Resultaten voor uiensaus met pickles

Jeroen Meus - Braadworst met uiensaus en waterkerspuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/braadworst-met-uiensaus-en-waterkerspuree

... Braadworst met uiensaus en waterkerspuree - Comfortfood o'clock! Dit trio van braadworst, waterkerspuree en uiensaus trappen het weekend alvast triomfantelijk voor je af. Vermijd dat je braadworsten zouden openspatten door ze tijdig uit de koelkast te halen.  ...

Recepten - Gegrilde gerookte Atlantische zalm

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gegrilde_gerookte_Atlantische_zalm

... ot een saus. De zalm 3 tot 4 minuten aan een zijde roosteren onder de hete grill.  Op de niet geroosterde zijde in de pan met de uiensaus leggen en nog enkele minuten laten garen. De uiensaus over de borden verdelen en de zalm erop leggen. Serveren met beetgaar gekookte aardappelen, wortelen en/of courgetten. Eventueel versieren met luzerne- of preischeuten. ...

Jeroen Meus - Kippenbillen met pompoenstoemp en uiensaus met salie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kippenbillen-met-pompoenstoemp-en-uiensaus-met-salie

... Kippenbillen met pompoenstoemp en uiensaus met salie - Jeroen maakte deze pompoenstoemp thuis. Daar viel hij zo in de smaak dat hij hem met de kijkers van Dagelijkse kost wou delen. - Kippenbillen met pompoenstoemp Verwarm de oven voor tot 200 °C.Schil de pompoen en verwijder ...

Bakharing met krieltjes, veldsla en uiensaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bakharing-met-krieltjes-veldsla-en-uiensaus

... Bakharing met krieltjes, veldsla en uiensaus - Was de krieltjes en stoom ze al dente.  Schil en snij de ajuinen in twee en daarna in ringetjes.   Smelt een klontje boter. Stoof de ajuin aan. Kruid met peper en zout.   Karamelliseer met de suiker.    Blus met de ...

Jeroen Meus - Belgische pickles - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/belgische-pickles

... Belgische pickles - pickles zijn heel eenvoudig te bereiden en ze smaken geweldig bij allerlei stoofschotels, een pak friet of op de boterham. Een ‘pistolet met gekapt en pickles’ was Jeroens vaste prik als hij ’s ochtends heel vroeg groenten ging kiezen ...

Homemade pickles

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/homemade-pickles

... Homemade pickles - pickles maken? Dat kan je makkelijk zelf doen. Belgische pickles smaken lekker bij een stoofpotje, bij frieten of gewoon op de boterham. - Snijd de bloemkool in kleine roosjes.Snipper de venkel fijn. Pel de uitjes en halveer. Zet een steelpannetje ...

Varkenskotelet met Blackwellsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/varkenskotelet-met-blackwellsaus

... Varkenskotelet met Blackwellsaus - Snij het sjalotje zeer fijn en bak aan. Deglaceer met witte wijn. Laat volledig uitkoken. Kruid het vlees en laat kleuren in gesmolten boter. Eens gekleurd, zet 5 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C. Voeg de kalfsfond toe aan ...

Kotelet met snijbonen in picklessaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kotelet-met-snijbonen-in-picklessaus

... Kotelet met snijbonen in picklessaus - Stoom de aardappelen. Snijd de ui fijn, stoof aan in de boter en doe er de snijbonen bij en zet er een deksel op, laat 5 minuten stoven. Bak de kotelletjes aan in boter. Doe bij de boontjes 2 soeplepels pickles en 1/2de dl room en ...

Jeroen Meus - Falafel van pompoen met uiensaus en stoemp van boerenkool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/falafel-van-pompoen-met-uiensaus-en-stoemp-van-boerenkool

... Falafel van pompoen met uiensaus en stoemp van boerenkool - Echte, ouderwetse dagelijkse kost kan ook vegetarisch zijn. Falafel van pompoen bijvoorbeeld met stevige stoemp en uiensaus. - 0. Laat de kikkererwten een nacht weken in water. 1. Verwarm de oven voor tot 180 ...

Jeroen Meus - Gehaktbrood met groentehutsepot en uiensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gehaktbrood-met-groentehutsepot-en-uiensaus

... Gehaktbrood met groentehutsepot en uiensaus - Het beste gehaktbrood voor Jeroen is dat van zijn vader en het heeft ongetwijfeld als basis gediend voor deze variant. Een gekruid stuk gehaktbrood met lekkere stukjes ui en een uiensaus is en blijft een goede combinatie. ...