Resultaten voor verse pasta rode poon chilipeper en look

Mi-cuit van rode poon met tomatencoulis

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mi-cuit-van-rode-poon-met-tomatencoulis-minitomaat-paprikapuree-en-verse-kruiden

... Mi-cuit van rode poon met tomatencoulis, minitomaat, paprikapuree en verse kruiden - Mi-cuit van rode poon met tomatencoulis, minitomaat, paprikapuree en verse kruiden - Verdeel de visfilets in gelijke stukken.Gaar half onder de grill besprenkeld met olijfolie peper ...

Rode poon in papillot | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rode-poon-in-papillot

... bootje dicht en zet 25 minuutjes in de oven of tot de vis gaar is. Ingrediënten 4 rode poonfilets 250 gr kerstomaatjes 1 citroen verse basilicum 1 dl droge witte wijn peper en zout olijfolie materiaal zilverpapier ...

Papillot van rode poon met kerstomaten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/papillot-van-rode-poon-met-kerstomaten

... eventueel dicht met keukentouw.Plaats in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten.Haal de papilloten uit de oven en geef er wat verse basilicum bij. ...

Tagliatelle met asperges en rode poon

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tagliatelle-met-asperges-en-rode-poon

... Tagliatelle met asperges en rode poon - Krokant gebakken en met een fris slaatje: rode poon is een aprilvis die smaakt als geen ander! - Maak de asperges schoon en snijd ze in hapklare stukken. Leg ze gedurende 8 minuten in lichtgezouten kokend water.Spoel de vleestomaten ...

Bouillabaisse van mosselen en rode poon | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouillabaisse-van-mosselen-en-rode-poon

... Bouillabaisse van mosselen en rode poon - Haal de mosselen uit hun schelp en doe ze in een kom. Trek de baard los van de mosselen en doe de mosselen in een blender. Voeg hieraan ook de jus van de groenten toe. Zorg dat je nog enkele mosselen overhoudt om te dresseren. ...

Rode poon met gemarineerde venkel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rode-poon-met-gemarineerde-venkel

... rode poon met gemarineerde venkel - Snijd de venkel heel fijn en kruid met peper en zout. Overgiet met de grenadine, witte wijnazijn, pastis en wat water. Voeg een blaadje laurier toe. Laat gedurende 1 nacht marineren. Ontvel en ontpit de tomaat en snijd in blokjes. ...

Rode poon uit de oven - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/rode-poon-uit-de-oven

... rode poon uit de oven By: Gepubliceerd: 14 mei 2012 5 of 5 stars 1 5 5 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: aardappelen, gewassen maar niet geschild : 3-4 grote gele of groene courgettes : 2 rode poonfilets : 4-8 look, fijngehakt : 2 teentjes ...

Gegrilde rode poon met couscous en saffraan | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-rode-poon-met-couscous-en-saffraan

... Gegrilde rode poon met couscous en saffraan - Vraag de rode poon gefileerd zonder graten en schubben, grill hem langs beide kanten. Meng azijn, oliën en sojasaus en marineer hierin de gegrilde vis. Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Meng er de couscous ...

Gegrilde rode poon met sinaasappel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/gegrilde-rode-poon-sinaasappel

... al 34 g eiwit 14 g vet 7 g koolhydraten Ingrediënten 1 sinaasappel 2 teentjes knoflook, geperst 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel verse rozemarijn, gehakt 2 rode ponen, schoongemaakt Bereiden Boen de sinaasappel schoon. Snijd één helft in dunne plakjes en pers de andere helft. Meng knoflook, sinaasappelsap, olijfolie, zout en rozemarijn en bestrijk de rode poon met dit mengsel. Verwarm de ovengrill. Leg de vis naast elkaar op een b ...

Rode poon en escargots in vleessaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fricassee-van-rode-poon-en-escargots-in-een-vleessausje

... Fricassee van rode poon en escargots in een vleessausje - Fricassee van rode poon en escargots in een vleessausje - Snijd de knolselder en de groene kool in fijne schijfjes met een diameter van ongeveer 4 cm.Smelt boter in een anti-aanbakpan. Sauteer de knolselder en ...