Resultaten voor stoemp met wortel, spruiten, raap spek savooi

Zalm met stoemp van spruiten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-stoemp-van-spruiten

... Zalm met stoemp van spruiten - Stoom de aardappelen gaar (of kook ze). Snijd de spruitjes fijn en stoof ze samen met het spek aan in een beetje boter. Maak puree van de aardappelen en de spruitjes en meng het ei en 1 dl room erdoorheen. Bak de vis op de teppanyaki. Kook ...

Stoofpotje met savooi en wortel

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/35/stoofpotje-met-savooi-en-wortel-1

... Stoofpotje met savooi en wortel - Een heerlijk winters stoofpotje - Verwijder de buitenste bladeren en de harde kern van een savooikool. Snij de rest in grove stukken en spoel grondig . Schil 1 kg wortelen met een dunschiller en snij ze in staafjes . Snij een ui in ringen ...

Spruitensoep met spek en lookcroutons | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/spruitensoep-met-spek-en-lookcroutons

... Spruitensoep met spek en lookcroutons - Haal de buitenbladen van de spruiten en stoom ze kort. Snijd de spruiten fijn en bak ze aan in een beetje boter. Snijd vervolgens het spek, voeg het eraan toe en laat alles even goed aanbakken. Blus het geheel met water, voeg er ...

Spruiten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/ingredienten/spruiten

... Spruiten By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: gerookt spek : 4 plakjes boter peper spruiten : 32 zout nootmuskaat kristalsuiker Directions: 1. Snij het ‘kontje’ van de spruiten en haal de ...

Jeroen Meus - Gelakt spek met spruitenstoemp en pickles - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gelakt-spek-met-spruitenstoemp-en-pickles

... Gelakt spek met spruitenstoemp en pickles - Zacht gegaard, gelakt en gebakken spek met een stevige, winterse stoemp van spruiten. Op en top Belgische kost waar we allemaal gelukkig van worden! Begin goed op tijd aan dit gerecht want het spek moet ongeveer drie uur garen. ...

Recept voor stoemp van spruiten met hertenbiefstuk | njam!

http://www.njam.tv/recepten/stoemp-van-spruiten-met-hertenbiefstuk

... Bereiden: Kook de aardappelen en spruiten gaar in gezouten water. Giet af en stamp fijn met wat boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Bak de biefstukjes in boter. Serveren: Leg de puree in het midden van het bord. Leg daarop het vlees. Werk af met de vleesjus. ...

Ovenschotel met rijst, tomatenpesto en koolvis | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/ovenschotel-met-rijst-tomatenpesto-en-koolvis

... Bereiding Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Voeg een snuifje zout en takjes citroentijm toe aan het water. Giet af, verwijder citroentijm en verdeel over vier aparte ovenschotels (of één grote ovenschotel). Snij de savooi (of andijvie, spinazie, warmoes, ...

Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/kippenschnitzel-met-stoemp-van-gebakken-wortel-en-raap

... Bereiding Voor de stoemp: schil de aardappelen, snij in stukjes. Stoom ze gaar (15 à 20 minuten vanaf het moment dat het kookt) Verwijder loof en schil de raapjes. Snij in stukjes. Laat de worteltjes ontdooien. Snij de sjalot fijn. Neem twee steelpannen; Kleur de raapjes ...

Gevulde courgettes met stoemp van prei en spruitjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-courgettes-met-stoemp-van-prei-en-spruitjes

... Gevulde courgettes met stoemp van prei en spruitjes - Begin met de courgettes: Snij het 'dekseltje' eraf en hol uit, zodat je ze straks kan opvullen. Doe het gehakt in een kom en meng met de gemalen kaas, eitjes en sneetjes gerookte spek. Meng er ook nog het paneermeel ...

Varkenswangetjes met bruin bier en savooi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/varkenswangetjes-met-bruin-bier-en-savooi

... Varkenswangetjes met bruin bier en savooi - Snij de vliesjes van de varkenswangetjes. Snij 1 ui in halve ringetjes en de wortel in halve schijfjes. Snij de andere ui in fijne stukjes. Snij de savooi in reepjes en blancheer kort, laat afkoelen in ijswater. Borstel de ...