Resultaten voor spinaziepuree jeroen meus

Jeroen Meus - Kabeljauw met spinaziepuree en dijonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kabeljauw-met-spinaziepuree-en-dijonaise

... Kabeljauw met spinaziepuree en dijonaise - Vandaag maakt jeroen vis, spinaziepuree en dijonaise. Het laatste is een saus die wat doet denken aan béarnaise, maar afgewerkt wordt met mosterd. Een klassieker die het op elke tafel goed doet. - De dijonaise Klop de eierdooiers ...

Jeroen Meus - Steenbolk met spinaziepuree en gribiche - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/steenbolk-met-spinaziepuree-en-gribiche

... Steenbolk met spinaziepuree en gribiche - Dit heerlijk gerecht met vis uit onze eigen Noordzee zal zelfs door de allerkleinsten gesmaakt worden! jeroen gebruikt paneermeel om de steenbolk een krokant korstje te geven net zoals fishsticks. En wat past daar beter bij ...

Jeroen Meus - Tongscharreepjes met spinaziepuree en tartaarsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/tongscharreepjes-met-spinaziepuree-en-tartaarsaus

... Tongscharreepjes met spinaziepuree en tartaarsaus - Een van de eerste gerechten die jeroen op de hotelschool leerde maken, waren goujonnettes of gepaneerde reepjes vis met verse tartaarsaus. In dit recept serveert hij het feestmaal met een smeuïge spinaziepuree. - Schil de ...

Jeroen Meus - Zalm met spinaziepuree en mosterdsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zalm-met-spinaziepuree-en-mosterdsaus

... Zalm met spinaziepuree en mosterdsaus - spinaziepuree smaakt heerlijk bij een stukje zalm. Met een mosterdsausje erbij, gebaseerd op een klassieke witte wijnsaus, krijgt het gerecht wat extra pit en power. Voorzie maar voldoende puree of een stukje zalm op overschot als je ...

Jeroen Meus - Fish sticks met tartaarsaus en spinaziepuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/fish-sticks-met-tartaarsaus-en-spinaziepuree

... Fish sticks met tartaarsaus en spinaziepuree - In veel gezinnen is het feest als er fish sticks op de tafel komen. Meestal komen ze recht uit het vriesvak van de supermarkt, maar je kunt ze natuurlijk ook een keer vers maken. Voor jeroen is kabeljauw een iets te edele vis om ...

Sas Kookt!: Spinaziepuree met zachtgekookte eieren en kaassaus

http://saskookt.blogspot.be/2010/09/spinaziepuree-met-zachtgekookte-eieren.html

... e fijn. Doe er een geutje melk en een klontje boter bij. Meng de spinazie eronder en breng op smaak met peper en zout. Serveer de spinaziepuree met een zachtgekookt eitje en de kaassaus en maak er op je bord een lekker prakje van :). Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: bijgerecht, eiergerechten, sauzen en dressings, vegetarisch ...

Zeetong Meunière, spinaziepuree en witloofsalade | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-zeetong-meunier-met-spinaziepuree-en-witloofsalade

... Zeetong Meunière, spinaziepuree en witloofsalade - Begin met het schillen van de aardappelen, snij ze in blokjes en stoom ze vervolgens gaar. Was de spinazie en scheur het steeltje eraf. Snij nu een uitje fijn en stoof het aan. De spinazie mag je erbij doen. Laat het vocht ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Gepocheerde rog, beurre blanc met kappertjes en spinaziestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gepocheerde-rog-beurre-blanc-met-kappertjes-en-spinaziestoemp

... de door de reductie tot het een mooie, lichtgebonden saus wordt. Kruid met peper en zout. Doe er de gesnipperde kappertjes bij.De spinaziepuree Maak de spinazie schoon.Giet de aardappelen af en plet ze tot puree met een scheutje melk, een klont boter en een eierdooier. Laat de knoflook erin zitten. Roer er de rauwe spinazie door. De warmte van de puree doet de spinazie garen.Afwerken en serveren Dep de vis een beetje droog met een schone keukenhanddoek.Serveer de roggevleugels met beurre blanc en spinaziepuree. ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa v ...