Resultaten voor sriracha dressing

Taco's met kip, sla, tomaat en sriracha mayonaise | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/tacos-met-kip/

... Taco's met kip Heerlijke zachte taco's met kipgehakt, sla, sriracha mayo en tomaat. Snijd de tomaten in blokjes. Breng het gehakt op smaak met de kruiden. Verdeel het gehakt over 6 wraps en smeer uit zodat er een dunne laag gehakt op elke wrap zit. Giet een scheutje ...

Jeroen Meus - Omeletwrap met wortelsalade en gerookte eend - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/omeletwrap-met-wortelsalade-en-gerookte-eend

... een mengkom. Breng de salade op smaak met een flinke scheut azijn, olijfolie, peper en zout.De dressing Meng de plattekaas met de sriracha en de sweet chilisaus.Breng de dressing op smaak met het sap van limoen.De omeletwrap Snijd de gerookte eend in dunne plakjes en ...

Honing-mosterd dressing | Lekker door een salade! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/honing-mosterd-dressing/

... Honing-mosterd dressing Honing mosterd dressing: een heerlijke dressing voor een salade. Meng alle ingredienten in een bakje en klaar is je honing-mosterd dressing. Serveer de honing-mosterd dressing bijvoorbeeld op een broodje beenham of in een salade. 2 tl honing, 2 ...

Jeroen Meus - Tarwetortilla's met gegrilde kip en fetadressing - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tarwetortillas-met-gegrilde-kip-en-fetadressing

... jfolie met het sap van de limoen, peper, zout, oregano, gerookt paprikapoeder, kippenkruiden en (eventueel) een toefje chilisaus (sriracha). Laat de kip een tijdje marineren.De dressing Kneus en pel de knoflook. Snipper hem fijn.Verkruimel de feta in de kom van de blender. Doe er de yoghurt, de gesnipperde knoflook en de ansjovisfilets bij. Kruid met zout, cayennepeper en oregano. Doe er een scheutje azijn bij. Snijd de peterselie wat fijner en doe ook in de blender.Mix alles tot dressing.De groenten en het vlees Pel de ui en snijd hem in grote stukken.Schil de paprika. Verwijder de zaden en zaadlijsten en snijd ze in even grote stukken als de ui.Rijg het vlees, de ui en de paprika afwisselend aa ...

Jeroen Meus - Pikante kippenvleugels, salade met blauwe kaas, avocado en ranch dressing - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pikante-kippenvleugels-salade-met-blauwe-kaas-avocado-en-ranch-dressing

... oud de hot sauce even apart.Schep de mayonaise en de zure room in een kommetje met een scheutje azijn, peper en zout en een lepel sriracha. Meng alles goed onder elkaar.Pel een teentje look, plet het en voeg het toe aan de dressing. Snipper de bieslook en de dille fijn en voeg de kruiden toe. Rasp de zestes van een halve limoen bij de dressing.Pel de sjalot en sprenkel er wat azijn over. Verwijder de kroontjes van de tomaten, snijd de tomaten in plakken en schep ze bij de sjalot.Was de Romeinse sla en snijd hem in grote stukken. Voeg de sla toe aan de salade. Snijd de avocado’s in stukjes en voeg toe aan de salade.Breek de blauwe kaas in stukjes en voeg ze toe. Sprenkel wat olijfolie over de salade, kruid met peper en zout en meng alles goed onder elkaar.Haal de kippenvleugels uit de oven, doe ze in kom en giet de hot sauce erover. Schud de kippenvleugels even zodat de saus overal aankleeft.Leg enkele kippenvleugels op een bord, schep er een lepel salade bij en werk af met de ...

Spicy Garnalen Cocktail recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/spicy-garnalen-cocktail/

... . De garnalen cocktail kennen wij allemaal wel, maar wij hebben er dit keer wat meer pit doorheen gegooid. Met een beetje sambal, sriracha en kruiden is deze garnalen cocktail net even anders. Smaakvol, simpel en het staat snel op tafel. Een perfect gerechtje om jouw ...

Jeroen Meus - Tataki van zalm met sobanoedels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tataki-van-zalm-met-sobanoedels

... f en spoel met koud water.Doe de gepekelde gember en een half teentje look in de keukenrobot. Giet er de ahornsiroop (of honing), sriracha, zoetzure chilisaus, sesamolie, sojasaus en rijstazijn bij de gember. Werk af met het sap van een halve limoen. Laat de keukenrobot draaien tot de saus mooi glad is.Laat een pan met een likje neutrale olie goed heet worden.Doe wat noedels, gekookte groenten en rauwe groenten in een kommetje. Giet er wat van de dressing over.Leg de stukken zalm in de verhitte olie en bak kort en hevig aan. Draai de stukken zalm om en giet de rest van de dressing over de stukken zalm. Zorg ervoor dat alle kanten goed dichtgeschroeid zijn.Snijd de zalm in dunne plakjes, verdeel de plakjes over borden en schep er wat van de noedelsalade bij.Werk het geheel af door er wat van de verwarmde dressing over te gieten. Smakelijk! ...

Jeroen Meus - Tataki van zalm met sobanoedels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tataki-van-zalm-met-sobanoedels

... f en spoel met koud water.Doe de gepekelde gember en een half teentje look in de keukenrobot. Giet er de ahornsiroop (of honing), sriracha, zoetzure chilisaus, sesamolie, sojasaus en rijstazijn bij de gember. Werk af met het sap van een halve limoen. Laat de keukenrobot draaien tot de saus mooi glad is.Laat een pan met een likje neutrale olie goed heet worden.Doe wat noedels, gekookte groenten en rauwe groenten in een kommetje. Giet er wat van de dressing over.Leg de stukken zalm in de verhitte olie en bak kort en hevig aan. Draai de stukken zalm om en giet de rest van de dressing over de stukken zalm. Zorg ervoor dat alle kanten goed dichtgeschroeid zijn.Snijd de zalm in dunne plakjes, verdeel de plakjes over borden en schep er wat van de noedelsalade bij.Werk het geheel af door er wat van de verwarmde dressing over te gieten. Smakelijk! ...

Vietnamese hamburger | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vietnamese-hamburger

... of boter en gril de burgers 6 min. Keer halverwege. Meng ondertussen voor de wortelsalade de peen julienne met de mayonaise en de sriracha hot chillisauce. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Hak de pinda’s grof. Snijd de ciabattina’s open. Haal de blaadjes van de babyromainesla los. Laat de komkommer en ui uitlekken.   Beleg elk broodje met 2 blaadjes sla, ¼ wortelsalade, een burger en wat komkommer en ui. Garneer met de pinda’s. Meng de rest van de sla met de rest van de komkommer en ui en serveer erbij.   Ingrediënten 4 ciabattina's (broodj ...

Jeroen Meus - Groenterösti met rucolasalade en srirachadressing - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/groenterosti-met-rucolasalade-en-srirachadressing

... Groenterösti met rucolasalade en srirachadressing - Rösti is een gerecht dat oorspronkelijk uit Zwitserland komt. Het is eens een leuk alternatief voor de klassieke aardappelbereidingen. Jeroen maakt een vegetarische groenterösti met een frisse rucolasalade en een zoetzure ...