Resultaten voor stoomoven appels
Recept voor gebakken appels | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gebakken-appels
... Bereiden: Verwarm de oven voor op 180°C. Haal met een appelboor het klokhuis uit de appels. Meng in een kom de walnoten, rozijnen, suiker en cognac met elkaar. Vul de appels met het mengsel en zet ze in een ovenschotel. Bestrooi de appels met kaneel en bak ze gaar in ...
Asperges in de stoomoven | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/asperges-in-de-stoomoven
... Asperges in de stoomoven - Leg de asperges plat op een plank. Houd ze vast bij de punt en schil ze rondom rond met een dunschiller. Snij de onderkanten eraf en leg ze in de stoomovenschaal. Zet ze 4 min. in de stoomoven op 120°C (hoge druk) Doe de eierdooier, mosterd, ...
Chocoladegebak in de stoomoven | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladegebak-in-de-stoomoven
... Chocoladegebak in de stoomoven - Smelt de chocolade en de boter in een pan au bain-marie. Smeer de gebakschotel met een kwastje in met boter. Klop de eieren samen met de suiker tot een wit beslag en meng de gesmolten chocolade eronder. Zeef de bloem en voeg ze er geleidelijk ...
Kipfilet met champignons uit de stoomoven | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kipfilet-met-champignons-uit-de-stoomoven
... fijn en doe ze in een geperforeerde pan van 2,5 liter. Verwarm de room en de bouillon in een pan op het vuur. Neem de kip uit de stoomoven. Stoom de champignons 1 minuut op 120°C of 4 minuten op 100°C. Neem de champignons uit de stoomoven en zet er de pan met de rijst in, stoom 10 minuten op 120°C of 20 minuten op 100°C. Braad de kip aan beide zijden kort aan in een beetje olijfolie en hou warm. Voeg de champignons toe aan de room en bouillon. Laat sudderen, breng op smaak. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Appels met speculaas en geitenkaas uit de oven - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/appel/appels-speculaas-geitenkaas-oven
... appels met speculaas en geitenkaas uit de oven 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 4 zoete appels sap van 1 citroen 1 eetlepel suiker 6 speculaasjes 100 g magere geitenkaas ...
Luikse salade uit de stoomoven | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/luikse-salade-uit-de-stoomoven
... Luikse salade uit de stoomoven - Was de aardappelen en snijd ze in blokjes van ongeveer ½ cm. Snijd de boontjes ongeveer even groot als de aardappelblokjes. Stoom ze samen 1 minuut op 120° in de stoomoven. Verwarm ondertussen de Luikse siroop en Grimbergen. Meng de mayonaise ...
Brochette van gelakte kwartels filets met appels, limoncello en tijm | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/brochette-van-gelakte-kwartels-filets-met-appels-limoncello-en-tijm
... Brochette van gelakte kwartels filets met appels, limoncello en tijm - Schil de appels, snij in acht (halve maantjes), en kook even in wat limoncello. Snij de kwartelfilets in blokjes. Laat ondertussen de boter smelten, overstrooi rijkelijk met de suiker en laat verder ...
Zeeduivel met broccoli en farfalle - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeeduivel/zeeduivel-broccoli-farfalle
... farfalle in een niet-geperforeerde pan van 4 liter en giet er water bij tot ongeveer 3 cm boven de pasta.Zet de pasta boven in de stoomoven en stoom 8 minuten op 120 °C of 14 minuten op 100 °C.Stoof de fijngesneden sjalot in de olijfolie en een koffielepeltje boter in een pan op het vuur. Kruid met peper en zout.Zet de broccoli in de stoomoven onder de pan met de pasta en stoom 2 minuten op 120 °C of 6 minuten op 100 °C.Giet de pasta kort af zodat ze niet te droog zijn. Doe ze terug in de pan, leg er een deksel op en zet ze terug in de stoomoven.Laat de pasta en de broccoli in de stoomoven staan. Zet de geperforeerde vispan met de niet-geperforeerde pan van 1,5 liter boven in de stoomoven. Stoom alles 6 à 9 minuten op 80 °C (afhankelijk van de gewenste gaarheid).Doe intussen de witte wijn bij de sjalot en laat verder stoven. Voeg de room er aan toe, kruid zo nodig bij en l ...
Karel's appel: gevulde appels uit de oven - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/gevulde-appels/
... Karel’s appel: gevulde appels uit de oven Misschien had je deze appel al gezien op Facebook. Een paar weken geleden gingen we bij mijn oom en tante eten. Mijn oom, Karel, houdt wel van een experiment in de keuken. Dit experiment, gevulde appels uit de oven met onder meer ...
Appels uit de oven | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/appels-uit-de-oven/
... Een toetje is lekker en in de winter is een warm toetje eigenlijk nog lekkerder. Na een stamppot of stoofschotel een schaal warme appels op tafel. Per persoon 1 appel (alhoewel?) door de helft, schillen en het klokhuis eruit. Oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en ...