Resultaten voor varkensgebraad met bier

Varkensgebraad met appelen en kaneel - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/varkensgebraad-met-appelen-en-kaneel/recept/1275

... varkensgebraad met appelen en kaneel Verwarm de oven voor op 180 °C (gasstand 6). Wrijf het varkensgebraad met een kwastje in met de helft van de olie. Doe 1,5 eetlepel kaneel in een bord en voeg er zout en peper aan toe. Meng goed en rol het varkensgebraad erin. Druk er ...

Varkensgebraad met appelen en kaneel - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/varkensgebraad-met-appelen-en-kaneel/recept/1273

... varkensgebraad met appelen en kaneel Verwarm de oven voor op 180 °C (gasstand 6). Wrijf het varkensgebraad met een kwastje in met de helft van de olie. Doe 1,5 eetlepel kaneel in een bord en voeg er zout en peper aan toe. Meng goed en rol het varkensgebraad erin. Druk er ...

Varkensgebraad met saffraan en sinaasappel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-saffraan-en-sinaasappel

... . Serveer het gesneden gebraad met de groenten en de sinaas. Werk af met de gehakte basilicum en olijfolie. Ingrediënten 800 gr varkensgebraad 2 aardappelen (geschild) 2 sinaasappelen 2 wortelen 1 tomaat 20 saffraandraadjes 1 teentje look maggi-mals en sappig varkensgebraad gehakte basilicum peper en zout ...

Koffiemarkt België

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Varkensgebraad

http://www.receptjes.be/recept_varkensgebraad.html

... varkensgebraad Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 varkensgebraad (800gr) - peper en zout - 1 ajuin (in 4 gesneden) - bakboter - 15 cl waterBereidingswijze Smelt de bakboter in een stoofpotje en bak het gebraad langs alle kanten goed bruin. Kruiden met peper en zout. Voeg 15cl ...

Varkensgebraad met twee soorten appel- e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/varkensgebraad-met-twee-soorten-appel/recept/1273

... Bereiding van varkensgebraad met twee soorten appel Verwarm de oven voor op 220 °C (gasstand 7).Vet een ovenschotel in.Schuif de salieblaadjes onder de speklaag van het varkensgebraad. Leg het in de schotel en giet er de wijn bij. Snij de golden in vieren, verwijder het klokhuis, ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Varkensgebraad met Pruimen

http://www.receptjes.be/recept_varkensgebraad_pruimen.html

... varkensgebraad met Pruimen Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 varkensgebraad (800gr) - peper en zout - 10 gedroogde pruimen - bakboter - 15 cl waterBereidingswijze Smelt de bakboter in een stoofpotje en bak het gebraad langs alle kanten goed bruin. Kruiden met peper en zout. ...

Koud varkensgebraad - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-varkensgebraad

... Koud varkensgebraad By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: fijngehakt hardgekookt ei : 1 fijngehakte kappertjes : 2 el fijngehakte sjalot : 2 el graanmosterd : 2 el koud varkensgebraad : 20 schijfjes fijngehakte ...

Supersappig varkensgebraadje uit de oven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/supersappig-varkensgebraadje-uit-de-oven

... Supersappig varkensgebraadje uit de oven - Snij de groenten grof (look, ui, champignons, oesterzwammen zonder steel). Ontvouw het maggi braadzakje. Doe het varkensgebraad in de braadzak, overstrooi met de bijgevoegde kruiden. Doe er de overige groenten en het spek bij en sluit ...

Varkensgebraad met spek en oesterzwammen | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/varkensgebraad-met-spek-en-oesterzwammen

... gerecht gedurende 30 à 40 minuten onder deksel sudderen. Haal het gebraad uit het vocht, en bind de saus bij. Ingrediënten 2 kg varkensgebraad 100 gr spek 4 sjalotten 250 gr oesterzwammen ½ l rode wijn sausbinder voor bruine sauzen bakboter (plantaardig) peper en zout ...

Varkensgebraad met erwten en wortelen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-erwten-en-wortelen

... ensgebraad met erwten en wortelen - Als eenvoudig avondmaal met gebakken aardappelen of als feestelijke klassieker met kroketjes, varkensgebraad kun je altijd serveren.  Bak het gekruide gebraad aan alle kanten bruin. Voeg er de in 2 gesneden sjalotten bij en de tijm en laurier. Blu ...