Resultaten voor suikerij van milaan

De oplossing: Riso al salto | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/de-oplossing-riso-al-salto/

... De oplossing: Riso al salto Tataaa, daar is de oplossing van het raadsel van gisteren dan: riso al salto! Aha. Ik merk het al. Geen schok, geen aha, geen goh goh, dat had ik niet gedacht, sjongejonge, dat ik dat nu eindelijk eens zie. Nou, sorry. Niet iedereen veert ...

Ossobuco in een gremolatasaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/ossobuco/ossobuco-gremolatasaus

... Ossobuco in een gremolatasaus 4 personen 0 min voorbereiden 4:10 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 800 g tot 1 kg kalfsschenkel (4 schijven van 2½ cm dik) bloem olijfolie 1 laurierblaadje 1 glas droge ...

Aardbeien met zabaione | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/aardbeien-met-zabaione/

... Aardbeien met zabaione ‘Het beste Restaurant van Italië’ heet het boek. Met ‘De lekkerste reis aller tijden’ eronder. En daarna begint Dylan van Eijkeren te eten. Hij eet en eet en eet, van milaan naar Napels en Venetië naar Florence en nog tientallen ...

Jeroen Meus - Ossobuco - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ossobuco

... Ossobuco - De basis van ossobuco zijn kalfsschenkels. Het is een echte Italiaanse klassieker die z'n oorsprong heeft in Milaan. Je moet er wel even tijd voor nemen, want dit is slow cooking op z’n best. Reken maar dat je geduld beloond wordt! - 0. Snij elke schenkel ...