Resultaten voor tartaar van zalm
Vers Talent: tartaar met zalm en avocado van Thomas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/vers-talent-tartaar-met-zalm-en-avocado-van-thomas
... ij de halve avocado in blokjes. Doe bij de zalm. Schil de komkommer. Haal er de zaadlijsten uit. Snij in blokjes. Meng onder de tartaar. Snij lente-uitjes fijn. Meng onder de tartaar met limoensap. Kruid met peper en zout. Voeg een beetje olijfolie, fijngesneden dragon en bieslook toe. Meng goed onder elkaar. Doe in een ring. Druk goed aan. Werk af met tuinkers, goeie olijfolie en paar druppels balsamicocrème. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Tartaar van zalm | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tartaar-van-zalm
... tartaar van zalm - Snij de zalm heel fijn. Snij de komkommer in de lengte, haal de pitten eruit en snij hem dan in kleine blokjes. Doe de zalm in een kom en voeg peper, zout, zure room en dille erbij. Giet er een beetje sojasaus en frambozenazijn over. Dresseer op het ...
Tartaar van zalm met asperges | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartaar-van-zalm-met-asperges
... lessaus en het water. Pocheer de kwarteleitjes in kokend water met zout en azijn. Serveer de asperges met de picklesmayonaise, de tartaar, het vanille-eigeel en het gepocheerde ei. Versier met bieslook en kervel. Ingrediënten 200 gr verse zalm 4 kwarteleitjes 1 noriblad 8 witte asperges 4 el mayonaise 1 el kappertjes 1 el fijngehakte bieslook 1 eigeel vanille bieslook en kervel 1 el pickles zonder groentjes 2 el room ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartaar-in-glaasjes
... n een half bosje peterselie 1 sjalot en de kappertjes (of augurkjes) fijn.Meng dit samen met het rundvlees in een kom en breng de tartaar op smaak met de tabasco worcestersaus en citroensap. Kruid de tartaar af met peper en zout.Serveer hem in mooie glaasjes en werk af met de eidooiers van de kwarteleitjes en de appelkappers. ...
Recept voor zalmtartaar met mierikswortelsaus | njam!
http://www.njam.tv/recepten/zalmtartaar-met-mierikswortelsaus
... bereiden: Meng de zalm met de rest van de ingrediënten voor de tartaar en breng op smaak met cayennepeper en zout. Meng voor het sausje de look met de soyasaus, mierikswortel en mosterd. serveer: Verdeel de tartaar over 4 borden, werk af met fijngesnipperde bieslook ...
Boekweitblini’s met tartaar van Schotse zalm en kaviaar | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/boekweitblinis-met-tartaar-van-schotse-zalm-en-kaviaar
... Boekweitblini’s met tartaar van Schotse zalm en kaviaar - Snijd de Schotse zalm met een scherp mes in heel fijne stukjes (tartaar). Gebruik liever geen blender want door de rotatie wordt de zalm verwarmd. Vermeng de zalm met de olijfolie, een beetje peper en zout, het ...
Tartaar van rundvlees met sojacrème
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartaar-van-witblauw-rundvlees-met-zwarte-peper-en-sojacreme
... w rundvlees met zwarte peper en sojacrème - Snijd het Witblauw rundvlees in fijne blokjes. Hak het uitje ragfijn. Breng de tartaar op smaak met olijfolie grof zout zwarte peper worcestersaus tabasco en gesneden dragon. Vul kleine glaasjes op met de tartaar.Snijd de gele paprika in ragfijne sneetjes en kruid met zout en peper. Garneer er de tartaar m ...
Jeroen Meus - Vichyssoise van erwtjes met tartaar van zalm - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vichyssoise-van-erwtjes-met-tartaar-van-zalm
... Vichyssoise van erwtjes met tartaar van zalm - Een fluweelzachte, koude aardappelsoep met erwtjes en een frisse tartaar van twee soorten zalm houden elkaar perfect in balans. Voor deze topcombinatie schuift iedereen met plezier aan tafel. - Snijd de uien en de look grof. ...
Steak tartaar met langoustine van Meat & Griet | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/steak-tartaar-met-langoustine-van-meat-griet
... Bereiding Snij vlees in reepjes en dan in blokjes, in tartaar dus. Snij sjalot en augurk fijn. Meng tartaar met sjalot, augurk, pezo, mayonaise, tabasco, eigeel, worchestersaus, olijfolie, mosterd. Meng mayonaise met mierikswortelpasta en cayennepeper. Zeven en spuitflesje. ...
Trio van tartaar | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/trio-van-tartaar
... Trio van tartaar - tartaar van inktvis: Snij de inktvis met een scherp mes in kleine blokjes Versnipper de look en het sjalotje Snij de tomaat in 4, haal de pitten eruit en snij het vel eraf, snij de tomaat in kleine blokjes Versnipper de munt Bak de inktvis, de look ...