Resultaten voor tomatenboter

Gegrilde rundtournedos met tomatenboter en zure room | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-rundtournedos-met-tomatenboter-en-zure-room

... Gegrilde rundtournedos met tomatenboter en zure room - Op de grillpan of op de barbecue, deze tournedos moet je eens proberen. De tomatenboter is bovendien eenvoudig te maken. Maak de tomatenboter. Laat de boter op kamertemperatuur komen en meng deze met de ketchup. Hak de ...

Entrecote met tomatenboter | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/entrecote-met-tomatenboter

... Entrecote met tomatenboter - Haal de boter de nacht voordien uit de koeling en bewaar op kamertemperatuur. Voeg in een recipiënt de worcestershiresaus en gedroogde kruiden toe en meng. Voeg ketchup, piment d’espilette, peper en zout toe en meng. Verdeel de entrecote in ...

Lamskoteletjes met tomatenboter en look | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/lamskoteletjes-met-tomatenboter-en-look-op-de-bbq

... Lamskoteletjes met tomatenboter en look - Lamskoteletjes op de barbecue zijn altijd een feest, op voorwaarde dat je ze niet te lang laat garen. Dat ze zich perfect met de vingers laten eten is mooi meegenomen. Kun je er aan de barbecue alvast eentje voorproeven. Rol de aardappelen ...

Jeroen Meus - Zeeduivel met tomaat-parmezaanboter, tagliatelle en lamsoor - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeeduivel-met-tomaat-parmezaanboter-tagliatelle-en-lamsoor

... lle en lamsoor - Poepsimpel en overdreven lekker! Dat is de perfecte beschrijving voor dit prachtig stukje gebakken zeeduivel met tomatenboter, gestoofde lamsoor en pasta. Dit is genieten op z’n Italiaans! - Doe de zongedroogde tomaten met de tomatenpuree in de pot van de blender en mix alles een eerste keer fijn ...

Jeroen Meus - High tea - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/high-tea

... ortel toe. Kruid met een scheut azijn, peper, zout en een snuifje selderzout. Meng alles goed onder elkaar.De ansjovisboter en de tomatenboter Verdeel de malse boter over twee kommen.Meng in de eerste kom de tomatenpuree onder de boter. Voeg peper en zout toe. Zet opzij.Snijd de ansjovis en de olijven fijn. Meng ze samen met het citroensap onder de boter in de tweede kom. Kruid met peper.De afwerking Rasp de cheddar.Smeer op één boterham een flinke laag knolseldersalade. Schik er een snee rosbief op. Kruid af met peper en zout en leg er een tweede snee brood bovenop.Smeer op één boterham een flinke laag eiersalade en leg er een tweede snee brood op.Smeer op één boterham een laagje tomatenboter. Strooi er een portie cheddar over. Leg er nog een toef tuinkers op en eindig met de tweede snee brood.Smeer op één boterham een laagje ansjovisboter. Schik er schijfjes komkommer op en eindig met de tweede snee brood.Snij de dubbele boterhammen in driehoeken en serveer ze met de scones. ...