Resultaten voor vijgen en peren confituur

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit altijd ...

Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/mijn-pop-uprestaurant-2016-gezond-ontbijt-van-caroline-en-gillian

... azelnootpasta, de honing of agavesiroop, cacaopoeder, een mespunt zout en voor wie wil een mespunt chiliflakes. Voor de peren- en vijgenconfituur: snij de vijgen en peren in stukjes. Stoof ze aan en breng aan de kook met de kokosbloesemsuiker. Laat 4 à 5 minuten doorkoken en voeg op het laatste de geroosterde pijnboompitten toe. Giet in een steriele potjes. Sluit goed af. Draai even om en keer terug om. Voor de frambozen- en chiliconfituur: was de basilicum. Snij de frambozen in stukjes. Doe ze in een kookpot met de takjes basilicum en de suiker. Laat 4 à 5 minuten opkoken. ...

Wilde eend met peer en vijgen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wilde-eend-met-peer-en-vijgen

... Wilde eend met peer en vijgen - Scheid de billetjes van de eenden. Bak de eendenborsten op de karkas mooi bruin . Bak verder op een licht vuurtje gedurende 10 à 15’ onder deksel. Cutter grof zout met korianderbollen, peperbollen, rozemarijn, tijm , laurier en look. ...

Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vijgenconfituur-met-sinaasappel-en-pijnboompitten

... Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten - Snijd de vijgen in stukjes. Doe de stukjes vijg, de citroenrasp, het citroensap en het sinaasappelsap samen in een ruime kookpot. Breng aan de kook en laat 5 minuten afgedekt sudderen. Neem de kookpot van het vuur en ...

Italiaans geroosterde vijgen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/italiaans-geroosterde-vijgen

... Italiaans geroosterde vijgen - Was de vijgen en snijd doormidden. Snijd de plakken ham in vier repen. Meng de honing met de azijn en bestrijk hiermee de vijgen met een kwastje. Strooi er peper over. Wikkel de vijgen in de reepjes ham. Leg op keukenpapier in een glazen ...

Peertjes met vijgenpuree

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/99/peertjes-met-vijgenpuree

... Peertjes met vijgenpuree - Een origineel en luxueus fruitdessert - Schil de peren. Schil de gemberwortel. Snij de gekonfijte gember in plakjes. Pers de limoen. Breng de wijn aan de kook met de gemberwortel en het limoensap. Pocheer de peren 20 minuten in de wijn, tegen ...

Recepten - Millefeuille van aardappel, vijg en geitenkaas

http://www.lekkervanbijons.be/recept/millefeuille-van-aardappel-vijg-en-geitenkaas

... t. Snijd de aardappelen in plakken (2 mm) en bak ze krokant in 2 el olijfolie. Kruid ze lichtjes met zout. Snijd de geitenkaas en vijgen eveneens in dunne plakken (0,5 cm). Stapel de plakjes aardappel, geitenkaas en vijgen afwisselend op elkaar tot een millefeuille. Werk af met de vinaigrette en de rucola.   ...

Semifreddo van vijgen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/semifreddo-van-vijgen

... Semifreddo van vijgen - Laat de glühwein en de honing inkoken tot een dikke vloeibare siroop. Hou apart. Verwarm de kokosmelk en los er de suiker volledig in op. Voeg er de yoghurt aan toe en laat afkoelen. Giet in een laag diepvriesbakje en laat in een paar uur bevriezen. ...

Kaasflapjes met vijgen en blauwe saus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kaasflapjes-met-vijgen-en-blauwe-saus

... Kaasflapjes met vijgen en blauwe saus - Snij de vijgen in schijfjes en schik ze in de vorm van een bloem op een bord. Wikkel de gemalen kaas in het brickdeeg en plooi het dicht in pakjes. Plaats deze 5 minuten in een oven van 180°. Kook de room op met de helft van de ...

Gevulde vijgen met geitenkaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-vijgen-met-geitenkaas

... Gevulde vijgen met geitenkaas - Snijd de bovenkant van de vijgen in vieren zonder ze volledig door te snijden onderaan. Snipper wat tijm en rozemarijn door de geitenkaas. Rol deze gekruide geitenkaas tot bolletjes. Leg die in de vijgen en druk een beetje aan, zodat de ...