Resultaten voor visbereidingen

Jeroen Meus - Tongschar, driedubbel klassiek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tongschar-driedubbel-klassiek

... Tongschar, driedubbel klassiek - Het beste van 3 klassieke visbereidingen heeft Jeroen verzameld in één gerecht met verse tongscharren. Inspiratie haalt hij bij de bereiding ‘à la Dugléré’, ‘met kappers’ en ‘à la meunière’. En de a ...

Jeroen Meus - Fish pie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fish-pie

... e schaal op de tafel en laat het gezelschap maar aanvallen. Wie weet is dit gerecht ook ideaal om kinderen vertrouwd te maken met visbereidingen. - 0. 1. 2. 3. 4. 5. Schil de loskokende aardappelen en kook ze gaar in water met een snuif zout. Giet ze daarna af. 6. Spoel de spinazie in ruim water. Babyspinazie kan je onaangeroerd laten, maar van grote spinaziebladeren scheur je best de taaie stelen en bladnerven weg. 7. Snipper de sjalot fijn en plet de lookteen tot pulp. 8. Verhit een klont boter in een ...

Jeroen Meus - Zeebaars in zoutkorst met groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeebaars-in-zoutkorst-met-groenten

... an Jeroen heeft al veel commentaar gekregen, maar deze keer gebruikt hij een hele kilogram zout om één van zijn meest favoriete visbereidingen te maken. Een wilde zeebaars is prijzig, maar deze bereiding doet de kwaliteit en de smaak van de vis alle eer aan.De smaken zijn puur en een genot voor de visliefhebber. Laat je ...