Resultaten voor tomaten saus maken
Recepten - Klassieke tomatensaus
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Klassieke_tomatensaus
... Bereidingswijze Was de tomaten en haal er de kroontjes uit. Snijd de tomaten dwars middendoor en haal er de pitjes uit. Die maken de saus te waterachtig. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snipper de sjalotten en de look en stoof ze glazig in olijfolie. Doe er ...
Zelfgemaakte tomatenpassata | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zelfgemaakte-tomatenpassata
... Zelfgemaakte tomatenpassata - Inmaken van tomaten, het is helemaal niet moeilijk. Zo kun je zelf passata maken. Dit recept is eenvoudig. Was de tomaten en ontkroon ze. Breng een grote pot met water aan de kook. Dompel elke tomaat een halve minuut onder in het kokende ...
Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kabeljauw-met-mosterd-sojasaus-en-tomaten
... Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten - Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de tomaten in fijne plakjes, snijd het harde witte gedeelte weg. Leg twee hoopjes tomatenschijfjes dakpansgewijs naast elkaar in een ovenschotel en kruid met zwarte peper. Meng de mosterd ...
Spaghettisaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spaghettisaus
... rdeel het in kleine stukjes terwijl je het bakt. Stoof je groentjes mee met het vlees en kruid met peper en zout. Voeg de gepelde tomaten en geconcentreerde tomaat toe aan de saus. Voeg een klein beetje water aan je saus en voeg je bouillonblokjes eraan toe. Geef je saus extra smaak door er verse kruiden in te doen; rozemarijn, laurier, sali ...
Spaanse Romesco Saus recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/spaanse-romesco-saus/
... ies. Romesco is een pittige, Catalaanse saus/dip, die makkelijk te maken is. De saus is gemaakt van gegrilde paprika’s, gepelde tomaten en amandelen. Natuurlijk zitten er ook vele kruiden en smaakmakers in zoals knoflook, chili vlokken en peterselie. Daarnaast is deze lekkere Spaanse Romesco saus binnen 5 minuten gemaakt. Erg makkelijk dus. En waar eet je deze saus/dip dan bij? De saus is heerlijk om te serveren tijdens een tapasavondje om wat brood in te dippen. Ook kun je er heerlijke pintxos mee maken of eten bij gegrilde kip/vis. Een saus waa ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Tomatensaus_1
... Bereidingswijze Normaal gezien maak ik tomatensaus altijd met tomaten uit blik. Een uitje en een teentje look stoven, blik tomaten en kruiden erbij en lekker laten pruttelen. Makkelijk en lekker, maar na een tijdje raak je die typische tomaten-uit-blik-smaak toch een ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-frutti-di-mare
... eg 2 geperste teentjes look toe.Voeg 1 kl of el Sriracha of chilipoeder toe. Net zoals je het wil.Stoof 2 minuten mee.Voeg 140 ml tomatenpuree toe en bak even mee.Voeg 200 g kerstomaten toe en bak even mee.Voeg 100 ml room toe.Kook intussen de pasta al dente in water met bouillon.Voeg 3 minuten voor de pasta klaar is, de zeevruchten toe bij de warme tomatensaus. Bak ze 3 minuten mee.Doe als de pasta al dente is, 1 soeplepel pastawater bij de tomaten / zeevruchtensaus.Giet de pasta af en meng ...
Tomatensaus maken: recept voor klassieke tomatensaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/klassieke-tomatensaus
... Klassieke tomatensaus - Met een klassieke tomatensaus kan je heel wat kanten op: balletjes in tomatensaus, lasagne, spaghetti... Al deze gerechten beginnen met een lekkere tomatensaus. Dit recept kan je dus maar beter goed onder de knie hebben. - Was de tomaten ...
Uit de keuken van Levine: Tomatensaus met zongedroogde tomaten
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/01/tomatensaus-met-zongedroogde-tomaten.html
... Tomatensaus met zongedroogde tomaten We eten graag pasta en dan het liefst met een zelfgemaakte tomatensaus. Onderstaande saus wordt lekker door de rode wijn, gedroogde tomaten en verse kruiden erdoor. De takjes tijm, oregano en rozemarijn koop ik bij de supermarkt ( ...
Tomatensaus van gegrilde tomaten
https://www.prinsessenboontjes.be/post/tomatensaus-van-gegrilde-tomaten
... Tomatensaus van gegrilde tomaten De geur van deze saus is echt fantastisch. En de smaak is nog een niveautje hoger dan fantastisch. We kwamen ertoe omdat we halfgedroogde tomaten wilden maken, die uiteindelijk dus nog niet halfgedroogd waren. Maar we moesten weg, dus ...