Resultaten voor stroganoff saus.libelle lekker

Sas Kookt!: Libelle Lekker!

http://saskookt.blogspot.be/2010/12/libelle-lekker.html

... Libelle Lekker! Vandaag kocht ik het nieuwe kookmagazine van Libelle, dat zeer toepasselijk "Libelle Lekker!" heet. Het ziet er misschien wat minder stijlvol uit dan bijvoorbeeld Foodies of Delicious, maar de recepten zien er lekker uit en de artikels lijken me interessant. ...

https://receptenvansandrabekkari.blogspot.com/2019/02/runderreepjes-stroganoff-boeuf.html

... Boeuf stroganoff | Sandra Bekkari Zoals altijd geeft Sandra graag een eigen twist aan de klassieke gerechten. Zo vervangt ze de vodka in de Boeuf stroganoff door Vlaamse jenever!Maak de runderreepjes klaar aan de hand van de video. ...

Vegetarische stroganoff - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/vegetarische-stroganoff

... Vegetarische stroganoff 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HoofdgerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 250 g rijst 2 eetlepels Alpro soya Bakken & Braden 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 grote ui, in ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Boeuf Stroganoff

http://www.receptjes.be/recept_boeuf_stroganoff.html

... Boeuf stroganoff Ingredienten Voor 4 Personen: - 500 gram ossehaas of filet pur - peper en zout - 1 theelepel paprikapoeder - 1 ajuin (gesnipperd) - 35 gram boter - 30 gram bloem - 3 dl water - 2 bouillonblokjes (runds) - 2 eetlepels tomatensap - 1 dl zure room - 150 gram ...

Macaroni met gehakt, prei en kruidenkaas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/macaroni-gehakt-prei-kruidenkaas

... kt snel rul en bruin. Voeg vervolgens de prei en de ui toe en bak dit even mee.Voeg 500 ml koud water en de mix voor macaronisaus stroganoff toe. Breng de saus al roerende aan de kook en laat het ca. 10 minuten zachtjes koken onder af en toe roeren. Voeg op het laatst de kruidenkaas toe.Serveer de saus over de macaroni. lekker met een tomatensalade met mozzarella en fijngesneden ui, besprenkeld met een dressing van balsamicoazijn en olijfolie. Variatietip Vervang de prei en de ui door een middelgrote aubergine, in blokjes gesneden. Het recept 'Macaroni met gehakt, prei en kruidenkaas' wordt je aangeboden door Honig. ...

Recept Stroganoff Goulash | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1390558/Stroganoff-goulash

... - meng de jus van de hamlappen met wat bloem, melk en water. Maak hier een papje van. Laat staan tot de saus wordt bereid... stroganoff-saus: - doe boter in de pan - fruit de ui - doe de paprika erbij - even pruttelen - voeg champignons toe - doe deksel op de pan en laat pruttelen tot de champignons zacht zijn - voeg flinke scheut wodka of cognac toe en laat pruttelen - voeg jus/bloem/melk mengsel uit het pannetje toe - voeg de knoflook, paprikapoeder, peper en zout toe - goed mengen en laten pruttelen - voeg de gebakken hamlappen toe rijst: - kook de rijst serveren: - serveer de rijst met een flinke schep saus en vlees Eventueel met een stuk brood. Stevig en lekker! ...

Recept Stroganoff Goulash | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1390559/Stroganoff-goulash

... Vlees in Stroganoff-saus met rijst Bereidingstijd: 30-60 minuten Gang: Hoofdgerecht Keuken: Russische keuken Smaak: Hartig Techniek: Combi Soort gerecht: Hoofdgerecht Uit eigen keuken: Ja (i) Ingrediënten voor 4 personen - 2 uien - 2 knoflooktenen - 1 rode pa ...

Vis stroganoff

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2013/01/vis-stroganoff.html

... Vis stroganoff Ingrediënten: 300 g witte rijst (zak 1 kg)      2 el olijfolie      1 ui, fijngesnipperd      1 zak paprikamix (3 stuks, groen en rood en geel), in reepjes      ...

Vis stroganoff

http://hobbykokpluis.blogspot.com/2013/01/vis-stroganoff.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HobbykokPluis+%28Hobbykok+Pluis%29

... Vis stroganoff Ingrediënten: 300 g witte rijst (zak 1 kg)      2 el olijfolie      1 ui, fijngesnipperd      1 zak paprikamix (3 stuks, groen en rood en geel), in reepjes      ...

Uit de keuken van Levine: Tartaar Stroganoff

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2006/10/tartaar-stroganoff.html

... Tartaar stroganoff Dit gerecht maak ik al jaren, het is eigenlijk ook wel een beetje jaren '70. Maar goed ...... retro is weer 'in' tegenwoordig, dus blijf ik het maken :-).Het is makkelijk en snel, binnen een half uur zit je aan tafel.Tartaar stroganoff 400 gram tartaar1 ...