Resultaten voor victoria baars

Gemarineerde zeebaars met wokslaatje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gemarineerde-zeebaars-met-wokslaatje

... Gemarineerde zeebaars met wokslaatje - Meng de azijn met de sojasaus, honing, citroensap, de olie en het bieslook. Snijd de baars in fijne schijfjes en schik op een bord. Overgiet met de vinaigrette. Snijd de kool en pijpajuin fijn en wok zeer snel aan in oie met boter. ...

Heerlijke pruimenchutney - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/genieten-van-het-seizoen-heerlijke-pruimenchutney/

... Genieten van het seizoen: heerlijke pruimenchutney De zomer is in volle gang in Nederland, en dat betekent dat het pruimenseizoen op zijn hoogtepunt is. Terwijl de zon schijnt en de bomen in volle bloei zijn, kunnen we genieten van een overvloed aan sappige en smakelijke ...

Recept voor victoria's secret | njam!

http://www.njam.tv/recepten/victorias-secret

... bereiden: Verwijder de schil en harde kern van de ananas en snijd in partjes. Kneus in een mixglas de partjes ananas en de rietsuiker met een muddler tot het sap goed zichtbaar is. Voeg gemacereerde rum, Angostura bitters, limoensap, kaneelsiroop en suikerwater toe. Roer ...

Sas Kookt!: Koude paprikaroomsoep

http://saskookt.blogspot.be/2012/07/koude-paprikaroomsoep.html

... Koude paprikaroomsoep Een heerlijk frisse soep voor op een zomerse dag. Ook ideaal om als voorgerecht voor een barbecue te serveren. Weinig ingrediënten, snel klaar en lekker, daar hou ik van :). Het recept is gebaseerd op een recept uit A taste of friendship, koken met ...

Loempia's met ananas, avocado, garnalen en verse munt - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/loempia/loempia-ananas-avocado-garnalen-verse-munt

... Loempia's met ananas, avocado, garnalen en verse munt 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 8 waarderingen VoorgerechtVisOosters Ingrediënten 1 (Victoria) ananas 2 avocado's 12 gepelde en gekookte garnalenstaartjes 1 bosje grove ...

Jeroen Meus - Snoekbaars met peulvruchten en beurre blanc van verjus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snoekbaars-met-peulvruchten-en-beurre-blanc-van-verjus

... Snoekbaars met peulvruchten en beurre blanc van verjus - Bruegeliaans koken betekent niet dat er alleen hutsepot of een stevige vlaai op tafel komt. 500 jaar geleden was er ook plaats voor meer verfijnde gerechten zoals deze baars met peulvruchten. De saus die Jeroen erbij ...

Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lijnbaars-in-zoutkorst-boterboontjes-gepofte-tomaatjes-en-waterkers

... Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers - Elke donderdag trekt Sofie op reis. Ze neemt haar gast mee naar hun favoriete reisbestemming. Italië, Amerika, Japan, geen land is te ver. Deze keer kiezen Sofie en Sandrine André voor een lijnbaars ...

Jeroen Meus - Gebakken omegabaars met een saus van groene kruiden en geplette aardappel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-omegabaars-met-een-saus-van-groene-kruiden-en-geplette-aardappel

... Gebakken omegabaars met een saus van groene kruiden en geplette aardappel - De omegabaars is een product uit een duurzaam Belgisch kweekprogramma. Het is een vette vis die oorspronkelijk uit Australië komt, met vast vlees dat boordevol omega 3-vetzuren zit. Dat maakt ...

Sas Kookt!: Wortel-pastinaaksoep met sinaasappel en gember

http://saskookt.blogspot.be/2010/09/wortel-pastinaaksoep-met-sinaasappel-en.html

... Wortel-pastinaaksoep met sinaasappel en gember Ik heb met ingeschreven voor een abonnement op een groentenpakket bij De Wassende Maan, een biologische boerderij die bio-groentenpakketten verdeeld in de buurt van Gent. Om de twee weken zal ik dus verrast worden met een ...

Jeroen Meus - Zeebaars met ratte-aardappelen, venkel en kerstomaten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeebaars-met-ratte-aardappelen-venkel-en-kerstomaten

... Zeebaars met ratte-aardappelen, venkel en kerstomaten - Wie durft het aan om eens een hele vis te bereiden? Vergeet eens de ‘gemakkelijke’ filets en proef de smaak van een verse zeebaars gegaard op de graat. Vraag je visboer om de baars gegut en ontschubd te ...