als deze glazig zijn, voeg je 2 eetlepels visbouillon en wat pasta toe. Kruid met peper en zout. Als de visrolletjes niet goed garen op de gourmetplaat, laat ze nog even verder garen in een pannetje. Schep de pasta op een bordje en leg het visrolletje erbij. Variatietip Je kunt de kabeljauw vervangen door zeeduivel, tilapia of schelvis of verschillende vissoorten combineren. Bijvoorbeeld: kabeljauw in spek, scampi, een stukje tonijn of een stukje zalm. KookboekHet recept 'Gourmet recept: kabeljauw in een jasje met dragon' is afkomstig uit het kookboek... Fun cookingSofie VanherpeMet dit boek zul je nieuwe, frisse manieren ontdekken om van gourmet, steengril, raclette, fondue of tafelbarbecue een culinaire verwenpartij te maken... lees verder© Terra Lannoo. ...