Resultaten voor visgerechten italiaans

Zeebaars op z'n Italiaans - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeebaars/zeebaars-italiaans

... Zeebaars op z'n italiaans 6 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering6.3obv 3 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 750 g vastkokende aardappelen (bijv. Charlotte) boter of olie, om mee in te vetten 250 g kerstomaatjes handvol Italiaanse ...

Tonijnsalade

https://www.prinsessenboontjes.be/post/tonijnsalade

... super goed. Want deze tonijnsalade is ook heel lekker op een toastje. Hij kan dus ook bij het borrelen goed smaken.Nog 10 andere visgerechten Ingrediënten Bereidingswijze:Kook 3 eieren in 8 minuten hard. Koel af.Plet de eieren.Voeg 2 eetlepels (Griekse) yoghurt, 2 eetlepels mayonaise en 1 koffielepel mosterd toe.Voeg 2 eetlepels fijn gehakte zoetzure augurken toe.Voeg 1 eetlepel fijn gehakte kappertjes toe.Voeg 2 eetlepel geknipte bieslook to ...

Kapucijnerschotel op z'n Italiaans - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/bonen/kapucijnerschotel-italiaans

... Kapucijnerschotel op z'n italiaans 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans bevat per portie710 kcal 31 g eiwit 45 g vet 47 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel olie 1 dunne prei, in dunne ringen ...

Italiaans stoofvlees | Makkelijk te bereiden! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/italiaans-stoofvlees/

... italiaans stoofvlees Maak eens stoofvlees op de Italiaanse manier met rode wijn en oregano. Lekker! Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Bestrooi het vlees met wat bloem. Verwarm de boter in de pan en voeg het vlees, de ui, knoflook en een snufje zout en peper toe. Bak ...

Italiaans broodje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/italiaans-broodje

... italiaans broodje - Het broodje opensnijden en besmeren met de roomkaas. Besprenkelen met een goede olijfolie en kruiden met versgemalen peper. Hierop de in stukken gesneden zonggedroogde tomaten, olijven en gewassen rucola leggen. Wens je er alsnog vlees tussen te leggen, ...

Carolines blog: Italiaans pannetje

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/07/italiaans-pannetje.html

... italiaans pannetje Ingrediënten voor 2 personen:- 1 zak voorgekookte aardappelschijfjes, 450g- verse Italiaanse kruiden of gedroogde naar smaak- 150 g feta- 1 courgette in halve schijfjes- restje groene asperges, in stukjes- zout/peper- olijfolie Bereiden:Bak de aardappe ...

Italiaans geroosterde vijgen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/italiaans-geroosterde-vijgen

... italiaans geroosterde vijgen - Was de vijgen en snijd doormidden. Snijd de plakken ham in vier repen. Meng de honing met de azijn en bestrijk hiermee de vijgen met een kwastje. Strooi er peper over. Wikkel de vijgen in de reepjes ham. Leg op keukenpapier in een glazen ovenschaal ...

Toast met verse zalmsalade

https://www.prinsessenboontjes.be/post/toast-met-verse-zalmsalade

... broodje of een toast, als aperitiefhapje of als lunch, zalmsalade smaakt ons echt zo goed. Of zeggen jullie zalmsla?Nog 10 andere visgerechten Ingrediënten Bereidingswijze:Kook 2 eieren in 8 minuten hard. Koel af.Bak / Wok / stoom de zalm in 1 el olie. Je kan de zalm al snel met een vork pletten zodat die sneller gaar is. Wij bakken he ...

Stoemp op zijn Italiaans | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-op-zijn-italiaans

... Stoemp op zijn italiaans - Kook of stoom de aardappelen en plet ze met zout, peper en muskaatnoot. Snijd de tomaten, de Gandaham en de ui fijn en stoof aan in olijfolie. Als alles mooi is aangestoofd doe je er de mozzarella bij. Voeg deze mengeling bij de aardappelen en doe ...

Zeeuwse mosselen op z’n Italiaans | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/zeeuwse-mosselen-op-zn-italiaans

... Zeeuwse mosselen op z’n italiaans - Teentje knoflook fijnhakken en in olijfolie aanbakken in een grote ketel. Vervolgens de mosselen er bij doen en het deksel op de ketel zetten. De mosselen laten open gaan en dan blussen met de witte wijn. Ondertussen de pasta al dente ...