Resultaten voor verse sardienen van jeroen meus
Jeroen Meus - Sardienen op de grill met gevulde courgetten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sardienen-op-de-grill-met-gevulde-courgetten
... l. Uiteraard kan je de kamutcouscous ook vervangen door de klassieke versie. Authentieke Griekse feta, artisjokharten, olijven en verse kruiden geven de groentebereiding smaak en karakter. De gegrilde sardienen zorgen meteen voor de geur van een Zuiderse vakantie in huis. - 0. Ontdooi en verwarm een portie groentebouillon. 1. Verhit je grillpan op een stevig vuur. Laat de pan gerust 10 minuten voorverwarmen. 2. Strooi de couscous van kamut in een pot en schenk er de hete bouillon over. Laat de korrels wellen. Geen kamutcouscous gevonden? Gebruik dan gerust de klassieke couscous. 3. S ...
Jeroen Meus - Tagliatelle met sardienen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tagliatelle-met-sardienen
... Tagliatelle met sardienen - sardienen hebben niet het imago van culinaire rockstar onder de vissen, maar deze underdog heeft zo veel te bieden. De visjes zijn mals en smakelijk, en wie van het goeie leven houdt moet ze zeker eens op het menu zetten. Voor deze bereiding ...
Recepten - Geroosterde sardienen, salade met snijbonen en sojavinaigrette
http://www.lekkervanbijons.be/recept/geroosterde-sardienen-salade-met-snijbonen-en-sojavinaigrette
... haaks (schuin) op de groente. Een restje rode ui kan je in fijne halve ringen snijden en hieraan toevoegen. Spoel de rucola en de verse kruiden schoon. Snij zowel de rucola als de koriander en de dragon in fijne snippers. Neem een ruime schaal en doe er de afgekoelde gekookte boontjes in, de snippers lente-ui en rode ui. Voeg ook de fijn gesneden rucola en de snippers verse kruiden toe. De sojavinaigrette Neem een mengschaal en doe er de honing en de wasabi in. Pers het limoensap in de schaal en voeg de soyasaus en het water toe. Schenk er een heel voorzichtig scheutje sesamolie in. Schil het stukje gember en rasp het in de vinaigrette. (Gebruik een hoeveelheid naar persoonlijke smaak.) Meng de vinaigrette met een garde.Afwerking Schep een beetje van de vinaigrette bij de slamengeling en meng alles voorzichtig. Serveer op elk bord een hoopje van de salade met boontjes. Leg er gemarineerde en gegrilde sardienfilets bovenop. Lepel een beetje vinaigrette rond het voorgerechtje en leg wat van de gemarineerde uien bovenop het visje. jeroen meus - Dagelijkse kost ...
Recept voor Taartje met geconfijte tomaten en sardienen | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/taartje-met-geconfijte-tomaten-en-sardienen/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 90 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 rol kruimeldeeg (te koop in de supermarkt) Toevoegen 8 roma tomaten Toevoegen 8 sardienen ...
Jeroen Meus - Verse frietjes bakken - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/verse-frietjes-bakken
... verse frietjes bakken - Frieten bakken volgens de regels van de kunst. - verse frietjes bakken Schil de aardappelen en snij ze met de hand in gelijkvormige frieten. Ze hoeven niet dun te zijn: een ideale Belgische friet is 13 millimeter breed.Verhit het frietvet tot ...
Jeroen Meus - Gehaktballen met krieken, brood en verse boter - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gehaktballen-met-krieken-brood-en-verse-boter
... Gehaktballen met krieken, brood en verse boter - Voor de 2.000ste aflevering maakt jeroen een nieuwe versie van een absolute Dagelijkse kost-klassieker: balletjes met warme krieken. Laat het sap van de krieken inkoken met vanillepuddingpoeder voor een dikke ...
Jeroen Meus - Kabeljauw in romige bloemkool en verse erwten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kabeljauw-in-romige-bloemkool-en-verse-erwten
... Kabeljauw in romige bloemkool en verse erwten - Om de week af te sluiten staat er een schoolvoorbeeld van echte Dagelijkse kost op het menu. Een stoofpot met een hoop verse groenten, een stukje gebakken vis en een romig sausje met wat graanmosterd. - Was de ...
Jeroen Meus - Ciabatta met verse kipcurry - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ciabatta-met-verse-kipcurry
... Ciabatta met verse kipcurry - Een krokant broodje met huisbereide toespijs kan zo smakelijk zijn!! jeroen maakt verse kipcurry en belegt er een stuk geroosterd ciabatta mee. Met een hard gekookt eitje en wat tuinkers erbij zal je broodje nooit meer hetzelfde zijn. - ...
Jeroen Meus - Verse pasta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/verse-pasta
... verse pasta - Zelf pasta maken is een eitje. Het enige wat je nodig hebt? Nog meer eieren, griesmeel, bloem en wat water. - verse pasta maken Weeg het griesmeel zorgvuldig af en doe het in de mengkom van de keukenmachine. Gebruik het hulpstuk voor deeg.Plaats de kom ...
Jeroen Meus - Verse curry met bloemkool en linzen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/verse-curry-met-bloemkool-en-linzen
... fpot wanneer de linzen gaar zijn.Serveer de curry met bloemkool en linzen in een kommetje en werk af met enkele blaadjes verse koriander. ...