Resultaten voor tongrolletjes uit de diepvries stomen

Tongrolletjes met peterselie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongrolletjes/tongrolletjes-peterselie

... tongrolletjes met peterselie 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 50 g witvisfilet 30 ml slagroom 1 ei 1 bosje platte peterselie, alleen de blaadjes, grof gehakt 12 sliptongfilets ...

Tongrolletjes met citroengrascrème - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongrolletjes/tongrolletjes-citroengrascreme

... et het sap van de limoen. Rol de tongfilets netjes op tot kleine rolletjes en zet elk rolletje vast met een cocktailprikker.Leg 3 tongrolletjes op elk stapeltje vetvrij papier. Giet er de citroengrascrème over. Breng op smaak met zout en peper en vouw de papillotes zorgvuldig dicht. Leg de papillotes op een bakplaat. Laat ze 8 minuten stomen in de oven.Serveer de tongrolletjes met al dente gestoomde basmatirijst. Extra benodigd Vetvrij papier KookboekHet recept 'Tongrolletjes met citroengrascrème' is afkomstig uit het kookboek... Heerlijke ovengerechtjes à la papillotesSandra MahutJe maakt niets zo snel in de keuken als papillotes. In dit boek vind je originele recepten voor ovengerechtjes met vlees, groenten en natuurlijk ook... lees verder© Good Cook Publishing. ...

Normandische tongrolletjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/normandische-tongrolletjes

... Normandische tongrolletjes - Neem een kookpot en leg er de tongrollen in. Voeg wijn of cider toe tot de tongrollen onderstaan. Laat opkoken met het deksel op de pot. Van zodra het kookt, het vuur zachter zetten, de tongrolletjes draaien en verder laten garen op een zacht vuurtje ...

Receptjes.be - Recepten - Dieet en Afslankrecepten - Tongrolletjes met Witlof en Mosterdsaus

http://www.receptjes.be/recept_tongrolletjes_witlof_mosterdsaus.html

... dienten Voor 1 Persoon: - 5 gram mosterd - 5 gram maïzena - 100 gram gekookte aardappelen - 250 gram witlof - 3 stuks (150 gram) tongrolletjes - 5 gram vloeibare bak en braadboter - 100 ml magere groentebouillon - 100 ml magere visbouillonBereidingswijze Witlof halveren en harde kern eruit halen. 5 g bakken en braden ...

Tongrolletjes met witte kool en bloemkool - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongrolletjes/tongrolletjes-witte-kool-bloemkool

... tongrolletjes met witte kool en bloemkool 4 personen 5 min voorbereiden 30 min bereiden 12 uur wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVisOverige keukens Ingrediënten 3 wortels 4 tongfilets, elk ca. 100 tot 150 g ½ witte kool 4 flinke roosjes Romanesco bloemkool ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Tongrolletjes Veronique

http://www.receptjes.be/recept_tongrolletjes_veronique.html

... e bijna droog staat. Bevochtig met de visbouillon en het vrijgekomen druivensap. Breng dit terug aan de kook en pocheer hierin de tongrolletjes. Haal de gare vis eruit en hou deze warm. Voeg de room bij het kookvocht en breng dit op dikte met maïzena. Breng op smaak met peper, zout en het citroensap en druk door een zeef. Schik de vis op de borden, voeg de druifjes bij de saus en napeer deze saus over de vis. Afwerken met een takje kervel. Serveren met hertoginneaardappelen. Auteur: Chef-kok Stef Lauryssen. ...

Tongrolletjes gepocheerd in kokosmelk - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongrolletjes/tongrolletjes-gepocheerd-kokosmelk

... n ½ eetlepel currypasta 2 minuten. Voeg kokosmelk, limoenrasp en sap en zout naar smaak toe. Verwarm tegen de kook aan. Zet de tongrolletjes erin en pocheer ze in 6-8 minuten zachtjes gaar. Schep ze uit de pan op warme borden. Laat de saus nog iets inkoken en schep deze over de tongrolletjes. Strooi de uiringetjes erover. Lekker met worteltjes en gekookte krieltjes of noedels. Extra benodigd Cocktailprikkers Vervangende visTongschar, tilapia, pangasius, schol KookboekHet recept 'Tongrolletjes gepocheerd in kokosmelk' is afkomstig uit het kookboek... Over VIS & VIShet Nederlands Visbureau'Over VIS & VIS' is een uitgave van het Nederlands Visbureau waarin lezen en genieten op unieke wijze samengaan. Een boek met actuele achtergrondinformatie... lees verder© Nederlands Visbureau. Receptfotografie door Fotostudio Voorhuis. ...

Tongrolletjes met kokos en kerrie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongrolletjes/tongrolletjes-kokos-kerrie

... tongrolletjes met kokos en kerrie 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 4 waarderingen HoofdgerechtVisOverige keukens Ingrediënten 250 g rijst of mie 800 g tongfilets 1 eetlepel zonnebloemolie 1 bosje lente-uitjes, in ringetjes ½ ...

Tongrolletjes met groenten, nori en wasabi - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongrolletjes/tongrolletjes-groenten-nori-wasabi

... gelmatig. Kruid met peper en zout (het werkt gemakkelijk als je de wasabi oplost in een beetje sojasaus en dan toevoegt).Schik de tongrolletjes op de borden en giet het sausje erover. KookboekHet recept 'Tongrolletjes met groenten, nori en wasabi' is afkomstig uit het kookboek... Mijn pure keuken 2Pascale NaessensWij willen het allemaal: gezellig genieten van lekker eten, niet verdikken, gezond blijven en weinig werk. Met 'Mijn pure keuken 2' kan het. Eten hoeft geen strijd te zijn... lees verder© Terra Lannoo. ...

Recepten - Visfondue

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Visfondue

... staart en vastprikken met een cocktailprikkertje. de overige visfilets in blokjes snijden. de visblokjes, de reuzengarnalen en de tongrolletjes op een dienblad schikken. Het dienblad versieren met partjes limoen en citroen, maïskolfjes, partjes paprika, worteltjes en zeekraal. de visfumet aan de kook brengen. de cayennepeper, peterselie, laurier en tijm toevoegen, 5 minuten laten koken, zeven en in een fonduepan giet ...