Resultaten voor visburger met ratatoille jeroen meeus

Visburger | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/visburger

... le, basilicum, zout, PH Pepermix en meng alles. Snijd de tomaatjes en de rode ui in ringen. Doe de saus op de broodjes, leg er de visburger op, daarna de sla, de ajuinringen en de tomaat. Ingrediënten 1 handvol basilicum ½ krop groene sla 2 tomaat 1 el kappertjes zure room ½ rode ui 4 hamburgerbroodjes 300 g kabeljauw dille zout PH pepermix citroen ...

Jeroen Meus - Visburger met ratatouille en groenekruidenpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/visburger-met-ratatouille-en-groenekruidenpuree

... visburger met ratatouille en groenekruidenpuree - jeroen maakt een eenvoudige maar lekkere visburger met een frisse kruidenpuree en gestoofde groentjes. Zuiderse smaken om dat wintergevoel even de kop in te drukken! - Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ...

Recept voor zweedse visburger met peterseliepesto | njam!

http://www.njam.tv/recepten/zweedse-visburger-met-peterseliepesto

... bereiden: maak de visburger: Hak de lente-ui en de dragon fijn. Snijd de vis in grove stukken en hak samen met de ui, dragon, eiwit, broodkruim, olie, peper en zout in de blender. Vorm met je hand ronde burgers en laat ze een half uurtje rusten in de koelkast. Wentel ze ...

Visburger

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/visburger

... visburger - Ciabatta is een luchtig brood met een knapperige korst en ideaal om te gebruiken voor een burger. Voeg yoghurt toe aan de burger voor een frisse en zachte smaak.  - Meng de kipkruiden onder de bloem.Voeg een beetje water toe zodat er een glad mengsel o ...

Jeroen Meus - Fishburger met gepaneerde schelvis - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fishburger-met-gepaneerde-schelvis

... een scheutje melk. Kruid met peper en zout. 11. Bak kleine omeletten in de pan met boter op een zacht vuur. 12. Bak de gepaneerde visburgers in de olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 13. Snijd de broodjes open en rooster ze in de broodrooster. 14. Beleg de onderste helft met een halve omelet, een toef tuinkers, een visburger en wat gemarineerde ui. Doe saus op de bovenste helft en sluit het broodje. ...

Filet-O-Fish ®(Mc Donald's visburger) zelf maken - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/filet-o-fish-visburger/

... Filet-O-Fish ®(Mc Donald’s visburger) zelf maken De visburger van de Mc Donald's is natuurlijk redelijk iconisch. Ik ben al heel lang niet meer bij de Mac geweest, maar vroeger (niet dat ik er vroeger vaak kwam, maar áls ik er dan kwam), ging ik steevast voor de Fi ...

Jeroen Meus - Zalmburger met komkommersalade en salsa verde - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalmburger-met-komkommersalade-en-salsa-verde

... en wordt, is het helemaal niet nodig om dure filets of een zalmhaasje te kopen. Met een smakelijke komkommersalade erbij zal deze visburger van vrijdag-visdag een vrijdag-verrassingsdag maken. - 0. Maal de stukken zalm in de vleesmolen of versnijd de vis zeer fijn in een hakmolen of met een mes. 1. Doe de gemalen vis in een mengkom. Voeg er de mosterd, het paneermeel en het ei aan toe. Meng alles goed door mekaar. Kruid de mix met wat peper van de molen e ...

Jeroen Meus - Pladijsburger met currytartaar - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pladijsburger-met-currytartaar

... ger stelt hij samen met filets van pladijs, gegrild brood en een smeuïge currytartaar. jeroen bouwt alles op zoals een klassieke visburger, maar het resultaat proeft verrassend anders. Misschien zelfs 'beter'? - 0. De pladijsfilets kan je grillen op de klassieke grillpan of op de barbecue. Als je voor de laatste kiest, stook de barbecue dan tijdig heet. Een grillpan kan je best 10 minuten voorverwarmen op een hoog vuur. 1. Breng wat water aan de kook om de eieren hard te koken. 2. Spoel de tomaat en snij het taaie steelstukje weg. Snij de tomaat in hele dunne plakjes. Gebruik een vlijmscherp mes, of doe het met een gekarteld ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...