Resultaten voor spatzle
Jeroen Meus - Spätzle met gebakken ui en kaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spatzle-met-gebakken-ui-en-kaas
... Spätzle met gebakken ui en kaas - Spätzle is een Oostenrijkse specialiteit van kleine deegwaren. Jeroen maakt de druppelvormige pasta zelf en serveert ze in een lichte kaassaus met krokant gebakken uiringen. - De uiringen Verwarm een flinke scheut arachideolie in een ...
Jeroen Meus - Spätzle met gebakken ui en kaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spatzle-met-gebakken-ui-en-kaas
... Spätzle met gebakken ui en kaas - Spätzle is een Oostenrijkse specialiteit van kleine deegwaren. Jeroen maakt de druppelvormige pasta zelf en serveert ze in een lichte kaassaus met krokant gebakken uiringen. - De uiringen Verwarm een flinke scheut arachideolie in een ...
https://koken.vtm.be/recept/kasespatzle
... Käsespatzle - Meng de bloem met de eieren en wat water tot een gladde pasta, niet te slap en niet te stijf. Kook water en rasp het deeg boven het water. Stoof intussen de gehakte ui in veel solo. Giet de gekookte spatzle af en schik deze in een schotel. Bedek de spatzle ...
Gekonfijte lamsschouder met krokant gebakken spätzle met salie en gekonfijte tomaten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gekonfijte-lamsschouder-met-krokant-gebakken-spatzle-met-salie-en-gekonfijte-tomaten
... Gekonfijte lamsschouder met krokant gebakken spätzle met salie en gekonfijte tomaten - Leg peper, zout, tijm en rozemarijn op de lamsschouders en stop het vlees in een vacuümzakje met olijfolie. Stoof de lamsschouders in 24 uur op 70 °C gaar in de romer tot ze volledig ...