Resultaten voor sos piet warme dillesaus zalm

Komkommer met dillesaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/komkommer-dillesaus

... Komkommer met dillesaus 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands bevat per portie114 kcal 1 g eiwit 10 g vet 4 g koolhydraten Ingrediënten 2 komkommers (à ca. 300 g) 100 ml crème ...

Familiedinerrecept Snelle Gestoomde Zalmfilets Met Dillesaus | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1399426/Snelle-gestoomde-zalmfilets-met-dillesaus

... 2 gestoomde zalmfilets met snelle maar lekkere dillesaus. Klaar binnen 15 minuten! Bereidingstijd: 10-20 minuten Gang: Hoofdgerecht Keuken: Vis keuken Smaak: Hartig Techniek: Stomen Soort gerecht: Hoofdgerecht Uit eigen keuken: Nee (i) Ingrediënten voor 2 personen ...

Scholfilet in dillesaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/scholfilet-dillesaus

... Scholfilet in dillesaus 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 8 scholfilets 4 eetlepels citroensap 125 ml witte wijn 1 laurierblaadje 1 zakjes sauce Hollandaise 1 bekertje ...

Gerookte kip en zalm in de wok | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gerookte-kip-en-zalm-in-de-wok

... Gerookte kip en zalm in de wok - Neem je wokpan en leg er boomzaagsel in, zodat de bodem van je wok met een dun laagje bedekt is. Leg er een dekseltje over. Zet het vuur aan en het deksel op de wok. Zo ga je de rook maken. Kruid de zalm en de kip. Doe er niet te veel ...

Pasta met gerookte zalm - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/pasta-met-gerookte-zalm

... Pasta met gerookte zalm By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zure room : 4 el room : 1 dl gehakte bieslook : 2 el gerookte zalm : 200 gr tagliatelle : 300 gr citroensap : 1 el platte peterselie ...

Recept vis met dillesaus | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-vis-met-dillesaus/

... Recept vis met dillesaus “Waar houdt mama nou echt niet van?†Een belangrijke vraag als dochterlief en ik alleen zijn en het naderende diner bespreken. Slavinken? Daar kon ik mejuffrouw aardig mee plezieren. Een poos lang, tenminste. Maar te veel is ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Kabeljauwmoten met Dillesaus

http://www.receptjes.be/recept_kabeljauw_dille.html

... Gegratineerde Kabeljauwmoten met dillesaus Ingredienten Voor 2 Personen: - 2 moten kabeljauw - 1 el citroensap - 2 theelepels mierikswortel (uit een potje) - 25 gr zachte boter - 25 gr broodkruim - 1 el peterselie (gesnipperd) - zout en peper - 1 kleine zoetzure ...

Zalm en groenten op de teppanyaki | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zalm-en-groenten-op-de-tepanyaki

... zalm en groenten op de teppanyaki - Verwarm de tepanyaki plaat op 240°C. Kruid de zalm langs beide kanten en doe er een beetje bloem over. Pocheer de groentjes kort in kokend water en spoel ze onder koud water. Giet arachideolie op de plaat. Leg de zalm met velkant ...

Recept Asperges Crepes Met Mushroom Dillesaus | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1401117/Asperges-crepes-met-mushroom-dillesaus

... Een geweldige lichte snack. Bereidingstijd: 20-30 minuten Keuken: Canadese keuken Uit eigen keuken: Nee (i) Ingrediënten voor 4 personen 1 eetlepel boter 1 ui (in plakjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 gram champignons (in plakjes) 1 eetlepel ...

Gerookte kip en zalm | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gerookte-kip-en-zalm

... Gerookte kip en zalm - Warm de rookton op tot 150 à 170°C. Kook de kippenbouten gedurende een half uur en kruid ze met peper, zout en kippenkruiden. Kruid de zalm met viskruiden. Leg de kippenbouten op de grill, samen met de zalmfilets, met het vel naar boven. Hou ...