Resultaten voor sos piet lamskroon

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. Jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert ...

Lamskroon met portosaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamskroon-met-portosaus

... lamskroon met portosaus - Zet een gewone pan met de boter op een middelmatig vuur. Kruid het vlees met peper en zout en snij in 2 om de pan mooi te vullen. Laat het vlees 3 à 4 minuten aan elke kant bakken. Smeer de vleeskant van de kroontjes in met mosterd. Bestrooi ...

Lamskroon met muntpesto | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamskroon-met-muntpesto

... lamskroon met muntpesto - Marineer de lamskroon kort met de rozemarijn, fijn gesneden look, peper, zout en wat olijfolie. Schil de worteltjes en kook of stoom ze beetgaar, verfris in ijswater en grill ze à la minute met een beetje olijfolie. Doe de munt, suiker, ...

Crème van artisjokken, lamskroon en knolselder | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/creme-van-artisjokken-lamskroon-en-knolselder

... Crème van artisjokken, lamskroon en knolselder - Maak de artisjokken schoon en kook het hart in wat gezouten water met een halve citroen, dit om de kleur mooi te bewaren. Eens afgekoeld doe je deze in een cutter en maal je dit zeer fijn, afkruiden met peper en zout ...

Lamskroon met rozemarijnsaus, geplette aardappel en chorizo | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/lamskroon-met-rozemarijnsaus-geplette-aardappel-en-chorizo

... lamskroon met rozemarijnsaus, geplette aardappel en chorizo - Kleur de lamskroon in een pan en gaar ze 5 minuten in de oven op 220°C. Haal ze uit, draai ze om en laat ze 5 minuten onder aluminiumfolie rusten. Stoof in boter de sjalotten, look en rozemarijn aan. Blus ...

Jeroen Meus - Gegrilde lamskroon met Griekse salade, tzatziki en geroosterde krieltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-lamskroon-met-griekse-salade-tzatziki-en-geroosterde-krieltjes

... Gegrilde lamskroon met Griekse salade, tzatziki en geroosterde krieltjes - Een perfect gegrilde lamskroon op de barbecue met geroosterde krieltjes, een knapperige Griekse salade en de frisse smaak van tzatziki. Dit is het ideale gerecht op een zalig zonnige barbecuedag! ...

Jeroen Meus - Lamskroon met panisse, olijvenboter en tomatensalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-panisse-olijvenboter-en-tomatensalade

... lamskroon met panisse, olijvenboter en tomatensalade - Dit is een bijzondere bereiding van fijn lamsvlees met panisse. De basis van de panisse is meel van kikkererwten dat gekookt wordt in een kruidige bouillon. Je laat het opstijven, steekt er rondjes uit en bakt ...

Lamskroon met gratin dauphinois | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lamskroon-met-gratin-dauphinois

... lamskroon met gratin dauphinois - Verwarm de oven voor op 190°C. Blancheer de sperzieboontjes kort in kokend, licht gezouten water. Laat daarna afkoelen in ijswater. Wrijf met een teentje look over de bodem van je ovenschotel. Snij de aardappelen in dunne schijfjes ...

Lamskroon in een crumble van noten met groenten en muntkoekjes | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/lamskroon-in-een-crumble-van-noten-met-groenten-en

... lamskroon in een crumble van noten met groenten en muntkoekjes - Bak het vlees in weinig boter en kruid met peper en zout. Plet de ingrediënten voor de crumble en maak een mengsel. Verdeel over de stukken vlees. Zet het vlees met een opengesneden teentje knoflook ...

Jeroen Meus - Lamskroon met wortelrisotto - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-wortelrisotto

... lamskroon met wortelrisotto - Misschien is dit gerecht al wat gastronomisch, het mag echter niemand afschrikken om er zelf aan te beginnen. Op het menu staat een lekkere lamskroon met een groene kruidensaus en een smeuïge risotto met groenten. Gaar de risotto vooral ...