Resultaten voor st jacobsnootjes met look
Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/sint-jacobsnootjes-met-kreeftenjus
... Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus - Snijd de venkel flinterdun en leg die op ijswater, zo wordt de venkel krokant. Hou wat restjes venkel apart voor de saus. Snij een sjalotje en look fijn. Verhit wat olijfolie en fruit hierin de fijngesneden sjalot, look en de ...
Videorecept voor Brochette van Sint-Jacobsnoot met gember en chili | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/brochette-van-sint-jacobsnoot-met-gember-en-chili/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 24 Sint-Jacobsnootjes Toevoegen 1 sjalot Toevoegen Solo vloeibaar Toevoegen 1 stuk ...
Croque van sint-jakobsvruchten met geitenkaas en geconfijte tomatenpasta | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/croque-van-sint-jakobsvruchten-met-geitenkaas-en-geconfijte-tomatenpasta
... Croque van sint-jakobsvruchten met geitenkaas en geconfijte tomatenpasta - Stoof de spinazie in weinig boter en wat culinaire olie. Leg de 2 sneetjes voor je, leg er een sneetje Ganda Ham op smeer in met geconfijte tomaten op, dan de gesneden St. Jacobsnootjes, een ...
Jeroen Meus - Carpaccio van Sint-Jacobsnoten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-sint-jacobsnoten
... zeer eenvoudig voorgerecht? Lees dan maar verder want zonder ook maar één keer het fornuis of de oven op te zetten bereid je feestelijke bordjes. Alleen een vlijmscherp mes komt hier goed van pas. Gebruik in elk geval kraakverse Sint-Jacobsnootjes en verwerk ze tijdig. Een daikon kan je tegenwoordig makkelijk kopen in de meeste grot ...
Jeroen Meus - Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-sint-jacobsschelp-met-ponzuvinaigrette
... een lepel, een (lang) vlijmscherp mes en een ruime kom. Wrik de schelp een klein beetje open en plaats het mes vlak tegen de bovenste (vlakke) schelphelft.Blijf zo dicht mogelijk tegen de schelp snijden tot ze open klapt. (Anders beschadig je het kostbare stukje zeevrucht dat je nodig hebt.)Gebruik een lepel om de witte sint-jacobsnoot los te scheppen van de onderste schelp. Beschadig het vooral niet. Verwi ...
Jeroen Meus - Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-sint-jacobsschelp-met-ponzuvinaigrette
... een lepel, een (lang) vlijmscherp mes en een ruime kom. Wrik de schelp een klein beetje open en plaats het mes vlak tegen de bovenste (vlakke) schelphelft.Blijf zo dicht mogelijk tegen de schelp snijden tot ze open klapt. (Anders beschadig je het kostbare stukje zeevrucht dat je nodig hebt.)Gebruik een lepel om de witte sint-jacobsnoot los te scheppen van de onderste schelp. Beschadig het vooral niet. Verwi ...
Jeroen Meus - Sint-jakobsnootjes en risotto met erwtjes, chorizo en munt - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sint-jakobsnootjes-en-risotto-met-erwtjes-chorizo-en-munt
... delicatesse. Hier serveert Jeroen ze met een smeuïge risotto met erwtjes, chorizo en wat verse munt. Als je de hoeveelheden aanpast, kan je dit gerecht uiteraard ook als hoofdgerecht op de tafel zetten. - 0. Ontdooi de groentebouillon, of maak vooraf een keteltje verse bouillon klaar. 1. Pel de ui en snipper die zeer fijn. De helft ervan gebruik je voor de risotto. 2. Verhit een scheutje olijfolie in een stoofpot. Stoof daarin de (helft) van de snippers ui. 3. Voeg na enkele minuten de rijst ...