Resultaten voor sorbet van druiven

Recept voor Sorbet van blauwe druiven | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/sorbet-van-blauwe-druiven/

... suiker gesmolten is. Voeg er het citroensap aan toe en meng dit bij de rest van het sap.Doe alles in de ijsbereider en draai tot sorbet. Als je geen ijsbereider hebt, giet dan het mengsel in een schaal en plaats deze in de diepvries. Roer regelmatig om met een garde of een vork tot je een sorbet bekomt.Snijd de overige druiven in kleine partjes en verwijder de pitjes. Verdeel de sorbet over de glazen en werk af met de partjes druiven. Geniet van sorbet van blauwe druiven ...

Sorbet van paprika met aardbei en plattekaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/sorbet-van-paprika-met-aardbei-en-plattekaas

... sorbet van paprika met aardbei en plattekaas - Maak een sorbet of een granité door al de ingrediënten te verwarmen en dan te laten afkoelen. Voor de sorbet gewoon afdraaien in een sorbetière. Voor de granité laten bevriezen en dan af en toe met een vork losmaken ...

Labo sorbet van aardbei voor kinderen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/labo-sorbet-van-aardbei-voor-kinderen

... Labo sorbet van aardbei voor kinderen - Wij gebruikten dry-ice om dit sorbet te maken,  maar je kan ook diepgevroren aardbeien gebruiken in de blender. Zo krijg je met dezelfde ingrediënten snel een heerlijk en gezond sorbet! Het gebruik van dry ice is enkel mogelijk ...

Granny Smith sorbet | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/granny-smith-sorbet

... Granny Smith sorbet - Snijd de appelen in fijne brunoise en besprenkel met het citroensap. Laat het geheel bevriezen in de diepvries. Wanneer alles keihard is overgieten met de suikersiroop en de glucose die je in de siroop hebt laten smelten. Stort het geheel in de ...

Recept Gerookte kipsalade met druiven – Salades & zo

http://www.saladesenzo.nl/371/gerookte-kipsalade-met-druiven/

... Gerookte kipsalade met druiven200 gr gerookte kip 200 gr druiven 75 gr veldsla noten melange Dressing 3 el olijfolie 1 el mosterd 1 el witte wijnazijn 1 el honing zout en peper Snijd de kip in reepjes. Halveer de druiven. Voeg de kip, druiven, sla en noten toe aan een ...

Sneeuwcoupe met druiven

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/100/sneeuwcoupe-met-druiven

... Sneeuwcoupe met druiven - Een dessertje om je vingers bij af te likken - Klop de yoghurt op met de ricotta. Klop de eidooiers los met de honing en het sinaasappelsap. Roer het eimengsel door de kaascrème. Verkruimel de koekjes en schep ook die erdoor. Verdeel ...

Chipolata met druiven

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/156/chipolata-met-druiven-1

... Chipolata met druiven - Een lekker eenvoudig gerecht - Spoel de druiven en dep ze droog. Pers de helft van de druiven met een pureeknijper en vang het sap op in een kommetje, zeef eventueel de pitten eruit. Rol de chipolataworsten op en prik ze op een satéstokje. ...

Salade met druiven en blauwe kaas - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/salade-met-druiven-en-blauwe-kaas/

... Salade met druiven en blauwe kaas De eerste officiële herfstdag is aangebroken! Hopelijk kunnen we nog even genieten van het zomerweer, maar meterologisch gezien is het vandaag de start van de herfst. Daarom een herfst recept wat toch nog lekker fris is: een herfstige ...

Sorbet van yofu met frambozen en groene appel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sorbet-van-yofu-met-frambozen-en-groene-appel

... de glucose. Snijd de groene appel in fijne blokjes en voeg deze toe aan het mengsel. Doe de bereiding in de ijsmachine en maak de sorbet. Serveer de sorbet samen met de frambozen en de basilicumblaadjes. Ingrediënten 2 dl Alpro soya Yofu 200 gr suiker 1 groene appel 2 dl water 1 dl zoete witte wijn 1 el glucose 1 pak frambozen 20 blaadjes basilicum ...

Perentaart met gebrande nootjes en lichte sorbet | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/perentaart-met-gebrande-nootjes-en-lichte-sorbet

... Perentaart met gebrande nootjes en lichte sorbet - Kook de peren in water met het citroensap, stevia, het takje rozemarijn en gember tot ze gaar zijn. Laat afkoelen, snijd in plakjes en schik ze op de velletjes bladerdeeg. Bak af in de oven gedurende 20’ op 180°. ...