Resultaten voor vastenavond vlaaikes met pruimencompote

Lierse Vlaaikes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lierse-vlaaikes

... Lierse vlaaikes - Leg het deeg in de kleine ronde vormpjes. Druk mooi aan en snijd het overtollige deeg bovenaan gelijk af met de vorm. Week de peperkoek in de melk en roer de bloem en de boter eronder met de garde. Voeg een geklutst ei, amandelpoeder en de kandijsiroop toe. ...

Kwarktaart met pruimencompote - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/kwarktaart/kwarktaart-pruimencompote

... Kwarktaart met pruimencompote 10 personen 0 min voorbereiden 1:10 uur bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 5 waarderingen GebakVegetarischHollands Ingrediënten voor het korstdeeg 325 g walnoten in stukjes, geroosterd en op kamertemperatuur 2 eetlepels suiker ½ theelepel ...

Sas Kookt!: Fiesta Europa

http://saskookt.blogspot.be/2010/08/fiesta-europa.html

... Fiesta Europa Gisteren toevallig op de website van de stad Gent ontdekt dat het Europese Markt is op de Kouter! Ik werk letterlijk naast de Kouter, dus moest zeker eens een kijkje gaan nemen. Zo gezellig dat het er was! Allerlei marktkramen met lekkers vanuit heel Europa. ...

Kaiserschmarren - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/kaiserschmarren/

... Kaiserschmarren Wie weleens is gaan wintersporten in Oostenrijk kent de 'Kaiserschmarren' wel. Deze gescheurde luchtige pannenkoekjes eet je voor het ontbijt. Het geheim van de luchtigheid zit hem in de eiwitten die je eerst stijf klopt. Door de Kaiserschmarren heen zitten ...

Recept voor pruimenvlaai met zelfgemaakte pruimencompote | njam!

http://www.njam.tv/recepten/pruimenvlaai-met-zelfgemaakte-pruimencompote

... maak de compote: Doe alle ingrediënten in een grote kookpot. Breng aan de kook, draai het vuur lager en laat alles verder gaar pruttelen. Verwijder het vanillestokje en mix de compote fijn. maak het boterdeeg: Stort de bloem uit op het werkblad. Maak een kuiltje in de bloem ...

Jeroen Meus - Pruimentaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pruimentaart-0

... Pruimentaart - Dit is een pruimentaart die je waarschijnlijk niet bij de bakker vindt omdat Jeroen er een lekker laagje frangipane aan toevoegt. Hemels! - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Vet een taartvorm in met boter en bestuif met bloem. Leg een vel kruimeldeeg ...

Carolines blog: Kaiserschmarrn

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/01/kaiserschmarrn.html

... Kaiserschmarrn Ingrediënten voor 2 personen: - 3 eieren, gescheiden in eigelen en eiwitten - 1 el basterdsuiker - 1 el poedersuiker - 1 zakje vanille suiker - snufje zout - 150 ml melk - 150 g patentbloem - 4 el rozijnen - 2 el rum (of amaretto) - poedersuiker om te bestrooien ...

Jeroen Meus - Pruimentaart met nootjes en havermoutcrumble - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pruimentaart-met-nootjes-en-havermoutcrumble

... Pruimentaart met nootjes en havermoutcrumble - Wat is er gezelliger tijdens de herfst dan een lekker stukje taart? Jeroen maakt voor de gelegenheid een pruimentaart waar hij uiteraard zijn eigen draai aan geeft. - 0. Neem boter uit de koelkast en laat ze mals worden. Bewaar ...

Volkskrant Kerstmenu 2011 | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/volkskrant-kerstmenu-2011-2/

... Volkskrant Kerstmenu 2011 Daar is het dan weer, een vers kerstmenu van Loethe Olthuis (de middelste twee recepten) en mij (start en finish). Een fantastisch pastagerechtje met vis, een gedurfd knoflooksoepje met granaatappelpitten, varken met citroen en ei, zoete weelde ...